ako nije već spomenut, četveroslojni WC papir
povremeno igračke, slagalice, kolaž papir, blokovi za crtanje
Printable View
ako nije već spomenut, četveroslojni WC papir
povremeno igračke, slagalice, kolaž papir, blokovi za crtanje
No, da kompletiram misao ...Citiraj:
Lady Grey prvotno napisa
veli da taj (u konzervi) baš i nije nekaj ...
Nikako ne smijem zaboraviti čokoladu s cijelim lješnjacima, bila je to jedna od rijetkih stvari koja mi je ublažavala trudničku mučninu, i to vrlo efikasno. ;)
Možda nije samo zbog recesije nego i zato jer Lidl ima tako razgranatu mrežu i butige posvuda.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Mi npr. nemamo Muller, šmrc
I tako, mi jučer bili i ja zaboravila uzet knedle, ne mogu vjerovat...
Čula sam jednom davno phvale za njihove pelene. Ima li tko iskustva?
Inače kupujem prašak za robu, sredstva za čišćenjie i ok su.
Pretpostavljam da su mislili na pelene Toujours. Htjedoh, ali još nisam probala. Imaju i neke svoje druge pelene u malim (kao putnim) pakiranjima, al te su proizvedene u Češkoj pa mi se ne da probavat (ako je netko probao pa da su dobre, molim obavijest :) )
lol da na šurlice, tjesteninu (ne upotrebljavam kvacice u net konverzaciji jer su negdje podrzane a negdje ne, nije mi ni na pamet palo da bi se tjestenina u mojoj verziji mogla pretvoriti u slonovsku nosinu :lol: :lol:Citiraj:
Dream prvotno napisa
super je tjestenina, 9.90 kn pola kila (sto je super jeftino prema šurlama iz konzuma od skoro 15 kn), mix cikle, bosiljka i normalne. a tako su mirisne kad se skuhaju..... njam!
http://www.naturacroatica.com/proizv...na_surlice.jpg
http://www.mariolina.hr/images/pasta601.jpg
a ove se zovu combino fusilli (iako izledaju ko surle) tricolore
E! To me zanimalo. Hvala :*Citiraj:
Lady Grey prvotno napisa
hebemu sad ste me napalili na pivu iz lidla. imaju li bezalkoholno? nikad nisam tamo kupovala pivu.
Te knedle sa šljivama koje hvalite - imaju unutra prave šljive ili pekmez?
Imaju nešta više kao pekmez, samo sa većim komadima voća. Barem sam ja to tako doživjela :mrgreen:
Mislim da nemaju. Nazalost. Jer su im sva piva inace ok.Citiraj:
anamar prvotno napisa
je, tak je... :mrgreen:Citiraj:
Ninči prvotno napisa
I ja mislim da nemaju bezalkoholno, imaju Radler (kombinaciju pive i limunade, pa tko voli ... :mrgreen: ).
aaaaa obožavam radlu, nisam imala pojma da imaju :DCitiraj:
Lady Grey prvotno napisa
mene kao obožavateljicu bureka zanima gdje je ta romaja da i ja odem?Citiraj:
sorciere prvotno napisa
http://www.romaja.hr/
:mrgreen:
kad je kikica bila mala, obožavala je njihovu liziku. nazvala ju je "kraljevski kruh" :lol: :lol: :lol:
a vidi ovo:
http://www.romaja.hr/images/DSC02511_resize.JPG
ja uzimam ovaj trokutasti... nema do klasike :lol:
A onda niš od knedli, neću te s pekmezom. :nope:
Mda, ja u Pivca jednom kupila meso iz Južne Amerike, mislim Argentina...nisu me više vidili!Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
A u Lidlu, volimo one njemačke namaze da malo promijenimo navike, dobar je onaj koji u nazivu ima fitnes, a super su i oni zeleni i plavi u uskoj dubljoj posudici.
Prije sezone božićnih darova i đinđa je odlična ponuda-tamo negdi početkom 11.mjeseca, to sam upamtila kad sam se prije rođenja djeteta unaprijed spremala za Božić. Nije ni to loše, u zadnju strku i gužvu ni privirila nisam, pokloni na broju a ja doma umotajem...ah, kako volim božićni ugođaj. Povoljno sam nabavljala ukrase od filca i figurice od šperploče, čokoladne lizalice, čokoladna jaja, STOLLEN-to je onaj savršeni božićni kolač...
meni je isto trokut zakon, morat ću i ja do romaje ;)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
AAAAAAAAAA burek.
Moram nauciti kako napraviti kore. Tu sigurno necu naci nit' kore, nit' burek. :cry: :cry:
ti bi trebala napisati priručnik "skills to learn before moving to america" :love:
Imaju ti nekakvo pivo od daruvarske pivovare i razna njemačka (konfekcijska) piva po donekle normalnim cijenama, ali nema tamnog ni bezalkoholnog. Ovo pšenično nisam do sada zapazio pa sam bio malo znatiželjan.Citiraj:
anamar prvotno napisa
kupujem onaj osvježivać za wc školjku, micro sprej, sredstvo za prenje suđa, maramice za čišćenje wc školjke, sladoled (isti je kao npr king možda čak i veći)-kutija 6 kom 24 kn :) , voćne jogurta sa žitaricama, za tortu jogurticu imaju kanticu jogurta od vanilije ili stracatele (tko što voli), tu i tamo kupim koji komad odjeće od pamuka koji je stvarno super kvalitetan i mekan (majice, gaćice za N., čarape za sve nas), za firmu, tj. moje mušterije kupujem tamo velika pakiranja bombona...
pužić, a u koji Lidl ideš?
Ja kad god sam bila tamo meni je to koma ponuda. Baš kao skladište.
Odjeće i rublja (koje mi se u letku svidjelo), nije bilo.
Ja odem kupiti instant kavu nekakvu dark ili medium roast arabica. Odlična mi je.
Kupila sam i neke čokolade, ali ja to u pravilu ne kupujem, kao ni grickalice ni sokove. A ni poluproizvode. Pokušati ću naći tu šunku za pizzu slijedeći put, to bi mogla u duboko.
Do prije nekih godinu dana imali su i odlično acidofilno mlijeko marke Pilos, kvaliteta odlična, cijena, ako se sjećam dobro, skoro kunu jeftinija od konkurencije. Kuna uštede za tako mali proizvod je izuzetno povoljna kupnja. I danas žalim što toga više nema u ponudi. (Zato mi niti malo ne smeta pomalo "skladištarski" look dućana).
Taj look kod nas ima i Getro, a bome i Konzum.Citiraj:
sandra111 prvotno napisa
Jedino bi Mercator izdvojila kao malo finiji, ali i oni su jako podbacili u kvaliteti (sve im mislim vratit naše Pika kartice, uopće više tamo ne idemo).
Meni je ovo zakon :)Citiraj:
imaju Radler (kombinaciju pive i limunade, pa tko voli ... )
Isti je slučaj s nama ;)Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
Prije otvaranja Lidla smo svake subote išli u Mercator, a otada u Mercatorov centar idemo samo na kavu i u Turbo Limač/ostale dućane tamo ako treba npr. ić nekome kupiti poklon za rođić i sl., i to uvijek nakon šopinga u Lidlu (u Rijeci su te dvije zgrade jedna nasuprot druge).
OT: ta Pika kartica nam nije služila skoro za niš :nope:
U Lidl odlazim od prvih dana kako su u Hrvatskoj. Hvalospjeve njihovoj ponudi smo već iznijeli, djelatnici su po mom mišljenju isto za svaku pohvalu. Jedino im se ponekad dogode pogreške (u prijevodu) kod opisa proizvoda. Npr. oglašavali su aluminijske ljestve, ali su bile čelične. Za pekač kruha su napisali da je za kruh težine do 400 g (to mi je odmah bilo sumnjivo), a zapravo je do 900g.
Koristili smo njihove pelene-gaćice prilično dugo jer T. nije bilo moguće premotati u ležećem položaju.Citiraj:
njokica prvotno napisa
Jeftinije od Pampersa a bile su o.k.
sve više i više
njihovu nutelu, sladoled i sve ostale slatkiše jer su puuno jeftiniji, a odlične kvalitete
meso mi je povoljno, isto sam zadovoljna kvalitetom i pakiranjima
sokovi
na akcijama svaki put nešto, samo je nekad nemoguće naći jer sve odmah nestane (ili si prodavačice ostave za sebe :? )
saška, uglavnom idem u Lidl u Đakovu jer tu radim, pa mi je pod nosom, a obzirom da često putujem u Austriju i Njemačku onda i tamo navratim ako trebam nešto kupiti za po putu ili u hotelu ako mi fali, pa pregledam ponudu u onim košarama kroz sredinu.Drugačija ponuda je od one kod nas.
trenutno imaju zanimljive jaknice, kao kaputići za cca 70-80 kn (nisam baš sigurna za cijenu jer sam to gledala sad u Berlinu kad sam bila), premišljala sam se i nisam kupila, mislila sam za igranje po zimi a sad kad razmislim ni ne mora biti za igranje, fini je, može i za svaki dan za vrtić...
I mi se sve više prebacujemo na Lidl (iako idemo i u Mercator i Superkonzum). U kvartu nam je sve navedeno, pa možemo birati...
Moj stariji sin obožava njihove jogurte (i obične i one kremaste s čokoladom), mm i mlađi sin su veći fanovi sira u listićima i fine šunkice, zimi i špeka. Ima i fine čokolade - mm obožava one s visokim postotkom kakaa.
Od špeceraja kupujem gotovo sve, zimi kupujem i povrće (kad nema na placu), meso pogledam i kupim prema prilici (isto kad nema u kvartovskoj mesnici). Dečki obožavaju njihove medenjake (nema ih baš uvijek nego sezonski, pred Božić zna bit veliki izbor). Zna se naći pristojnih vina po pristojnoj cijeni (i drugih pića) pa to uvijek imamo u vidu kad nam treba za neki poklon. Pivo - Daruvarski Deep je fakat jeftin i ok, ne znam ima li negdje jeftinije. To smo pili dobar dio ljeta.
A kad smo išli na more, nakupovala sam njoka, tjestenine, riže, umaka za salatu i inih stvari za tak male nofce da nisam mogla doći k sebi. I ne smeta me što nije hrvatska firma - ima unutra dosta hrvatskih proizvoda (meso, mlijeko, ulje, šećer...ima toga).
Došla sam na to da u veliki shopping idem prvo u Lidl, pa tek onda u neki drugi dućan kupiti ono što nisam našla tamo. Čak se popravio i izbor začina... jedino nema bučinog ulja, a prije ga je bilo. ALi zato litra jabučnog octa košta 4,99 kn.
moram priznat da kupujem masu stvari i zadovoljna sam.
uglavnom volim pogledat proizvođača i preferiram hrvatske proizvode jer mi se čini da imaju manje kemije nego stranjski (to je moja slobodna procjena). kemiju mi ne smeta u proizvodima za čišćenje pa tu gledam samo cijenu.
od mesa kupujem samo piletinu. probala sam i junetinu ali mi je bila koma. sada mi frendica kaže da je par puta uzela neke svinjske kotlete i da su joj super.
odjeća mi se nekako tammo ne kupuje, ali čujem od ljudi da su zadovoljni. sada su kod nas svjetleće tenisice za curke po 25kn (ljudi si kupuju po par brojeva da se nađe i dogodine).
Hranu baš i ne kupujemo(ali ste me vi sada zaintrigirale :) )ali smo već par puta kupili odjeću i alat za MM
Kvaliteta je odlična!
čarape,gaće MM,trenirke i majice za klince-prezadovoljni
evo info-jaknica, kaputić unisex, sivi, zimski 89 kn-kupljeno :D
Također imaju i samtane kaputiće svijetlo roza na dvoredno kopčanje isto 89 kn samo što su rukavi nekako čudno kratki ili ja baš nisam dobro gledala.
Predobre dječje samterice za 44 kn
Danas svježe ubrano :mrgreen:
danas sam kupila za 16 kn po komadu zaštitu za malu djecu (za vrata, ladice, pećnicu... da si ne pričvekne prste). Ne znam kolko takve stvari koštaju u TL, ovo mi se učinilo ok. marka je Safety 1st