ma valjda bude ok, ajde, ima vremena, valjda bude došlo do sinovog ročkasa...koji je 23.12.
Al još sam i flautu naručila za kćer, iz Kine, to pretpostavljam da budemo duže čekali.
Printable View
ma valjda bude ok, ajde, ima vremena, valjda bude došlo do sinovog ročkasa...koji je 23.12.
Al još sam i flautu naručila za kćer, iz Kine, to pretpostavljam da budemo duže čekali.
Smajlić sve če ti to stići na vrijeme...ma ebay je otkriče, oduševljena sam :mrgreen:
A samo da vas obavijestim da moje Dorothy Perkins stvari JOŠ nisu stigle, frendica ih je poslala prije mjesec dana, izgleda da se paket zagubio :evil: Sad čekam da vidim jel ima broj pošiljke pa da krenem ulazit u trag tome, poludila sam, naručila sam super stvari i prekrasnu vindjaku, i eto ti ga na, ništa! Jel moguče da se paket zauvijek izgubi???
ja sam isto oduševljena s e bayom, pogotovo s ebay.com, tam imaju odlične lotove odjeće za klince po povoljnim cijenama, a čini mi se da i obuća je jeftinija od njemačkog e baya, i uz poštarinu.Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Sinu sam sad naručila npr. majicu s Roaryem , s poštarinom - 80 kuna!
Nova novcata.
Dobro, tek kad stignu paketi mogu o tome točnije pričati.
Ah da, na ebay.com imaju predivnu trudničku odjeću!
Na njem ebayu imaš predivnih paketa robice za djecu... i iz prve ruke ti mogu reći da su stvari prekrasne...
Jedini je problem što najstvari (tj.najpaketi) ne idu van države...
Pogledaj pakete od 50 do 100 i od preko 100 kom robice... fantastične cijene... :D
Da, to me baš ljuti. Ili šalju samu u EU.Citiraj:
Scandalous prvotno napisa
Čak sam neke pitala jel bi napravili iznimku i poslali u HR, ali se ne daju!
Da, ja sam frendici naručila hrpu robice u paketima koje smo poslali muževom bratiću u njem i lijepo se organizirali i ošli na put po to... Bilo nam je zabavno jer smo posjetili Frankfurt... Sad sunčica ima robice do treće-četvrte godine... :lol:
Dogodilo se da je baš taj vikend bila i dječja rasprodaja u jednoj dvorani (poput rodine) samo što je izbor daleko veći, a cijene presmješne...
Sve u svemu, spojili smo ugodno s korisnim... :mrgreen:
Evo, jučer stigao prvi paket iz Njemačke, Spiderman majica za malog. Mislim da je putovala 5 dana, uglavnom sam se baš iznenadila. Koštalo me nekih 80 kuna sve skupa. Majica nova, s etiketom, pamučna, baš lijepa. Samo mu bude sad još malo velika.
Danas stigao 2. paket, koji sam naručila 2.11. Playmobil igračka za sina, veliki vatrogasni kamion s figuricama i svim mogućim priborom za vatrogasce. Dakle, putovalo je 9 radnih dana. Vrijednost je oko 400 kn, carinu nisam platila.
Sad me zanima kada bude flauta (Kina) došla, te dal ću platiti carinu....
btw, e bay je zakon!
Ebay je droga... na koju se vrlo lako i brzo navučeš... i prilično skupa... :lol:
To je istina. I tu vrijedi pravilo - umjerenost!Citiraj:
Scandalous prvotno napisa
a meni su najbolji oni koji misle da je HR u EU :lol:Citiraj:
Smajlić prvotno napisa
da, da ima i takvih
Kad smo veći od slovenije... logika tak nalaže... :lol:Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
ima još di kakva tablica za veličinu odjeće?
Tam imaju vel. 5,6,7.....pa se ne kužim u to.
evo podizem ovu temu u nadi da ste otkrile neke nove stranice za nabavu trudnicke robe osim Asosa i E-bay..
Jeste li narucivale sto u zadnje vrijeme za trudnice?