Čestitke!!!
Printable View
Čestitke!!!
argenta, iskrene čestitke!! :* :D
Argenta, čestitam!!!! :D
argenta, bravo :D
Čestitam ti :heart:
bravo argenta, čestitam od srca :D :D :love:
bravo :D
sva sam se naježila
Mene to sve čeka nagodinu,no prije dva tj sam dala drugu god.
Slaba sam na slike s promocija, odmah plačem, jedva čekam da sa svojim sinom i mm donesem diplomu kući
Čestitam, naježih se, bravo!
Argenta, čestitam!!!!
Ja sam baš nedavno isto imala promociju i sva sam bila presretna pa te definitivno kužim :)
Ola....čestitam svima...a i ja se nisam "pohvalila"....završila sam svoj magisterij, dala sve ispite i projekte i sada samo još radim na magistarskom radu (dosta sam disciplinirana pa svaki dan čitam, čitam, čitam literaturu!)
Na kraju svega ono što mogu potvrditi jest da je me moj fax psihički uništio i da je zbog toga moje dijete u intervalima definitivno patilo...nadam se sada laganom "come back-u", odnosno nadoknadi izgubljenog i zanemarenog vremena s njom... iako, alo se bojim da neke ključne rane djetinje faze više nikako ne mogu ispraviti!!! :(
Podrška svim mamama učilicama...USTRAJTE, ali zadržite sebe!!!! :heart:
argenta, čestitam :heart:
Wow Argenta!!! Čestitam od :heart:
argenta :D i super ti je sistem za učenje!
ja sam kao Felix, samo mi nedostaje 8 ispita i magistarski :mrgreen:
Argenta, cestitam! :D :D
A kad sam vec tu, da se i sama pohvalim - i ja sam danas diplomirala!
Ajme koji dan :dancingfever:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Čestitam od :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
cestitke :D
bravo mame :heart:
Bravo cure! :D :D
Bravo mame!! :D
Ja sam prvi put studirala kad sam ostala trudna,i diplomirala...uz rad,bebu i muža...i rekla sam nikad više!! Puno odricanja...
A onda se pokazalo istinito "nikad ne reci nikad"
Evo me opet na studiju,uz još jednu bebu i moju malu obitelj...još samo godina....jedva čekam... :heart:
Hvala svima! :)
Usput, nisam mama. ;)
cure, cestitke od :heart:
Čestitam cure i divim vam se...
Da sam ja za vrijeme studija dobila dijete,mislim da ga nikad ne bi završila...
I ovako je predugo trajalo zbog moje komocije :oops:
Čestitammmmmmm! :joggler:
Bravo cure, ja sam samo srećom završila faks prije djeteta, jer se stvarno ne vidim kako bih to sve izvela...
Viš, Kaae, nisam imala mira dok nisam našla topic
potpisujem te u svemu (i u traženju topica)Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
bravo cure :D :D
Kaee :*
super su ti potpisi, ovo ti je pravo neka studentska pisma, a? A bojim se da nije daleko od istine :/Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Hvala, cure! :love:
Sad mogu na razne kave.. i sto sve ne! ;)
I ja se svima zahvaljujem :* Ovo mi je prvi put da sam mama a ne istovremeno i studentica :mrgreen:
kokolina2, koliko ti je trebalo od diplomiranja do promocije?
Na istom faksu (nadam se da sad nisam nesto pomijesala, haha) je mojoj sestri trebalo - puno. Diplomirala je pocetkom srpnja 2008., a promocija je bila 30.01.2009.
Cure, čestitke i od mene!
I ja se nadam tome uskoro. Ja sam glupo, glupo napravila pauzu od 3 godine, a ostao mi je bio samo jedan ispit. :( Nedavno sam ga položila, radim na diplomskom, ali čini mi se da tome nikad kraja.
Ali diže mi moral kad vidim da i drugi uspijevaju u sličnim situacijama. :)
argenta i ostale cure, čestitam! :D :D
argenta, jesam li dobro shvatila da si diplomirala anglistiku? Ako jesi, onda smo kolegice. :love:
Inače, ja sam diplomirala kad je moje najstarije dijete imalo 2,5 godine (rodila sam na 1. apsolventskoj godini). Bilo je teško, ali definitivno se može, pogotovo kad imaš jaku motivaciju.
Zaboravih napisati, sad razmišljam od postdiplomskom, ali trenutno nismo pri novcima.
A ja se nadam uskoro pridružiti vašem društvu. :)Citiraj:
laumi prvotno napisa
Slažem se da je najvažnija motivacija. Meni nikad nije bilo upitno to da želim završiti faks, ali kad je na red došla realizacija, uvijek je bilo: Sutra ću... Konačno me pokrenulo kad mi je došlo do mozga da bi nakon svih silnih položenih ispita, svog truda i godina koje sam uložila u studij zaista mogla ne završiti. Da vremena više nemam i da se moram primiti posla. I teško mi je bilo ufurati se u učenje nakon toliko vremena,ali nekako ide.
A danas sam bila na konzultacijama kod mentorice, ispalo je da sam zapravo napravila puno više nego sam mislila pa mi je i to dodatna motivacija da stisnem zube još malo i završim to. :)
mogu reci da je stvarno 80% u motivaciji.
nakon 4g dala sam ispit i konacno se vidim najesen sa diplomom :)
Jedva čekamo :love:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
laumi, :yes: jesmo, druga mi je grupa kmp. A tebi?
leonisa, go girl go :D
Cure-može malo podrške :( . odlučila sam se riješiti faksa do Perinog prvog rođendana ali kako se stvari čine niš od toga. Premorena sam. od vježbanja motorike do provjeravanja svake sitnice zbog svih mogučih njegovih alergija do urinokultura a i još ne spava noću.a moj muž je zatrpan poslom-molila sam ga da ga uzme samo na 2 sata dnevno u šetnju da mogu učiti i nemre. baka i deda servisi nisu dostupni. probat cu učiti dok bu muž na godišnjem :/
Evo i mene medju vama,imam desetomjesečnog sina i diplomski za napisat. Pri kraju sam i nekako uspijevam, ali me zanima kako vi usklađujete učenje, dijete i čišćenje kuće? Ja sam stalno uz bebača, a ostalo vrijeme dok spava učim. A kuća- KAOS. Zbog toga sam užasno živčana jer mrzim neurednu kuću, ali nikako ne mogu uskladiti sve troje.
:DCitiraj:
leonisa prvotno napisa
svaka cast!!
tocekica, :love:
argenta, ja sam bila na jednopredmetnom. Koje si godine upisala? Ja '97.
poznato mi je to :roll: Kako usklađujem? A skoro pa nikako...Mene spašava mama kojoj dam na čuvanje djecu i uzmem si dan za čišćenje. Ali to je samo čišćenje po većem,prava generalka ne dolazi u obzir već jaako dugo vremena :roll: Jednostavno ne stignem. za sad.Citiraj:
Lovranka prvotno napisa
Klinca sam držala ili u slingu ili na pultu dok bih prala suđe, sjeckala povrće isl. poslove. Metenje/usisavanje išlo je obično ili sa slingom, ili s jednom rukom :mrgreen: Isto bih znala jedno spavanje žrtvovati za kuću, a ostalo slobodno vrijeme posvetiti učenju.
Mene je spasilo što me je još Zvjezdica istenirala da ne moram puno spavati, pa sam dosta toga uspijevala od 21 nadalje kad bih njih potrpala u krpe... samo, za to mi je stvarno trebala željezna volja... kad bi se mm zavalio i uživao u miru i tišini na kraju dana, a ja za knjigom gubila oči, došlo bi mi nekad da se upucam :(
I stvarno mislim da je presudno imati bar kakvu-takvu pomoć, ili od vm-ova, roditelja, prijatelja, susjeda, teta čistačica... Ne treba uvijek puno, ali barem za vikend, da stignete malo više toga u komadu "odvaliti" (bilo da učite, čistite ili samo predahnete ;) )