MIslim da nam je Davor ostao malo razočaran :mrgreen:
Perica i inače ima malo nabrijane postove na koje često nemaš što reći... svaki drugi ovako čitam: :unsure:
Printable View
MIslim da nam je Davor ostao malo razočaran :mrgreen:
Perica i inače ima malo nabrijane postove na koje često nemaš što reći... svaki drugi ovako čitam: :unsure:
Perica je očito s namjerom ušao u babinjak! :lol:
Ma nisam razočaran, nego samo ugodno zaprepašten. Do sada je baš svake godine negdje početkom ljeta bio nekakav topic na kojem se nekakve izmišljene pedofile s nekakvim vrlo netipičnim sklonostima (naravno bolesnim) nabijalo na kolac, zalijevalo katranom, benzinom i slično, palilo, mlatilo...
Hoće reći da smo kao forumaši konačno "odrasli" i uzdigli se iznad općeg ludila i neupućenosti.
Zapravo sam vrlo zadovoljan.
Ajde neka onda, drago meni da si ti zadovoljan :mrgreen:
davore, nisu još svi na plaži , čekaj malo
Malo kasnim, tek sam sada ovaj topic pogledala. Ali imam i nešto reći. Netko je pitao u čemu je problem sa onom svekrvom koja je davala cicu, odnosno da obrazloži problem. Nekad su postojale dojilje koje su dojile umjesto mame i to nije bio problem, bile su za to plaćene. Ali one su djete hranile, davale su cicu punu mljeka, ne neku staru ispumpanu koju muž godinama nije taknuo pa je tura tuđoj bebi u usta. Mene ni svekrva ni moja majka ne bi više uživotu vidjele da tako nešto naprave. Zašto? Zato što je to moje djete a ne njihovo, ova svekrva koja je bebi stavila cicu u usta pokušala je preuzeti ulogu majke, tako barem ja to vidim.
Oprostite što sam gruba ali svaki dan vidim svoju majku koja si umišlja da je unuku bolja majka od moje sestre, stalno to naglašava svima koji je žele saslušati. Čak kad je moja sestra prisutna oduzima joj maloga jer ona zna bolje.
Ono što želim reći, mame ako vam smeta kako se netko ponaša prema vašem djetetu, ne pitajte se zašto samo reagirajte. Ja vjerujem da često razlog osjećamo ali ga ne znamo prevesti u riječi.
anchie76 - post editiran
E pa Achan potpisujem te u potpunosti
Onak,..... nemam teksta .......toliko su me iznenadile,razljutile,zgadile... ma nema riječi kojom bi opisala navedene situacije
:shock: :evil: :shock: :shock: još dolazim k sebi ..........
e,prava riječ za ovo o djedu i o bakinoj sisi je BOLESNO
u vrtiću jedan tata ljubi svoju kćer na rastanku (kad ju ostavlja u vrtiću) u usta. ako sam prisutna kad oni dolaze, okrećem glavu jer nemrem to gledat.
:/ na ovo goreCitiraj:
PericaY2K prvotno napisa
moja dvogodišnjakinja kad nas ljubi onda nas isto tako čvrsto primi za glavu i tako sočno izljubi (posvuda po licu pa i u usta)
a nitko ju nije "učio", jednostavno je takva, srčana i kad ljubi i kad grize :mrgreen:
inače, kad ljubimo djecu, ljubimo ih gdje ulovimo, tako i kad se poljubimo u usta, bolje rečeno usne, ne idemo ih ispirati sapunom, to nam je sve tako prirodno
Rekla/učinila bih ovako!Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Moj otac bi da non stop cmace unucice, naravno u obrascice i kad su bile bebe - rukice. I nije mi bas po volji, kako ih moja mama moze ljubiti samo po kosici? A pri tom uopce nije hladna zena, dapace suprotno - i prica im price neumorno, i mazi ih, ma obozava ih. Al' komentar joj je"Greota mi je cmakati malenu djecu, ipak smo mi stariji ljudi". Tak' da ljubljenje u usta, ma nema saaaansiiii - to niko osim mame ne smije raditi.