nego šta... najbolje svaki dan :oops:
Printable View
nego šta... najbolje svaki dan :oops:
Evo cure puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo dođe bebica!
cure koliko je vama trebalo vremena da zatrudnite
hmmmm jedan jedini seks "bez rikverca" dakle bez zastite do kraja... 8)
joj blago ti se...stvarno si imala sreće
znam znam, prvi put kad smo rekli da ocemo bebu nam je i uspjelo!
Vidit ces, vjerujem da ces i ti brzo uzivati u trudnoci i bebici :D
svaka čast... to je rijetkost za čut da je iz prvog puta uspilo...
Mi se nismo uopce opterecivali time nego rekli ono "Ajmo probat pa sta bude" :)
I tako "plivaci" doplivali di treba :D
hehe...najbolje se ne zamarat, ja sam se dogovorila sa dragim da ćemo kad nam se bude htjelo,da se nečemo opterećivat sa tim, al naravno kad mi budu plodni dani onda ćemo pogotovo :love:
ihhh bar te stvari nisu nesto sto je muka i tesko raditi :oops: :D
hehe, dobro si rekla... ja jedva čekam kad će mi menga proć :lol:
i ja sam prvi put iz prve..tj. neplanirano ali iz prve
hehe... vidit češ da ćeš za mjesec dana imat bebača u stomaku
cure mene muči nešto, rekla sam vam da sam dobila mengu, ali zašto su mi se pojavile vene na grudima?
hmm, ne znam , ali kakva ti je menga da li je obilna kao i inače ili?? ima dosta slučajeva gdje kod trudnoće žene prvi ili čaki prvih par mejseci imaju oskudniju mesntruaciju.
a ono, jučer je bilo onako-normalno, danas je već manje. čudi me jer sise su mi narasle i imam vene na njima-nije mi jasno šta se događa
hmm, baš ne znam, valjda će se javit netko iskusniji. ne želim ti davat lažnu nadu ali meni je pozannica imala stvari do 4 mjeseca trudnoće, a onaj test ti je isto bio mutan.
možda je samo menstruacija sa pojačanim simptomima, možda utjecaj promjena vremena ili sl.
a vidi par dana kad će završiti i da li će simptomi nakon toga nestat.
imala je meni ujna 3 mjeseca normalnu mengu a bila trudna. baš me ovo zbunilo sada
:? da malo je zbunjujuće. imaš prečudne simptome, jače nego inače kažeš. onaj test ti je ispao također zbunjujući.
ono što mi prvo pada napamet je možda ovakav poredak.
čekaj da završe stvari. (kažu da možeš i na dan mejsečnice napravit test ali..)
ne nestanu li simptomi napravi još jedan test da budeš sigurna, a ako je negativan a simptomi i dalje tu,posjeti ginekologa.
ma možda ako i nestanu simptomi nakon menstruacije da napraviš test da budeš na miru. :?
ako menga bude trajala uredno i nestanu simptomi neću pravit test ali ako simptomi i dalje budu tu napravit ću ga... jer sam zbunjena skroz.
e pa tako da, jer bilo bi malo čudno da simptome imaš i poslije, ako nestanu zna da je ovo bio menzis sa čudnim simptomima.
ak te tješi bar si ju dobila, ja svoju moram molit da dođe :lol:
moja je točna...tako da znam kad su mi plodni dani toćno...a kad prođe menga krećemo na :love:
evo cure da se javim...menga mi je trajala 2 dana i sad imam smečkasti iscjedak... vene su na grudima još... i jučer i danas mi je bilo muka... i to dok sam jela pizzu jučer, malopri kad sam ručala... ono kao gađenje na hranu... mislila sam da ču povratit...
Čini se da si ipak ti prva!!!! :D :D :D :D
Odmah po test ujutro!!!!
e i da piški mi se nonstop i napuhan mi je nekako stomak... uz ovo ostalo... dole osjetim na momente malku neku bol kao pred mengu al je ona prošla...dva dana je bilo... i to svjetlija krv i sad smečkasto samo...u biti ni toga više pa skoro nema...al me sise više ne bole :? ...
Drzim ti fige ali po ovom sta pises sam prakticki sigurna o cemu se radi!! :D :heart:
Brzo po testic sutra i obavezno javi!!
hoću...danas i jučer se osjećam cili dan umorno. kao da sam kopala... još me muči neka vrtoglavica... za poludit
Pa izgleda da bi jutro moglo započeti + (plusićem). :D :D
Čekamo!!!
da bar
bila bih presretna
cure nisam radila test još. odlučila sam pričekat još malo, premda su mi sise i dalje ogromne i piški mi se stalno...al eto nije mi bila muka...pa mislim da nema bebe na putu
mislim, danas mi nije bila muka nikako...
:(
al krećem ja u akciju još malo...valjda će uskoro bit :D
Joj ja sam tako sretna i istodobno me je tako strah. Jako želim, ali još uvijek s znam pitat da li ubrazavam iako sve govori da je savršeno vrijeme, a valjda dvoumljnje mora postojat sve dog se ne dogodi a onda ćemo bit samo sretni bez dvoumljenja!!
a uvik možemo pronać neki razlog da nije pravo vrijeme, neki bi rekli da ni meni nije pravo vrime, al ja mislim da je idealno... i kad ugledam + bit će još idealnije...
a meni je drugo pa znam točno što me čeka, i usklađujem to sa svima nama i tako. Ali kad tođe + isto će biti :D :love: :D i nestat će nedoumice. samo ju mrzim što uvijek mora doć, ta nedoumica :evil: !
a virujem ti...a eto sva srića šta je kod mene nema... al ko će ćekat te plodne dane, pa još posli vidit oće li se uvatit ili ne :(
pa to je i meni..sad još moram piti ove tablete, pa onda prvo čekat da dobijem, a onda još i plodne dane, za koje se nadam da ću ih primijetit. I onda šta ću nego razmišljat još tih 20 dana, A i ovako kad već imaš jedno malo čuda doma, zna ti priuštit situacije da se zapitaš treba li ti to stvarno, ali onda to prođe i ipak prevagne ona strana njegovog brata ili seke.
Hehe, neka dječice... opet kad ugledaš + ja mislim da češ biti presretna...isto kao i ja... a joj... ja idem pišat svaki sekund, a i non stop sam gladna. ja neznan šta je ovo... kad pojedem ko da mi ništa ne ulazi u želudac...