cure transfer je u nedjelju.....
Printable View
cure transfer je u nedjelju.....
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1XICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1XIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3Xstim., 2Xklom., 2Xfem., 8Xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
choko – 2 stimulirani ICSI
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
Tibi – 1 stimulirani ICSI VV
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Ane80 – prirodno
9. mj.2009
smaja - prirodno
martina123 – stimulirani ICSI Maribor (nakon 2X AIH, 2X IVF, 1X FET)
slavonka2 – prirodno (nakon1X ICSI)
cvijet_kc – prirodno (nakon 3X stimulirani ICSI, 2X prirodnih – neuspjele punkcije)
a72 – 1 stimulirani IVF LIFE Crna Gora
Aurora* - 2 stimulirani ICSI Potojna (nakon 2X AIH, 1X stumulirani IVF) :D :D :D
Splicanka- stimulirani ICSI Postojna :D :D :D
magi7 – 4 stimulirani IVF Postojna (nakon 3X prirodnih IVF) :D :D :D
_luna_ - 1 FET Prag (nakon 1 IVF) :D :D :D
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
bernadette - 09.10
Miss July – 07.10
maca2 – 18.10
Ljubica – 16.10
TWEETY77 – 15.10
Coolerica – 19.10
loks- 16.10
Čekalice (F)ET
Ambra
mala garava
malena2
curka
Čekalice punkcije
Amalka
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Vjestica
Pikalice
Ici
Aleksandraj
duba13
teodora
Marchie37
romanica
sbonetic
marta7
Kate32
Klomifenke/Femarke
vjestica
marta26
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
DinciP
Gabi25
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodna jesen
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, RuzicaSB, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Shanti, Andreja, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, amyx, Dodirko, sbonetic, Pinky, Gabi, miška, bambus99, ZO, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Cannisa, gupi51, Kraljica18, Šiškica, Joss, Jelenkić, slavonka2, Dusica1, mimimuc, nokia, marta7, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, Tikica_69, viky, gargamelica, Klara, regina78, Čupko1, strike, ivica_k, Ksena28, pimbli, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, Gizmos, metkovk@, tiki_a, wewa, Kika83
malena ne znam dali sam što propustila :? Koliko si j.stanica dobila, koliko ih se oplodilo??
marti tek došla i odmah se ulovila posla makar svi čekamo njen izvještaj :* . Kod mene tuga neopisiva - od 7 preostalih niti jedan jedini smrzlić, a doktor ih pred 2 dana nahvalio. ni njemu nije bilo jasno kako se to desilo.. trudim se biti pozitvna za ove dvije vraćene mrve al nije baš lako..
evo čarobnih vibrica za Tibi i njezine bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
znam da nije lako coolerica :love: , ali sda je stvarno najvažnije da budeš s mislima i pozitivnom energijom uz svoje dvije mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:Citiraj:
coolerica prvotno napisa
coolerica, ~~~~~ za mrve :heart:
hvala za podršku !!!!
TRANSFER JE U NEDJELJU :D :D :D :D
Još samo da se prime ..
dobila sam 13 jajnih stanica,ne znam koliko ih se oplodilo jer svaki put kad smo se culi biolog je rekao da sve ide po protokolu,ja nisam htjela vise ni pitat...
danas me nazvao i rekao u nedjelju u 9 punog mjehura.....
jos da sreca bude veca danas dobila knjigu zamolite svoje andele,ajme sto cemo ja i moje mrve uzivat u citanju,setati cemo...
a u subotu uvece idem na masazu da budem lijepo opustena...cure vibrice za usppjesne postupke i sto vece bete....
malena miluj svoje mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~ šaljem ti pozitivne vibre :heart: :heart: :heart:
Potpisujem! Za Tibi i njene bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
ana- prvotno napisa
prvo da i ja magi7 cestitam jos i ovdje! :D
curka koliko jajnih stanica si imala? Jesu ti postupak radili prema novom Zakonu u smislu da su ti oplodili samo tri jajne stanice? Sta su napravili s preostalim jajnim stanicama? Jesu ti bilo sta rekli u vezi toga? Jako sam radoznala u vezi toga, a pretpostavljam i svi drugi koji krecu s postupkom prema novom Zakonu, pa me bas zanima kako to ide sada na pocetku!
malena2 jako je neobicno da nisi dobila konkretan odgovor u vezi broja oplodjenih jajnih stanica i pomalo mi je sumnjivo sto je biolog rekao samo "da sve ide prema protokolu". To nije do sada bila uobicajna praksa. A iz ostalog sto pises pretpostavljam da ni tebi nista nisu govorili o ogranicenju oplodnje na 3 JS i sta ce biti s preostalima. :/
Kao sto rekoh, ovo su pitanja koja nas sigurno sve jako zanimaju, a posto ste vi prve na forumu koje su krenule u Hrvatskoj na postupak od donosenja novog Zakona, nadam se da cete nam sa svojim iskustvom malo rasvijetliti situaciju, sto se sadasnjeg stanja s potpomognutom oplodnjom u HR tice.
malo sam lijena, a i nemam baš puno vremena
pa šaljem kolektivizirane
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uzmite koliko vam treba
:* :love:
Nije me bilo neko vrijeme pa posto ne mogu odmah pohvatat sve sta se desavalo cestitam nasim friskim trudnicama :D :D napokon je krenulo, jesenski vlakic se puni i ~~~~~~~~~~~~~~ za skolske T do kraja i jos punoooo ~~~~~~~~~~~ za velike bete
Za curke kojima se blize termini ~~~~~~~~~~~~ za najljepse susrete sa svojim bebicama.
A sad idem iscitat sta se desavalo....
Mi smo pred 2 dana otpustene iz Petrove jer sam cvrsto zatvorena i cure su super imaju 2100 i 2400 gr i vracamo se za 15 dana cekati porod. Cijelu T sam provela u strahu samo da izdrzimo sto duze a sad ce me na kraju tjerati da trcim oko bolnice :lol:
Možete me stavit na čekalice bete, transfer 01.10.2009. Hvala!!
:* svima!!
curka za tvoj transfer u nedjelju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
zisu baš mi je drago za tvoje curke, a i porod je već tako blizu
Ambra za :saint: u ovom postupku
draga aurora i ja koja sam u postupku i u nedjelju mi je transfer,ne znam jos nista ni koliko ih se oplodilo ni sto ce se s ostalima....
zbunjujuce skroz...culi smo se s biologom vec tri puta svaki put kaze sve je po protokolu...al necu se nervirat dodatno...
curka, malena2 vibram za transfer u nedjelju :heart:
rezultat ovog mog protokola je 1 folikul koji je danas, 9. dan, kao i na 7. dan, 8mm i endometrij mi je relativno tanak (a inače je uvijek prekrasan).
nastavljam sa gonalima do ponedjeljka. nadam se samo da neće u ova 2 dana, opet, buknuti i da nećemo, opet, zakasniti.
inače, rekacije mog organizma su na isti protokol sasvim nepredvidljive, pa možda ovaj zastoj u rastu donese nešto lijepo.
Hvala malena2 na odgovoru. Potpuno shvacam da je tebi sada jedino bitno da transfer bude uspjesan i da se s ostalim stvarima ne zelis opterecivati. To je u redu i ja ti od srca zelim odlicne embrije i pozitivnu betu 14 dana nakon toga. :love:Citiraj:
malena2 prvotno napisa
Nisam medjutim mogla ne primjetiti da ti bas nista nisu rekli o novom zakonskom ogranicenju prema kojem se smije oploditi samo 3 JS, kao ni kakve su ti mogucnosti za zamrzavanje viska JS. A ista stvar je izgleda i kod curke. Iz ovoga malo sto ste vas dvije napisala ne mogu se oteti dojmu da se klinike toga ogranicenja jos ne pridrzavaju. :? Pitam se kako je to moguce, odnosno sta to zapravo znaci. :?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od još jedne lijene za sve što vam treba
ja uradila drugi AIH i sad sam čekalica bete
Oho, vjestice, pa ti si vec u drugom krugu! Nekako brzo mi je to proslo. Svu potrebnu srece za ovaj put ti zelim, pa da bude uspijesan! :*
vjestice~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
malena,curka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer
matra7~~~~~~~~~~~~~~~~~~da folikul naraste
sretna :*
zisu :*
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i vibriram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam sljedeći tjedan bude plodan(idemo u MB na prvi UZ :D :D :D ) ;)
Svin curama u postupku puno puno srice zelin, drzin van fige, bice jos puno trudnica kako je počelo :D :D :D
evoi ja u otorak u Mb i ostajem do daljnjega.....svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
aleksandraj SRETNO u Mariboru ~~~~ :heart: ~~~~ :love: Držim fige za veliku BETU :D :D :D
Dobra večer svima!
Nakon jutrošnjeg otpusnog pisma iz Petrove gdje je moja ženica dorica bila nekoliko dana na kontroli, javljam da je polako počelo u poslijepodnevnim satima curiti iz vodenjaka te je ponovno otišla u Petrovu i u ovim trenutcima dok ovo pišem je na cetegeu i mjere joj periode trudova (cca svakih 5 min.), vjerujem da se neće odmah poroditi ali je već u pretporodnoj sobi i vrlo se dobro osjeća, imate sve njene pozdrave a naravno i moje, iako sam ja već sad lagano van sebe pokušavam se skulirati. Nije lako biti tata nakon svih ovih godina teške ponekad i rovovske borbe za to malo božje biće; lagano mi suza krenula od sreće na oko; ali svaki tata i mama su u tim trenutcima najsretnije osobe na svijetu. Dalje informacije ću Vam javiti jer naš mali Nikola dolazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! :heart: :heart: :heart:
tata kuhar i dorica SRETNO!!!!! :love:
Sretno Dorica i tata kuhar!!!! :D :D :D :D :D :D
:D :D :D jedva čekamo nove vijesti :heart:
:D :D :D :heart:
tata kuhar,dorica,mali NIKOLA :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D tata kuhar i milion ~~~~~~~~~~~~~~ i poljubaca šaljem našoj dorici za što laganiji porod i naljepši susret sa malim Nikolom
Potpisujem.Citiraj:
ici prvotno napisa
Draga i tebi od :heart: želim puno sreće u Mariboru. :* :* :* :*
x :heart: :*Citiraj:
ici prvotno napisa
tata kuhar, dorica i mali Nikola :D :D :D ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hvala svima na lijepim željama, evo još smo u iščekivanju............
Dobro jutro svima!
Za prvu jutarnju kavicu :coffee: javljam narodu i puku da se
rodio mali Nikola 10. listopada 2009 godine Gospodnje, preslatki je,
dorica se super osjeća, sve Vas pozdravlja i dalje nas dvoje
šaljemo puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim ostalima:
Volimo Vas sve! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Vaši Nikola - dorica - tata kuhar
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D ČESTITAM!!! :D :D :D
Tata kuhar, izljubi nam doricu i malog Nikolu.
Nikola, dobro došao :heart: :D , čestitke cijeloj obitelji!
čestitke od srca
koliko je velika bebica