sjednice će se nastaviti najnormalnije i sutra... :(
sada kada je javnost usmjerena na drugu stranu idealan je trenutak za donošenje ovakvih kontroverzni zakona.........
Printable View
sjednice će se nastaviti najnormalnije i sutra... :(
sada kada je javnost usmjerena na drugu stranu idealan je trenutak za donošenje ovakvih kontroverzni zakona.........
da, ovo je dobro napisano i toga se i ja bojim...Citiraj:
nazalost, nista ih nije ometalo ni prije da ovakav zakon donesu
vecinu imaju
Majko mila.... :shock:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Pa sada je sve protustavno.... Sa Gosp.S. pada cjelokupna Vlada!
Sve sto rade sada, po meni, je protuzakonito!
Moje Crkve u mjestu ne prestaju zvoniti u ime izvanrednog stanja, a oni govore da ce sve proci sa potpisima i izvarednom sjednicom gdje ce izabrati novu predsjednicu? (a ste culi tko je novi zamjenik predsjednika Vlade (ukoliko oni uopce ostanu na Vlasti) :mrgreen: , nas "najdrazi" Darko Milinovic....)..
Evo, pitala ja pravnike. :mrgreen:
Da, u Saboru se sada moze samo raspravljati ali NIKAKO NE donositi zakone!
presli su na osiguranje
(martina, obicno, ne uvijke, ali je obicno tako, se prvo zakoni raspravljaju, a onda kasnije izglasavaju, kad se skupi kvorum, tako da na izglasavanje nismo ni racunale danas)
Ma da, skuzila ja to, samo sam ja htjela priupitati (za svaki slucaj) opcu trenutnu situaciju. ;)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
A ja sam konacno skuzila kako mogu pratiti broj tocaka od one koju smo oznacili kao broj 1. :!:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Na linku http://itv.sabor.hr/video/ pod Arhiv nakon sto se Odabere sjednicu (11.) mogu se pogledati odradjene tocke po datumima. Na tom popisu nasa tocka br. 1 nalazi se kao 100. Sada se raspravlja o osiguranju, sto je pod br. 110. Znaci ovo je vec 11. tocka koju odbrojavamo! Jos 6 i onda je na redu Prijedlog zakona o MPO...
Ima li kakvih naznaka do kada ce danas trajati rasprava u Saboru?
ne, ali prebrzo ovo ide
Lose, ovo je sve zajedno - jako lose.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
kako sam ja dobila informaciju rasprave su utorkom, srijedom i četvrtkom, a petkom su glasanja
Prebrzo, stvarno prebrzo. Evo ih vec na 12-oj.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
onda je vjerojatno takoCitiraj:
thaia28 prvotno napisa
petkom znaci moraju doc :mrgreen:
vjerujem da će rasprava ova najkasnije sutra bit - mene izostavite. umjesto proslave došla je menstruacija... nisam za javnost, a kamoli za sabor! :cry:
xCitiraj:
Citiraj:
andream prvotno napisa
Žao mi je ksena :love: . Znam kako ti je. Ali isplači se večeras, izbaci tugu i sutra glavu gore u borbu za svoja prava. Nemoj posustajat ni odustajatCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
:heart:
(i od srca ti želim da je taj tvoj menzes ko moj lanjski - lažni)
ksena :cry:
preskocili su 4 tocke i sa su na 16.
racunam na procjenu iz ureda za odnose s javnoscu da veceras nece pocinjati ovu tocku jer planiraju zavrsiti do 19h pa se ne mobiliziramo veceras
evo ih na carinskoj sluzbi, to je 17, tocka
i s njom ce zavrsiti za veceras kaze jarnjak
A ja mislila da sam skuzila kako pratiti tijek dogadjaja... :roll:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Kako znas da su preskocili 4 tocke?
U svakom slucaju upravo su rekli da ce raspraviti jos ovu trenutnu i onda zakljucuju za danas. Sto je zapravo dobro, jer mozemo biti prilicno sigurni da je sutra nasa tocka na dnevnom redu, zar ne? A to bi znacilo da sve sto mi iz Rijeke moramo znati je jos samo kada Sabor sutra pocinje s radom i da do tada budemo tamo! Jesam li u pravu?
Sabor je zakljucio posao za danas. Sutra pocinju u 9:30 i prva na redu je tocka o brasnu. Znamo li vec sada da smo nakon brasna mi na redu? :mrgreen:
pocinju sutra s brasnom
a brasno je iza mpo-a
znam da su preskocili jer sam u telef. kontaktu sa saborskom sluzbom za odnose s javnoscu, tajnici sluzbe svaka cast, lijepo je sresti nekog tko tako obavlja svoj posao
veceras nakon ovih rosada nazalot vise ne mozemo niti pretpostavljati kako ce sutra d.r izgledati
ako ujutro dobiju novi raspored, javit ce mi odma pa da mozemo planirati
ali ja moram u 9:30 s ivarom po knjizicu pa necu biti online, ali cu se javit svima koje su na listi za sabor smsom
Sve moje pretpostavke danas o radu Sabora su se pokazale pogresnim!
Taman sam pomislila kako je super sto znamo da nasa tocka slijedi nakon rasprave o brasnu i da odmah u jutro mogu krenuti na put. Ovako i dalje znaci ostaje sasvim neizvjesno hocemo li i mi iz Rijeke moci prisustvovati. :(
Da nije tragicno, bilo bi smijesno.Citiraj:
pocinju sutra s brasnom
a brasno je iza mpo-a
znam da su preskocili jer sam u telef. kontaktu sa saborskom sluzbom za odnose s javnoscu, tajnici sluzbe svaka cast, lijepo je sresti nekog tko tako obavlja svoj posao
veceras nakon ovih rosada nazalot vise ne mozemo niti pretpostavljati kako ce sutra d.r izgledati
ako ujutro dobiju novi raspored, javit ce mi odma pa da mozemo planirati
ali ja moram u 9:30 s ivarom po knjizicu pa necu biti online, ali cu se javit svima koje su na listi za sabor smsom
Znaci mi smo odmah do brasna, majko moja drzave nam... :(
Zakon o MPO-i izglasava se na brodu koji tone...
Ma uopce ne kuzim kako se u ovim uvjetima mogu donositi zakoni, pa mi smo trenutno bez Vlade???
Jos jednom vam puno hvala, ivarice, Aurora, cure, prave ste lavice. :love:
ksena :love:
situacija je ovakva
po prociscenom d.r. brasno je prvo, mpo je 21.
sad su na drugoj tocki
ali, ima dosta potvrdjivanja i imenovanja sto kratko traje
na petoj su tocki
Meni je ovo malo navrat na nos... Ne mogu se tako organizirati da putujem u Zagreb onaj tren kada cemo doci na red, pa u roku dva sata...
A i nekako mi je sve ovo sada smijesno.. (nemojte se ljutiti na mene), situacija mi je nekako trenutno totalno bez glave i repa!
nazalost, od pocetka smo znali da ce tako izgledati
mozda ja nisam dovoljno jasno (ili uopce) to opisala
ali rekli su mi da je jako tesko predvidjeti kad ce nesto poceti
jedino sto vi dvije mozete je da krenete sad u zg
Otisla je Aurora, ja fakat nisam mogla (na zalost), ali srce mi govori da ce biti toga jos.... :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
na devetoj su tocki
Evo ja gledam preko neta , sad raspravljaju o IZVJEŠĆE O UČINCIMA PROVEDBE ZAKONA O OTOCIMA U 2008. GODINI pa me zanima
jel gledam to sto treba ili ???
dobro gledas
sad je na vijestima rečeno da i sabor danas raspravlja o ostavci našeg "hrabrice"... uz to, čisto sumnjam da će biti vremena za naš zakon!
jutros mi nisu to rekli
ako je dodano, onda fakat aurora bezze putuje :/
Ksena, nadam se da imaš pravo (i sama stalno navijam za to da nas ne stignu obraditi. Nekako mislim da iako će nas desnija desnica debelo usositi sad kad se promijeni vlada, ne vjerujem da zakon može biti konzervativniji)
Martina, treba li Auroru smjestiti u Zg, ako ne bude rasprava danas? Ja sad idem s kompa, ali ću se vratiti oko 14.30h.
aurora ima tetu u brezicama, ali bi joj mislim dobro doslo drustvo po zg :)
To sam ja i pisala Aurori, da imam osjecaj da nece bas stici sve obraditi.... :/Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
A ako treba koji broj moba od Aurore, javite).
Imam danas obiteljsko druženje poslije posla, koje će mi uz moj iritantni kašalj biti danas dovoljno. Nadam se da će kiša prestati do popodne.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Koliko sam do sada cula, danas Sanader podnosi ostavku Saboru a sutra Kosorica predstavlja novu vladu i Sabor to sutra mora raspraviti i prihvatiti.To bi se sve moglo oduljiti i ovo nase pasti u drugi plan.I hoce li oni dolje uopce znati da smo bas mi gore kada do toga dode?Ja i suprug smo u niskom startu, samo mi je bitno da si u 17h dam injekciju.Mogla bih tamo pred svima izvaditi svoj pribor i pokazati im trbuh koji nakon 30 dana pikanja izgleda kao vilerov goblen.
Hoće, već su obaviješteni ;)Citiraj:
taca70 prvotno napisa