Samo da se pohvalim- pala je prva injekcija decapeptyla... I nije boljelo...
Printable View
Samo da se pohvalim- pala je prva injekcija decapeptyla... I nije boljelo...
Sanja, Regina, Ivica_k, metkovka Ajmo cure podignite malo nas moral... ~~~~~~~~~~~~ za cudesne trudnoce
jučer smo aspiracijom dobili 4 zrele js i danas su nam javili da su se tri oplodile :D
zadnja se stigne još predomisliti jer nije prošlo ni 24h! jako smo sretni i ponosni, za nas je ovo veliki uspjeh :dancingfever:
sad idemo korak po korak, čekamo info o et-u :*
hvala dadice :love:
cure,
kao i na drugim temama postavljamo molbu i upozorenje da ne vibrate i ne čestitate ovdje već da se držite naslova teme. sva vibranja i čestitanja brišemo!!!!!
sretno i dalje!!!
marči
pa dobro, malo smo se zanele...a i sta fali da se malo ovde radujemo...necemo valjda otvoriti temu Radovanje.... ili tako nesto.
:cry: ma malo plačemo pa se onda :D radujemo..tako teško nam je svima ali ta naša azoo joj.. :( nemojte nam zamjeriti..
Ivice yees joj baš mi drago..pozdravi tvoga Progresivca :mrgreen: :heart:
Moja Hrabrica je ok, za divno čudo -radujemo se icsi a ja nemam nikakve simptome za menzis samo me grudi jako bole?? A trebam dobiti 24.05 pa možda nas uzmu za icsi jer ću imati sve nalaze ali ne kužim zašto me bole tako jako grudi a ovulacion :zaljubljen: davno prošla..
Uvijek neke nebuloze mi se dešavaju..ali ok navikla sam.. :mrgreen: :mrgreen:
:? :? Ček ne kužim a što onda da naprabvim kada se budem radovala curama ua posupak , za spermije i te stvari ne kužim??
Što da onda napravim? :roll:
:roll: Nešto mi šteka sa vezom..
Mislila sam reći Postupak?
Sanja zašto ta inekcija boli?
Ne boli injekcija. Ni ubod ni lijek. Ne znam gdje si vidjela da sam rekla da boli?
regina 78 isanja79 vi ste prava vesela kombinacija jedna smrce a druga boda :lol: samo naprijed pa da zavrsite kao ivica_k sa predivnim JS ivica_k cestitam ako mogu :?,ja sam na letrozolskoj stimulaciji dans popila prvu tab o toj stimulaciji ne znam puno,pa ako netko od vas zna bilo sto dobro ce doci.Iako moze jos jedno pitanje MM na zanjoj kontroli nije spomenuo kada bi mogao vadit konce dali se vade ili su to mozda oni sto sami otpadnu :? hvala puno i svim curama jedan veliki :love:
metkovka, mislim da su to konci koji sami ispadnu. Kad smo radili biopsiju kod dr Resa, MM su neki sami ispali a neke je on pincetom izvadio jer nisu sami otpali nakon 7-10 dana. Sad dr kaze da ce biti isti konci.
Mislim da ti je letrozol u stvari femara- ispravite me ako grijesim. Imas negdje temu femarke ili tako nekako...
Sretno!
Sanja 79 u pravu si to jes femare hvala i za konce to sam i prepostavljala jer mu doktor nije o vadenju nista govorio
mi smo se sinoć vratili s naše dvije mrvice :heart: :heart:
i doc i embriolog su zadovoljni, kažu da su embriji lijepi, i da su šanse za uspjeh realne :love:
mm i ja smo vrlo ushićeni i sretni, a imamo li razloga za slavlje pokazat će beta 05.06. :D
metkovk@,sanja79~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše postupke!
Ivice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve cvrsto prime. :love:
Ja se od srijede bockam i sa gonalom i decapeptylom... Stalno se nesto preispitujem, od toga da li si dobro dajem injekcije (gonal f pen) do toga kako cu reagovati na stimulaciju. Mogu samo da se nadam da ce sve proci ok.
Sanja kad ces na UZV? Bilo bi dobro da vec sad neko prati pomalo... Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
za 05.06 :love:Citiraj:
ivica_k prvotno napisa
:love: :love: Ivice naša za mrvice :heart: :heart: :heart: :heart:
Ja sam opet u nervozi, m mi nije došla sada kasni, ma stvarno sam baksuz :evil: :evil:
Inače sam ok , osim što šizim.. :lol: :lol:
Svima od srca želim +++++ betu :heart: :heart:
ivica_k puuuuuuuuno srece i neka se male mrve prime cvrsto za svoju mamu :heart: :heart: :heart: :love:
Sanja79, sitno brojis, a?
Kako ide bockanje? Kad putujete? Jel' bese 28. maja?
Da, za 2 dana...
Prestala sam s decapeptylom i sad ostaje gonal do kraja... A sad se bockam i pred MM i mamom...
Jeste li se vi odlucili sta cete i gdje cete?
Svaka ti cast kad mozes da se bockas sama.
Uh, kako li cu to izvesti kad dodje vreme za to.
Mi jos nista nismo odlucili. Kao sto znas pisali smo Gentu, trazili su nam onaj UZ nalaz, poslali im... i sad cekamo odgovor.
Pa videcemo, Gent, Luven... nesto od toga ce da bude.
Veliki pozdrav!
:love: :love: Drage moje konačno nosim lijepe vijesti..osjećam se kao da sam u nekakvoj Bajci :heart: :heart:
Idem u postupak zamislite?? :heart:
Konačno..nalazi svi ok , davnih dana :lol: :lol:
M je došla 25.05 ja otišla kod dr. i potvrdili pijenje Klomifena i onda idemo po moje mrvice konačno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja Hrabrica je rekao da će biti hrabar ako treba i 7 dana samo da ulovimo jednog pravoga spermija od 40 komada valjda će naletiti zdravić jedan :roll: :roll:
Ja još uvijek ne vjerujem , jako sam sretna nema veze što bude , konačno se mičem sa mjesta :D :D
Drage moje svima želim od srca+++++
bravo ajvice, reci mi kad pocinjes s klomifenima da te ubacim na listu ;)
metkovka dali si pikalica? I tebe stavljam na listu pa cemo onda za vas 4 vibrati na odbrojavanju :)
ajvice to su super vjesti. bas mi je drago da ides na postupak.
Nadam se da ce mo i mi ostale cure krenuti tvojim stopama... Taj tribestan i bioastin su izlgeda pravo cudo.
:love: Danas krenula sa klomifenom..
Gdje je Regina?
Zbilja, gde je regina?
Ona u junu ide po smrzlice.
Reginaaaaa, javi se!
:* Drage moje nakon 4 dana Klomifena otprilike kada bi trebala doći punkcija-pitam zbog Spermiograma ? :?
cure vidim da ovdje ima super vijesti Ajvice super cestitam za postupak zao mi je sto ti ne mogu odgovorit na tvoje pitanje jer sam jos zelena u svim tim inekcijama,ja sam sinoc dobila stopericu u stomak pa se uspanicila jeli mi reko u stomak je li mi dala dobro sta ce se sada desit ,ujutro mi punkcija,nasao mi 3 JS je li to dobro ili malo ja nista ne znam :? joj teski sam glupson :oops:
ajvica, zavisi ti od tvog organizma- kad inace ovuliras? Nemoj me drzati za rijec ali mislim da se oko 14. dana najcesce radi punkcija...
@ metkovka - ako je u prirodnom ciklusu ili klomifenski - dobro je sto imas 3 folikula... Cak iako je mala stimulacija bila... ne znam za stopericu nista reci- valjda si ga dobro cula (neke se primaju u stomak a neke intramuskularno)... Sretno sutra - drzim ti fige da prodje sto bezbolnije... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Regi, javi nam se....
Ja sutra idem vidjeti koliko se ovaj moj gonal primio- ima li sta od mojih stanica... Eto, pozdravljam vas sve... :love:
nikako se logirat vec par dana :( evo jutros napokon :D
ivica_k drzim fige za obe mrvice :love:
Sanja79 kako sad tek na prvi uzv? jesi li ti vec tamo? zelim ti sretan put i da nam se vratis s najmanje 2 mrve
ajvice :D da ovaj postupak bude dobitni... meni je punkcija uvijek bila na 13d (a ciklus 28 dana) jedino na dugi protokol cak 16d, da bude bezbolna :love:
metkovk@ super je 3js sa femarom, nadam se da ce u svakoj bit js :love:
evo i mene su moji super briselci iznervirali, na 21dc trebala slat hormone i oni se jave do kraja dana, medjutim nisu zvali al ja kao pocela sa suprefactom, sad nakon 1 tjedan smrkanja opet slala hormone i oni opet nisu nazvali (bas me naljutilo jer su do sada svaki put uredno zvali) ja zvala al tesko dobit i na kraju preko maila dobila odg, ipak se moj datum opet pomice, al ovaj put 5 dana unaprid ;)
sa menopurima pocimam 02.06 :D
regina78 draga, i tebi se bas primaklo!
Ali ovaj put je dobitna kombinacija, videces!
:love: :love: :love:
Evo da vam javim- sve super! Kazem ja dr-u da sam nervozna jer ne znam sta se dogadja unutra (prva folikulometrija) i on pogleda i kaze super je... oko 15ak folikula ukupno, na desnom jajniku veci (14, 13, 12, mm) a na lijevom nesto manji (najveci 11 mm)... Vec sad maternica 9 mm... nemam sta reci. Samo da sve prodje ok. U utorak sljedeci pregled i ja mislim da u cetvrtak pada punkcija i biopsija... :D
Regi drzim fige za stimulaciju...
metkovka javi kako je prosla punkcija...
ajvica, ne daj se i pozitivno razmisljaj...
(palmice, ima li sta od vas?) :*
Sanja79, super vesti!
Odlicno sve napreduje!
Neka tako i nastavi.
Kod nas nista novo. Jos nismo dobili odgovore na mail-ove.
Veliki pozdrav i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: Drage moje evo mene smotanke :lol:
Uglavnom moja Hrabrica kreće sa mirovanjem od subote ujutro tako sam zamislila odnosno od nedjelje ..jedva čekam punkciju mojih cura valjda neće boliti jako??
Cure jel to boli baš onako jako'..'?
Ma nema veze uglavnom ja sam jako hepii svi idemo u postupak sve se počelo lijepo konačno nama događati, joj sretna sam zbog nas sviju nas jako...
Ostalim curama što prije da dođu do icsi , što prije.
Inače Sanja , metkovic, regina svima da sada ne nabrajam hvala na odgovorima :heart:
Ovaj klomifen je ludnica , 2006 kada sam ga pila plakala sam dan i noć- sada trenutačno osjetim moje vrijenice jajnike i malo me siječe u križima ali sve ok osim što sam više malkic nego inače živčana ali nema veze.
pišite cure moje, biće nam lakše skupa.Regina zašto tebe nema? A gdje je Anđeo s neba?
cure ja u petak napravila punkciju nije boljelo posto se izvadilo 2JS,u subotu mi javili da se ljepo oplodila jedna JS ja :D jer sam prije 3 mjeseca mislila da cu morat po donora ,a sada idem na transfer u ponedjeljak u 1sat :D :D :D :D ,samo me nesto buni poslje punkcije sam dobila utrogestan vaginalete da stavljam 3x2 i sada bi trebala staviti u 7 sati u jutro a transfer mi u 1 sat dali da je stavim ili ne bila sam tako uzbudena da sam zaboravila pitat samo znam da trebam popit tabletu u podne i biti punog mjehura ali ne znam stavit vaginalete ili ne stavit :? pitanje je sad?
meni su sestre rekle da se na dan transfera utrogestan najbolje popije tako da ti to sve ne curka baš na transferu nego da bude sve pic pic, a dalje onda nastaviš normalno sa stavljanjem
Prava si hrabrica, metkovka... :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i veliku betu... Da nam malo dobrih vijesti das...
(ne znam ti nista za utrice, nisam ih nikad koristila)
metkovk@, do transfera uzimaš utrogestan oralno, a nakon njega vaginalno! sretno :heart: