potpis dadycool, fegusti i Joe
Žuta štampa je također tragično živa. Na primjer, dijete Gotovčevih je također stvarno dijete, koje se povlači po takvim stranicama zajedno s roditeljima, i tko zna kakve će tu biti posljedice, oko toga se čak aktivirala i pravobraniteljica za djecu. U žutoj štampi iznose se predimenzionirane i napuhane poluistine o stvarnim ljudima, izvlači se na površinu njihovo prljavo rublje, neki od njih u tome uživaju i od toga žive, a drugi zbog toga proživljavaju velike traume. Spomenut topic po svim ovim parametrima odgovara definiciji žute štampe.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Što se tiče vikanja s Učke :) , i meni su ponekad brisani postovi ili su zaključane teme koje su mi možda bile zanimljive. Ako me to možda štrecnulo na čas, nisam ipak, nakon realnog sagledavanja stvari, osjećala potrebu pokrenuti topic o radu forumskog osoblja. U tom smjeru ide moja opaska o ležernijem shvaćanju sebe. Nisam Jesenjin da bi moje riječi morale biti sačuvane za generacije koje dolaze. Ako mi je baš do mojih postova, sama ih mogu sačuvati, a ne očekivati od osoblja foruma da ih arhivira.
Istina, trebalo je već tada reagirati, i meni je već padalo na pamet da napišem nešto u tom smjeru, premda nisam moderatorica, ali eto nisam. Neki od vas su zaključili da u cijeloj priči nešto ne štima. U redu je na to upozoriti, ali na drugi način. Ja bih, da sam našla linkove na te druge teme, radije kontaktirala pp-om moderatore ili možda ostale sudionike u raspravi. Forum ne bi trebao biti mjesto gdje se takve stvari izvlače na vidjelo. Pogotovo ne ovaj forum. I u tom svjetlu mi je prilično razumljiv ton u kojem je topic zaključen. Na mjestu moderatora, i ja bih vjerojatno nešto slično bar pomislila.Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Postoji li Rodin forum zbog nas ili mi zbog Rode? Naravno, ovo prvo. Postoji zbog nas, ali ne zato da bi mi mogli pisati što je nama ćeif. Nego zbog - vratiti se na post by daddycool (onaj prije).