Ajme, sreće:heart:!!! Čestitam :-D!!!
Printable View
Ajme, sreće:heart:!!! Čestitam :-D!!!
Čestitam !:-D:-D:-D
Woow
rikikiki, Andro-gen ili mozda je prikladnije reci mama, tata cestitam iz :heart:
Vivien dobro nam dosla :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
:klap::-Dčestitke i dobrodošlica malenoj!
:-D:-D
rikikiki tebi i TM čestitam od :heart:
Dobro nam došla Vivi :-*
:-D :zaljubljen: Čestitam! :heart:
čestitam mami i tati, princezi velika dobrodošlica:-D:heart:
rikić i kikić jeeeeeeee, ČESTITAM :-D:-D:-D.Androgen ČESTITAM :-D
:klap::-Dčestitam!
čestitke presretnim roditeljima,
maloj princezi dobrodošlica:-D:heart::zaljubljen::-D
draga Vivien, toliko čekana, želim ti da budeš ispunjen srećom i okrunjen besprijekornim zdravljem, da djetinstvo provedeš u igri i smijehu, da mama i tata budu uvijek uz tebe, paze iz prikrajka (to tvojoj mami neće baš biti lako izvedivo), da se raduješ životu i veseliš svakom novom danu!
dobrodošla mala princezo!
ma toliko ti toga imam za poželjeti, ali od suza mutno vidim monitor...
ljudi moji, čestitam vam!
Čestitam dragoj rikikiki i Andro-genu! :-D:-D:-D
Mila Vivien, dobro nam došla, jedva čekam da te upoznamo :zaljubljen:
:zaljubljen:Čestitam mami i tati, Vivien dobro došla.
draga moja rikikiki i dragi andro-gen, čestitam vam iz sveg srca na dolasku vaše malene princeze, toliko čekane i toliko željene:-D:heart:
malena Vivian, želim ti prekrasan život i svu sreću svijeta :heart::heart:
riki, sada se dobro odmori, a ja jedva čekam da gurkamo zajedno kolica ;-)
Mama i tata čestitam!!!!!:-D:-D:sing:
Vivi dobro nam došla :zaljubljen:
Rikikiki ČESTITAM :-D:-D:-D :heart:
iskrene čestitke presretnim roditeljima rikikiki i androgen :-D:-D:-D
svu sreću svijeta želim malenoj princezi :heart:
:heart:Čestitam
Mami, tati i malenoj princezi ,stvarno predivnog imena , zelim sve najljepse u zivotu :zaljubljen:
rikikiki, iskrene cestitke tebi i tvom suprugu i sve najbolje maloj princezi :-D:-D:-D
evo rasplakala sam se od srece :)
srdacne cestitke i sve najbolje vam zelim!!
evo cure, kako se to zbivalo u našem malom svijetu, u par rečenica...
teško je uvijek biti originalan pa prenosim već napisano:
...
nastojat ću biti kratak. cici danas odlučila roditi. i bi tako.
zvrcnula me u 7:30, muca, drhti, jeca, vidim ja, nije dobro čim me u cik zore zove. ne može spavat, znači bepče nagovješćuje dolazak.
sjeo u auto, do bolnice, rekoh tko sam, uveli me u rađaonu, dali mi zelenu džeknu ko marsovcu, a neke papirnate papuče ko mrtvacu, odveli me kod cici, a ova ko u sobi frankenštajnovoj privezana na neke kompjutore, žice, ovoono...
baš joj nije bilo dobro, vidjelo se. ovaj puta nije maštala o majčinstvu.
uglavnom, nije njih zbunilo toliko cicino turbo razvijanje stvari (planirali su dosta brzo, koja tri sata, ona se porodila za 20 minuta!!) nego moje bljedilo. šta ako im ko klada ili betonski blok padnem na pločice i razbijem ih pa se još ozlijedim, a na kirurgiji nemaju mjesta, a keramičara nema prije ponedjeljka??? a osim svega, njih je tek nekoliko i ne mogu me osoviti na noge tek tako. no, brzo sam ih razuvjerio da nije dovoljno da sličim na kladu da bih bio klada.
ok... nisu mi dali da prisustvujem porodu, nego su me unisono izbacili van i zabavljali me da preživim porod (koji im je...?).
cici nisu dali epiduralnu, jer ima problema sa koagulacijom.
ja im nešto kao pametna klada izgledam, pa su me zabavljali objašnjavajući što se događa kada koagulantu daju epiduralnu.
rodila je začuđujuče ekspresno. nije puno ni vikala. to što je dreknula bilo je baš nekako nedobro. ja se trznuo onako zaštitnički, tigrovito, no dok meni do ovo malo mozga dođe da to mora tako...
dakle, rodila se! ljubi ga tat...ovaj, ljubi ga mam...ne, ljubi je mam...uf, sav sam zbunjen... ljubi je tata.
sva ljubičasta ko karanfil ili kako se zove ono drveće...
pitam ja: jel to tako inače? recite mi, nikad nisam rodio. ona meni: a kako bi ste vi izgledali da vas netko provuče kroz auspuh?
ima i pravo.
ubrzo je dobila boju. onu normalnu. nešto malo glasa pustila beba, cici je privila uz prsa i ova zaspala. ista deda. ok, ima usta na mene. a i bradu. a i neka bucka. i nije pauk niti baja. beba ko beba. ništa ekstra. napela cici na mene da je poljubim, a di ću je ljubiti pa da je usrknem pa da je još moram iskašljavat?
3330 gr razastrto na 50 cm. ima crvene noktiće. kad prije???
impresivna slika. ona posteljica ispod cici ispunila miris bukse, sve krvavo okolo. nisu je puno kupusali. koji šav je pretrpjela... cici ko nova. u boljem stanju je od mene. eto cure, tu moja misija završava. idem malo ovaj brlog pripospremit (dolaze iza mene ga dopospremit). cici će se ubrzo javiti.
budite mi dobro sve!
Znam da vam trenutno nije lako (ni tebi ni njoj) ali ja se moram hititi u nesvest od smjeha na ovaj post :lol::lol::lol:
Ma super ste oboje, cestitam jos jednom :klap:
Super ste mi :heart:
a svaka ti čast androgen, baš nas nasmija!!! i iskrene čestitke!!!
:zaljubljen::tele::zaljubljen:
:zaljubljen::klap::-D i još puno smajlića sreće!
čestitam roditeljima od :heart:!
I :heart: Vivian ! ! !
:zaljubljen:
Cestitam!!!
:-D:-D:-D
Uzivajte!
Čestitam dobro nam došla princezo
:-D:-D:-Ddraga riki i andro-gene, od srca cestitam, a maloj vivi :heart:!
čestitke mami, tati i maloj princezi!!!!:heart::-D:-D:heart::-D
tata vidi se po postu da si sav van sebe, ali vladaš situacijom
čestitke !!!!!!!!!!
iskrene cestitke roditeljima, maloj princezi dug, sretan i veseo život
...i jedva čekam sljedeća javljanja ponosnog tate...kakvi će to biti doživljaju :-)
Čestitam !!!!!!!:-D:-D
Maloj princezi dug i sretan život!
:-D:-D:-D
čestitke dragi moji!
uživajte u zasluženoj sreći!!!
:heart::heart:
Čestitke!!!!! Krasan kraj vaše priče, sretno...:klap::-D
od srca cestitam!!! :-D:-D:-D
Andro-gene, meni su s ovim tvojim postom došle suze od ganuća - tako je lijepo, tako puno emocija, tako nekako baš vaše, a opet nekako sveljudski. Ponese te, ushiti te, pa te na kraju nasmije, i ostavi zbunjenog i razniježenog kao što i treba bit kad dođe to neko malo čudo života ko zna odkud sad tu nama :heart:!