neka četvrtak pokaže jasniju sliku od utorka, a da se u dva dana može puno promijeniti može, pa i beta se udupla za dva dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
neka četvrtak pokaže jasniju sliku od utorka, a da se u dva dana može puno promijeniti može, pa i beta se udupla za dva dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hvala cure, iako me i dalje užasno strah ovako usporenog razvoja situacije, jeli moguće da se u mene slabije sve vidi radi zavaljene maternice?
thegirl25
vjeruj u sebe i svoju mrvicu i otjeraj strah. Vjeruj mi da optimizam pomaže. Ja sam na prvom pregledu bila na 5+3 i nije bilo srčeka. Sutra sam prokrvarila i bilo je srčeko i opet to nije bilo nikakvo jamstvo iako je srčeko relativno "rano" počelo kucati.
Tad se pustio drugi smrzlić kojeg doktor uopće nije vidio na prvom UZV-u.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivam ishod :heart:
Hvala draga Bebel, a evo ja ima bit jednostavno ovako sam negativna cijelo vrijeme, kao da se branim na taj način...svima puno :heart: :heart: :heart: :heart:
Draga,
ja sam sebi od početka govorila "samo da prođem 10ti tjedan". Zašto baš 10ti od 40 tjedana? I eto, na žalost je taj 10ti bio presudan. Zato moraš pozitivno misliti i poskakivati na ovom forumu za svoju mrvicu.
cure puno :heart: :*