-
Kere, zaista mi je žao :cry: , žilim ti da ovu epizodu proživiš što bezbolnije.
Cure, može pitanje...
Danas, 5+5, bila sam na prvom uzv. Vidi se samo GV i dr kaže da je to super nalaz za sada. Poslije, čitajući po netu, vidim da to i nije baš tako. Po mojoj procjeni na sličici, GV je veličine cca 10 mm, dr ju nije mjerio.
Molim vas, sa koliko tjedana ste vi bile na prvom uzv i što se tada vidjelo? Ipak mislim da se trebao vidjeti plod, pa čak i otkucaji :heart: . Mislim da ću puknuti od brige do idućeg uzv za tjedan dana.
-
Cure, hvala vam na potpori, ja sam tužna, ali ne i očajna. Jednostavno, takve stvari se događaju i ja nisam imala sreće. Rekla mi je dok u bolnici da veliki broj cura ima missed ab ili blighted ovum, i nakon toga imaju uredne trudnoće. ineska111, meni je doc na 1. pregledu sa 7 tjedana po mengi mjerila GV od 16-17mm i rekla mi je da nakon 17 mm se počne čuti odjek, i to je bilo OK, no za tjedan dana se trebalo vidjeti embrij, a meni nije bilo ničeg i nije bilo odjeka, tada mi je bila GV 23 mm, i onda su mi rekli da nema šanse da u tom slučaju nema srčane akcije. Želim ti mir do slijedećeg pregleda i vjeruj da će sve biti savršeno. Kod tebe je u pitanju rana trudnoća i uredna ti je GV. Imaš dobre sličice i objašnjenja na stranicama polillinike Harni. Cure pišemo se!!!
-
Kere, hvala na odgovoru,
i čestitam na hrabrosti :*
-
Ja sam bila na prvom pregledu sa 5+3, vidjela se samo GV, nije se vidio plod, ni otkucaji. Tek za tjedan dana na idućem pregledu se vidjela "točkica" :)
-
Kere kao sto i sama kazes takve stvari se nazalost cesto desavaju, ja sam imala spontani u sedmom tjednu i posle prve dobijene M. od spontanog sam zatrudnela :D tako da i tebi zeli sto brzi oporavak i jednu malu mrvicu :*
-
Hvala na ohrabrenju, danas mi moja ljubav ima rođendan i on mi daje snagu i osmijeh. Ipak, priznajem da jedva čekam mengu i krećem u akciju ;) . Rekla mi je dok da 2 ciklusa da pričekamo. Vidjet ćemo...
-
Cure trebam vasu pomoc! Po ultrazvuku danas koji sam radila je trudnoca 6 tjedana plus 5 dana. No stvar je u tome sto se vidi samo vrecica ali plodu ni traga ni glasa. Jel to normalno...i imala sam danas smeckasti iscjedak zbog kojeg sam se odmah na hitnu javila ali oni ne vide razlog smedkastom iscjetku kao neka implatacija ali tako kasno neobicno. I sada cekam nalaz od bete da vidimo da li ne broj normalno narasao. Jer sam bila vadila zadnju betu 4.4. Koja je bila 219.4. Trebam pomoc sta da mislim...