Draga moja Petrili nisam znala. Tuzna sam zbog tebe :( . Drz se...ti si jaka. Pusa.... :love2:
Printable View
Draga moja Petrili nisam znala. Tuzna sam zbog tebe :( . Drz se...ti si jaka. Pusa.... :love2:
:( :cry: :(
:cry: :cry:
Evo me, tu sam, sve je prošlo....
Ja se borim sama sa sobom, moram očvrsnuti i biti jaka. Ovo što se dogodilo obilježilo je naše živote zauvijek, zamišljala sam oduvijek kuću punu moje dječice,....al kako nekom lijepo u potpisu stoji "čovjek snuje, a Bog određuje", uh...
Psssst, nemojte nikom reć, u jesen idem opet pa šta bude, to će biti jubilarni 20-i, možda bude dobitan.
Pozdrav cure moje drage i hvala vam od srca na svim riječima utjehe :love:
petrili, :love:
~~~~~~~~~~ da skupiš energije preko ljeta za jedno školsku trudnoću :*
Saljem ti jedan veliki virtualni :love2: i zelim svu srecu ovoga svijeta da jubilarni donese :saint:
:*
:( i odmah :) za miran nastavak i novi postupak
:love: za hrabrost i ~~~~~~ da bude nagrađena
da ti taj postupak bude dobitan!!!!! :*
:heart:
:heart: :love: :heart:
:love2: :heart:
Oporavi se što prije. Samo ti znaš kako ti je.
Kažu da moraš dotaći samo dno da bi se izdigli i pobijedili.
Držim fige na jesen :love:
:love: :heart: ,neka se snovi ipak ostvare...
:heart: za jesen
:love: :heart:
zaista veliko je srce jedne žene...
koliko boli i tuge i nade u njega može stati.. nikada nijedan pjesnik to nije izmerio...
sa gore napisanom rečenicom....... Psssst, nemojte nikom reć, u jesen idem opet pa šta bude, to će biti jubilarni 20-i, možda bude dobitan....
podsjetila si me na mene.. kada sam rodila mrtvo dijete :cry: .. i kada sam doktoru rekla na viziti sutradan.. 'doktore, sad bebu želim više nego ikada'... 'da mi se 20 puta dogodi isto ovo.. ja vam garantiram doktore.. ja bih išla 21 put na novu bebu'....
tada je jedan u viziti (mislim stažist) prokomentirao.. da, veliko je srce jedne majke :)
odista od srca .... želim ti da dobiješ svoju bebicu :love:
:love: :heart:
Jako mi je žao :cry:
draga moja od :heart: navijam za tebe za jesen, za novi početak da bude dobitni i da ti donese :saint: :saint: .
Šaljem ti ogroman :love: :love: i puno :* :* :* :* .
Citiraj:
petrili prvotno napisa
Koliko je samo snage u tebi,divim ti se i ponosna sam na tebe,neka bude:da što te ne slomi to te ojača! :love:
Znam da nije neka utjeha, ali uspjeli ste ovaj put i uspjet ćete opet. Tvoje tijelo to može, a drugi put će biti sve u redu. Mora biti.
Nadam se da će se jedno predivno čudo dogoditi i prije jeseni :love: :heart:
petrili :heart: :love:
Iskreno mi je zao :cry:
draga želim ti svu sreću svijeta na jesen :love2: :*
Poslovica glasi: Ako budes cinio dobro, bit ces nagradjen.
Sasvim ocito je da te nagrada ceka jer si velika i hrabra zena :*
xCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
:heart: :love: :heart:
20. ce biti dobitan. zasluzila si da bude. :* :heart:
:love: :heart: i želim ti svu sreću i još barem jedno dijete. :*
:heart:
draga moja skupi snage za dalje, mora Bog dati vama jednog malog :saint: . neka ovaj sljedeći put bude ostvarenje vašeg sna :love: :*
:love:
Draga moje, nije me baš bilo ovdje i tek sad ti pišem koju riječ :love2:
Neizmjerno mi je žao što se takvo što mora događati, što se dogodilo tebi :cry: što se događa bilo kome...
Teško je to proživjeti i preživjeti, teško je prekinuti radost na taj okrutni način...i samo ti znaš kako se nosiš s tim :love:
Ali divna, si hrabra si, ustrajna si...i još jedno djetešce čeka samo tebe, svoju seku P. , sve vas :heart:
Neka to bude već najesen :heart:
Cure moje, zlatne ste. Sad bi vas sve :love:
Ma ne idemo dalje, nego trčimo maraton :*
:heart: :* divna ženo :love:Citiraj:
petrili prvotno napisa
Nego sta nego maraton :love: :love: