samo da vam svima pošaljem :*
Printable View
samo da vam svima pošaljem :*
evo i mene na jutarnjem druženju!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Martinu da je uskoro obasja sreća :heart:
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas, kako stvari stoje sa zakonom trebat će nam prvenstveno strpljenja
meni danas došla :evil: , uho me boli upalilo se, a imam i neku otvorenu ranu na nozi pa jedva hodam. sva sam nikakva, aljkava, ko baba! hvala bogu petak je! :mrgreen:
Dobro jutro svima i ugodan dan vam zelim! :heart:
Curice, hvala vam na vibricama! :saint: MORA, mora uspjeti kada primam toliko dobrih zelja! :*
Nego... sinoc sam sanjala da idem vaditi betu (a gle kao cuda :lol: )i prva beta je bila 0 i druga je bila (jos jednom vadila) 87, joj cure taj broj mi je odzvanjao u glavi tako da me probudio usred noci i onako sam uspavana uzela ruz za usne i toalet papir i napisala taj broj i opet otisla spavati... :oops: 8)
To cuvam za uspomenu do dana dok ne odem vaditi betu a onda vidjet cemo (ili u toalet :lol: ili na pijedestal).
Evo jedne kavice (cajeka i inih drugih finih otopina) :coffee: :sing: ...
Posebne pozdrave saljem slovenskom vlakicu: wewa i ici, pa nasoj Ini , pa Fritulici i Tikici i ostalim mojim Mojicama! :love:
Ksena ... za osmijeh na tvom licu kad se drugi puta vidimo! ;)
Kadauna, gdje si macko! :D
Svim mamama saljem veeeliku pusu :* ... (enya 22, charlie...)
Bebel, pcelice, sretna, Vali, sbonetic, Ginger, amyx (za sto laksi ulazak u posao), andrejaa, Lambi, dorice, marti_sk i sve nas ecurice :love:
Jedva vas cekam citati! :heart:
Ajme, :heart: !Citiraj:
martina123 prvotno napisa
mi smo još u Splitu vračamo se u nedilju :( , L uživa u šetnjama i mi skupa s njom. meni stigla prva M malo me iznenadila :roll:
šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a posebne za martninu betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
enya i charlie, pa kako vaši malci rastu.. preslatki su :zaljubljen:
martina, ~~~~~~~~~~~~~~ da san o pozitivnoj beti postane java, a beta jo puuuno veća :heart:
wewa, ici cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše postupke :heart:
Ne pamtim da je ikada na Potpomognutoj vladalo ovakvo zatisje, potpuno mrtvilo.. :(
Godisnji su zavrsili, nova radna sezona je pocela, a samo postupci potpomognute oplodnje u nasim klinikama ocito jos stoje. Zar je moguce da na ovom forumu nema niti jedne, jedine osobe koja je krenula ili uskoro krece s potupkom u jednoj od nasih drzavnih klinika? Zar je moguce da se trenutna aktivnost tu na forumu u vezi MPO svodi na nas nekolicinu koji smo krenuli s postupkom u Sloveniji? Ako je stvarno tako onda je to nesto nevidjeno i bome zastrasujuce...
Tek da razbijem ovu prazninu, koja me brine i ne da mi mira, evo pisem sta ima kod mene. Danas sam krenula s Menopurom i time zapocela svoj 2. IVF, a kao najzanimljivije u vezi ovog pocetka reci cu da nam je nocas u sobu uletio jedan sismis!
Jednom je prilikom netko ovdje napisao, ako se dobro sjecam, da to donosi srecu. Zbog toga sam se sva sretna usred noci divila tom smjesnom stvorenju i uzivala u njegovom sumanutom kruzenju po sobi dok smo ga pokusavali namamiti da izadje van... Da nije ovog foruma ta scena bi bez sumnje izgledala sasvim drugacije. Vjerujem da vam nije tesko zamisliti kako. :mrgreen:
Aurora, to zvuči super!!! meni je večer prije nego kaj sam napravila testić uletio šišmiš u sobu :mrgreen: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak :heart:
Aurora :D :D , naježila sam se :D
POzdrav curke,
evo i mene. Ja krenula jučer s pikanjem. Prvi put mi se malo tresla ruka, bilo me strah za poludit, ali je sve bilo OK, a dans puno hrabrija ali mise napravila masnica i malo me buba. Ali idemo dalje, ništa nije strašno-sve za malog :saint:
POseban pozdrav Aurori, Riječanki77
Prekjučer u šetnji mm i ja smo morali tjerati šišmiševe od sebe koliko su nas oblijetali :lol:
Slovenskoj ekipi~~~~~~za plusiće
Pa di vi sve nađete te šišmiše? :)
Aurora, sretno!
Aurora i Magi SRETNO U SLO......
I da Aurora, u pravu si, na forumu je cudan stimung, pustos, nema cura iz hrv. drzavnih bolnica jer jos nema pravilnika pa tako ni postupaka. Privatne u HR? Mislim po javljanjima da samo radi IVF poliklinika, za sada.... ajme, koja tuga :(
Kad i krenu (Bog zna kad ce to biti) postupci stimuliranog IVF-a u nasim bolnicama, s ovakvim zakonom i restrikcijama je upitan ishod i uspjeh. Ajme nama, ali sreca pa iduci tjedan bar neke bolnice krecu djelomicno s radom pa cemo mozda saznati vise. Ostali valjda tek nakon 15. rujna. Kad Rijeka pocinje s radom? Sta je s Osijekom?
evo nas sa uzv 32 tj. potvrđeno da nam dolazi curica Ivona ,jer do sada je bila jako sramežljiva pa nismo bili 100 posto sigurni,sitna na mamu ali napreduje prije 2 tj. doktor pretpostavio da zaostje u rastu :cry: pa danas nije bilo kraja sreci vidjevši da naša curica fino dobiva na kilaži u skladu sa svim ostalim mjerama :D
inaće je jako aktivna tako da mama fino osjeti njene udarce
trudnički dani doslovce lete pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima budućim mamicam što prije da osjete čari trudnoće
pusa
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za uspješan postupak
i ja se konačno prijavljujem ovdje na listu, nakon 4 godine braka se konačno nešto dešava
od sutra sam klomifenka i čekalica svog prvog AIH-a :D
a pustoš koja vlada na ovom odbrojavanju, nadam se da je samo zatišje red buru(novih postupaka, uspješnih naravno)
Lambi :D :D :D :D :D :D :D za malu Ivonu, malu princezu maminu.
Puno :* :* :* :* za vas dvije.
Čuj mene, "šišmiševe" :P :oops:
Lambi, bravo za tvoju hrabru curicu :D :D :D
vjestica, pa ti si s nama, SRETNO!~~~~~~
Kadauna, a što je s Vilijem? Ne rade?
Lambi :D za tvoju curicu,malenu sramežljivicu! :love: moju imenjakinju :)
samo da vam se "pohvalim" :sick: :/ bolesna sam poprilično, završila na hitnoj :cry:
Lambi :D za curicu,moju imenjakinju!!! Tako je postalo pusto na ovom forumu,mi se spremamo za prirodnjak,a u međuvremenu se nadamo čudu. :* i :love: svima.
Vau, koliko postova nakon onog mojeg sa sismisom! :D
thaia28 isla sam ja naknadno provjeravati gdje sam i sto sam to citala u vezi sismisa pa sam tako nasla i tvoj post u kojem kazes da ti je sismis uletio u sobu prije pozitivnog testa. Zar itko vise nakon toga moze uopce sumnjati da oni stvarno donose srecu!
kate32 vidis ti to. :love:
Vali bome sam i ja pomislila kako nema nikakve sanse da meni ikada uleti neki sisimis u sobu, jer za takvu pricu prije nisam bila ni cula. Sismisa valjda u zivotu do onoga sinoc nisam ni vidjela. Da stvar bude zanimljivija pojma nema kako je uopce usao obzirom da su nam bile spustene sve rolete u sobi. :?
tiki_a ja mislim da tebi ovi sismisi zele nesto poruciti... ;)
magi7 meni se isto desilo da sam napravila modricu i to prilikom mog prvog pikanja s Decapeptylom (u 1. IVF postupku). Pojma nemam kako do toga dodje, ali desilo se samo jednom. Mislim da to nista nije strasno i vjerujem da se i tebi vise nece ponoviti.
vjestice pa mi smo zajedno u postupku, cak nam je i DC isti! A istovremeno s nama krece i a72. :D Evo znaci nas s Prije zaceca na Potpomognutoj...
Kadauna da samo znas kakav gorak okus mi je u ustima sto zbog uzasnog Zakona pricamo o postupcima u Sloveniji, koji si tek rijetki mozemo priustiti, umjesto da se veselimo svima dostupnim besplatnim postupcima u nasoj drzavi. :( A nasa drzava je sa svojim rigoroznim Zakonom nista drugo nego ukinula MPO kakvu smo do sada poznavali. Kakve li ce to posljedice izazvati. :cry:
ksena28 :love2: pa sta se desilo?
aurora, vjestica, a72 ~~~~~~~~~~~ da vaš boravak na potpomognutoj bude što kraći i da se odmah prebacite na trudničke topice! Tako smo i pirica i ja (a i Ginger nekako u isto vrijeme) došle s Prije začeća zajedno na Potpomognutu, a vidi nas sad :) Želim vam velike plusiće što prije!
ksena28 ~~~~~~~~~~~ jel to od one rane ili?
Lambi :D za vašu curičicu!
Nadam se da će ovo zatišje brzo prestati i da će krenuti novi val trudnica :love:
Prvo da pozdravim sve nase mamice i njihove preslatke bebice koje nam daju nadu u uspjeh :heart: , a onda i sve cure, koje ce to postati !
Od sutra pikanje, gonal, kratki protokol, pa sta bude... :)
Aurora,vjestica -ja se nadam da nije slucajno da smo bas u isto vrijeme tu gdje jesmo ;)
Charlie :* za tebe i pilence!
ksena28, kao da poznajem poslije one emisije, bas si mi draga...
martina123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ksena28, pa što je bilo? Čuvaj se, draga! :love:
Dobro jutro svima i evo jedne vruće mirišljave :coffee: za ovo tmurno kišno jutro.
ksena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdraviš
a72, vještice, Aurora, magi7 ~~~~~~~~~~~~~ za dobitne postupke
Bebel, draga dobro nam došla natrag :heart:
Lambi, super za curu :saint:
thaia28 ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu :heart:
Kadauna, Miki, ina33, sretna35, wewa, mare41, rozalija, Vali, kate32, tiki_a, fitulice, cure sve... :love:
Svima nama koje smo na čekanju mogu poželiti samo čuda iz kućne ili mariborske/ljubljanske radinosti, napustio me optimizam glede MPO-a u "lijepoj našoj" :(
:* :* svima!
potpisujem vikki i hvala na kavici i za tebe brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
svima najveći :* :love: od nas dvoje :)
prisružujem se :coffee:
Charlie :* tebi i tvojoj bebici
Aurora*, a72, magi7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitne postupke
ksena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdraviš (i ja sam te zapamtila po onoj emisiji, koju sam 2 put odgledala i oba puta preplakala i naroćito mi se urezala ona tvoja rečenica - to mogu prolaziti samo parovi koji se vole :heart: )
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima curama koje su na čekanju za jedno malo čudo :heart: pa odakle god
(ipak se nadam da će se taj nebulozan zakon što prije promjeniti)
vikki hvala na kavici u ovakvo jutro nema ustajanja bez svježe mirišljave kavice, evo jedan cmokić :* pride
ksena28 za brzo ozdravljenje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lambi za Ivonu :zaljubljen: i njezin uspješan napredak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vještica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj AIH na klomifenu
svim trudncama :love:
Jutro, evo i ja se pridružujem kavici.
Evo danas je pikanje prošlo super. Muž je izvadio decapeptyl iz frižidera kad je išao na posao, ja se digla za pola sata, pik i natrag u krevet-tako da je bilo u polusnu pa se i ne sjećam najbolje :lol:
Uglavnom sutra bi trebala M stići pa idemo dalje.
Pozdrav svim curama u postupku i vjestice dobro nam došla i što prije ostala trbušasta.
Pozdrav i :*
magi7 sretno s pikanjem i dobitnom postupku :heart: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za cure u postupku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~koje čekaju svoje postupke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve kaj im treba :heart: :heart:
svim trudnicama :* i :love: i njihovim bebicama
pozdrav od nas 3u1
pozdrav cure
skoro sam napisala dobro jutro :lol:
prvo sam se probudila u 4 pa nešto pojela (naš dijetni zajutrak) a onda sam opet zaspala kao klada do 11 :mrgreen:
pa da malo za vibram za:
ranojutarnje pikalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
martinu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna, Miki, ina33, wewa, mare41, rozalija, Vali, kate32, tiki_a, fitulice, ordep, vikki, thaia 28, i dora, lambi i druge cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ksena 28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam ozdraviš što prije
a što je bilo?
i sretna za nas slatke cure i dorućak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i mene sa popodnevnom kavicom :coffee: pa navalite. kod nas nije tmurno već sunčano i možda odem sa mm na kupanje.
šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ preko granice jer nažalost kod nas još sve šteka
šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ovdje da barem nekima uspije kućna radinost
nama isto prije nekih 2 tjedna uletio šišmiš u sobu ali naša scena je izgledala tako da sam se ja pokrila plahtom preko glave a mm je naganjao šišmiša po sobi :lol:
svima pozdrav i :* odoh završiti knedle sa šljivama
Evo samo da vam svima mahnem curke... :heart:
Ugodan vam vikend! :love:
(mene drzi pikanje mog jednog jajnika i pritisak kao da cu menzes dobiti za sat vremena, nadam se d aipak necu... :/ )
p.s.
Ksen...sto je bilo?
Ksenija, nadamo se da je sve to samo nešto prolazno...Citiraj:
Ksen...sto je bilo?
I ja vas sve kolektivno pozdravljam, ne pišem puno jer su mi ruke podosta otečene i utrnute. A ujutro kad se probudim treba mi gimnastika za prste koji su jako bolni.
martins to se bebice kace za mamu :* :heart:Citiraj:
martina123 prvotno napisa
cure, da vas malo pozdravim :bye:
jedina prednost ovog zatišja kod nas je da nema negativnih beta.
thaia28 super za :heart: ~~~~~~~~~~~~ da lijepo napredujete
rikikiki, jesi bila kod gastro?
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajde otvori sezonu beturinom! (zašto tako kasno beta?)
mihael :* predivan si! ;)
lambi ~~~~~~~~~~~~~ da lijepo rastete
magi7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe stanice
ksena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdraviš i budeš fit mačka
svim čekalicama :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dobiju bebicu
cure, hvala vam na vibricama... ja sam pravo pravo bolesna, imam upalu zvukovoda (?!), uho mi je u gadnom stanju, jaaaaaako boli, ukočeno mi je cijelo lice i ne mogu ni jesti (što bi bilo sasvim fine da ne moram piti antibiotike i tablete protiv bolova) tako sa sam baš :(
ali nadam se da neće dugo ovako!
:* i :love: svima :heart:
ksena moja draga, želim ti da nam čim prije ozdraviš ~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem ti veeeeliku :* i :love:
jelena za tebe jedan poseban :love:
cure u postupcima wewa, ici, magi 7, vjestica, aurora svo brdo pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vam šaljem :heart:
ameli, neka šišmiši i kod tebe učine čaroliju :)
Lambi, :D za malenu curicu i moju imenjakinju
magi7 ~~~~~~~~~ za uspješno pikanje ! Mislim na tebe! Sretno! :*
Evo, kuham prvu jutarnju :coffee: Svima dobro ovo sunčano jutro želim :) !
:love: