14 mj. i 5 zubića
desni već duugo otečene kao da će svi odjednom izaći
izlaze polako ali bez većih problema. Možda pomaže i jantarna ogrlica koju nosimo od 1. mj.
Printable View
14 mj. i 5 zubića
desni već duugo otečene kao da će svi odjednom izaći
izlaze polako ali bez većih problema. Možda pomaže i jantarna ogrlica koju nosimo od 1. mj.
14 mjeseci i 4 zubića koja su izbila od osmog do devetog mjeseca i onda su stali ...
16mj-14zubića...fale nam gornji očnjaci i kutnjaci....
da prijavim da nam u roku par dana izašle lijeve dvojke :)
14,5 mjeseci i 8 zubeka (jedinice izašle s 10 mj......pa dugoooo ništa....pa s 13.5 mj - u tjedan dana, izašle dvojke)
12 mj - probila donja 2.Meni je baš bilo simpatično kako su se ljudi isčuđavali što još nema zuba,al eto konačno i nama krenulo.Inače u mm obitelji svi su dobivali zube nakon 12 mj,pa tako i naš krezubac
8 meseci-8 zubića. 14 meseci i dalje 8 zubića. Dr kaže da se vidi da idu još koji
14 mjeseci 8 zubića, 4 gore i 4 dolje - od toga jedan kutnjak :-)
20mj i još uvijek 6 zubi... sad se već malo i brinem. 6-7 mjeseci mu nije izašao niti jedan zub :(
19mj, 16 zuba.
Bali litrima, a ni naznake da su petice krenule. Dokle ćemo vući siperak koji nam kvari svaki modni izričaj :)
Prijavak u tjedan dana je dobila 2 nova zubića, tako da sada sa 14 mjeseci imamo ukupno 10 zubića, jedinice i dvojke gore i dolje i obje četvorkice na desnoj strani.
7 i dva koja izlaze! Ali uopće nisu po redu! :-)
6 pišem 4 pamtim - 6 službenih i 4 samo male mrvice i to jedan dan izašle gornje četvorke! (čudim se di su trojke?? :) )
a dva dana kasnije su izvirile donje dvojkice!
to su 4 zubića koje samo mama vidi jer beba stisne ćubice čim skuži da brojimo zube - hihihihih
Evo, moj mali šef je napunio godinu dana i imamo 5 službenih zubića i jednu onako polušpicu. Vjerujem da uskoro kreće pravi bumerang!:zaljubljen:
15 mjeseci-12 zubića:)
12 mjeseci, 8 zubića
16mjeseci i 6 zubića,jako malo čini mi se
Joj, nama rastu zubi zadnjih mjesec i pol dana kao ludi, mala mi postaje prava zubica :-o, još 2 nova joj izlaze, to će biti ukupno 12 zubića sa nepunih 15 mjeseci.
A da ne pričam kako loše spava i kako ju to sve skupa boli, jedan dan joj je cijeli obraz bio naotečen :-( U zadnje vrijeme nam čak dozvoljava da joj malo njenim četkicama (onim gumenim) provrtimo desni koje ju gnjave.
mi imamo 15 mj i 16 zubića. baš nam izlaze i sve nam smeta i buba nas...:zaljubljen:
!4 mjeseci i od prekjučer još jedan novi zubić - sad ih ukupno imamo 7 :-)
15,5 mjeseci, tek nam prije par dana izašao 3. zub :mrgreen:.
Ne žurimo ...
Mi smo zbilja ekstremi po (ne)broju zuba. 14 i pol mj. 3 i 1/2 zuba.
Ne, mi smo extremi.. skoro 21mj i 8 zubi. :D S time da smo prije par dana dobili 2. :)
15 mjeseci - 16 zubića (zadnji je narastao sa njegovih 13 mj., odnosno korigiranih 11,5)
17 mjeseci i 8 zubi !
Curica s godinu dana - niti jedan, a dečko gornje jedinice.
Sada, s 20 mjeseci, curica ima gornje i donje jedinice i četvorke :), a dečko ukupno 12 zubića koji mu rastu pravo školski :)
isuse prekjučer sam se skoro onesvjestila.do sad - 13 mj su mu probila 2 donja zubića i prva gornja jedinica se nazirala,a prekjučer smo se jako smijali i ludovali kad ono vidim,ljudi moji, gornje desni sve puno neprobijenih zubića,nabrojala sam ih barem 6 jer mi neda da mu prčkam pošto mu je sve naotečeno i sad je počela temp. koju skidamo s čepićima.Jel normalno da ima oko 39 stupnjeva mjereno iz guze? Negdje sam pročitala da dok rastu zubići ne bi trebala biti visok temp. pa me to baš brine.
Vindira normalno je da ima temp! moja M je sada kada su joj 3 zubića od jednom izbijala imala preko 39 temp! A ako njemu idu svih 6 onda sigurno da može imati temp!
evo bili smo kod pedice jer nisam imala mira,što ako mi bude još imao temp,a vikend je.Uz to kaj mu idu toliko zubića ima i upalu desni,sad sam mirna da je sve ok,čak više ni nema temperaturu.Al još sam u šoku da djetetu odjedanput raste toliko zubića.
S 12 mjeseci 4 zubica, s 12,5 mjeseci 8!
s 12 mjeseci 12 zubića, sad ima 13 i po i naziru mu se gornje trojke...
7
ma daj nemoj zezat:-o doslovno sam šokirana kako ti je sinak ozubatio u prvoj godini.
moj će sad 13 miseci i ima 6 zuba: donje jedinice i gornje jedinice i dvice. i to sve mu je naraslo od 8,5 do 10 miseci. u zadnjih misec dana mu zajedno probijaju gornje i trice i četvorke, ali nikako probit. o slinjenju neću niti govorit. užas živi kako bali.
Moja balerina će za tri dana napuniti 2 godine i ima 14 zubi. :)