pisala sam gore, na godovima je izgriženo drvoCitiraj:
Bembolina prvotno napisa
nisam skužila, da li su ti rekli da su greške u smislu krive narudžbe ili nedostaci na samom namještaju ?
Printable View
pisala sam gore, na godovima je izgriženo drvoCitiraj:
Bembolina prvotno napisa
nisam skužila, da li su ti rekli da su greške u smislu krive narudžbe ili nedostaci na samom namještaju ?
Oni su rekli da narudžbe stižu nepotpune ili da se ljudi žale (nisu rekli na što).
mi smo pocetkom 12.mj. narucili u kiki i stiglo je vec za mjesec dana, iako su rekli za dva mjeseca. krevet super, odusevljeni smo. osnovni model.
MI smo uzeli dva osnovna kreveta prosle godine u Lesnini koji su bili na sklasistu. Tek kad smo krenuli sastavljati kreveti vidjeli smo da se jedan uopce ne moze sastaviti jer su utori bili krivo postavljeni. Za reklamaciju smo morali imati i originalnu ambalazu (bez toga ne uvazavaju reklamaciju), sjeli u auto i odvezli u Lesninu, napravili zapisnik i cekali mjesec dana drugi krevet koji je bio OK.
MI smo prezadovoljni, ali savjetujem da odmah provjerite da li je sve OK cim zaprimate robu, ako ne onda sto prije kako bi vam uvazili reklamaciju i ne bacajte ambalazu.
larmama, nama su rekli da jako kasne s narudzbama ili posalju krivo, ili nepotpuno, tako da sad revidiraju ugovor s njima. a s ovim izlozenim primjercima rjesavaju ljude koji su vec prije narucili pa im nije doslo
ja sam odustala najvise zbog boje, natur mi ne pase u sobu, a bijela mi je grozna. kad premjestimo doriana u njegovu sobu onda cemo mozda uzeti flexu
U Kiki na skladištu imaju osnovnih kreveta u bijeloj boji. Za natur ne znam jer me nije niti zanimalo.
Nama krevet treba tek za cca dva mjeseca i nemam gdje s njim + što mi je pala na pamet ova situacija sa larmamom, pa nisam željela kupiti taj sa skladišta.
Ići ćemo naručiti za cca 10-ak dana, a čeka se i do 3 mjeseca.
Ovo je podatak od prošle subote kada smo bili u Kiki.
ne mogu vjerovat da lesnina više ne naručuje flexu (iako me od njih baš ništa ne može iznenadit)
mi planiramo uzeti nadogradnju na krevet, točnije još jedan krevet na kat na L i on aj materijal za kućicu ispod.
izgleda da ćemo morat u zagreb (prije nego i kika ukine flexu) :?
evo raspleta situacije s našim krevetom, kažu da reklamacija ne bi imala smisla jer je to normalno za te krevete pa su nam ponudili dva rješenja
1. da uzmemo neki od izložbenih kreveta iz salona ili skladišta
2. da nam vrate novce
I šta ste odlučili?
moram još obaviti konzultacije s MMom 8)
larmam, jer mozes slikati te greške na krevetima pa staviti ovdje slikice?
Mi smo bas jučer u Lesnini kupili natur osnovni krevet sa skladišta - odmah smo ga dovezli kući! Idem sada provjeriti dal je sve ok!
Evo upravo provjerila - naš je savršen!!! (mi već imamo jedan, ovo nam je drugi tak da znam kako treba izgledati)!!!
ana, evo slikica
http://public.fotki.com/larmama/flexa/
password: flexa
drago mi je što je vaš dobar :)
lara01, vratilli smo krevet i uzeli novce
htjeli smo zapravo uzeti drugi iz skladišta, ali su rekli da je broblem ako se raspakira ambalaža, a mi ne budemo zadovoljni :(
I ja bi to isto napravila. Ono na slikama izgleda dosta loše :/
Šta ćete sada? Neki drugi krevet naručiti?
Ja bi ovih dana otišla u Kiku naručiti krevet, ali me strah da nam ne uvale ovaj vaš (čisto sumnjam da će to vratiti u tvornicu) ili da ne naiđemo na isti takav problem:-/
lara, naš je iz Lesnine, neće ga nikome prodati jer su ga odmah počeli montirati kao izložbeni primjerak
i nemam pojma što ćemo :? , zapravo ja ne znam što ćemo 8)
jer za MMa nema dileme, on je prekrižio Flexu
ja sam isto definitivno odustala od flexe, prvo zbog boje, a sad i zbog ovih natezanja s njima o kojima citam :roll:
nasla sam u solidumu ducan koji radi krevete po mjeri, jako slicne flexinima, i ima puno veci izbor boja, mi zapeli za nekavi bijeli bajc, meni savrseno izgleda, tako da cemo mi tamo naruciti svoj krevet, a rok isporuke je razumnih 15-20 dana.
meda, puno drvo?Citiraj:
meda prvotno napisa
daj detalje
tko, koji dućan, koja firma, koliko nofčića za koje dimenzije
možeš i na pp :mrgreen:
Nemoj pp ... i nas zanima :mrgreen:
Evo za one koje zanima, mi smo u Kiki naručili ogradice za krevet i ljestve s nastavcima. Ljestve i nastavke su imali na lageru (no nazalost dali nam krive), a ogradice smo naručili. Pa čist informativno, isporuka za ogradice je kraj ožujka! A za neke veće narudžbe iza Uskrsa.
tako je!! :)Citiraj:
Imga prvotno napisa
naime, mi vec imamo madrac 100x200 i uopce nisam skuzila da li flexa nudi tu dimenziju...stoga, daj u javnost detalje :)
kreveti su od punog drveta, bukva, koliko sam ja shvatila.
kad usporedujem s flexom, flexa ima malo visu ogradicu, ali mozda se moze dogovoriti i to. izraduju i onu ogradicu da dijete ne padne dole.
ducan je u centru solidum, salon ida se zove. krevet po narudzbi bez obzira na dimenzije kosta oko 1500, bez podnice. dimenzija se moze narucit koja god. tako da je malo skuplje od flexe, bez madraca kosta skoro 2000, ali meni je super sto se moze izabrati bilo koja dimenzija, i ima lijepa bijela boja, i jedna koja malo vuce na bez.
na gotovinu ide i popust, mislim 15%.
moze se kupiti i one ladice za ispod kreveta, ormare ne znam
leonisa, ja mislim da flexa ima samo dimenzije koje su na stranici, sirina 90, 120 i 160. drugo nema. ja bi isto malo siri krevet.
sad malo razmisljamzasto mi je flexa posebna... zbog one visoke ogradice :roll:
je, upravo se vratila....90-120-140 su dimenzije.
necu nigdje naci 100 i zato mi je taj tvoj otkrice!
nego ono sto mene zanima, moze li se napraviti krevet po narudzbi koji bi bio singl a na njega bi se za cca 3 ili vise godina moglo "nadograditi" jedan kat?
evo mi smo uspjeli docekati ogradicu (natur boja) i nastavke za podizanje kreveta (2x 0.90 m) na srednju visinu s kosim ljestvama i rukohvatom u plavoj boji. i ja sam sad skuzila da ce flexa biti totalno naknap za nasu djecju sobu jer nam dolazi beba i treba stati i kinderbet. krevet na svu srecu nisam kupila jer se na njega ne mora cekati, uvijek imaju tu standardnu velicinu na lageru. zeli li netko kupiti od nas mozda ovo? neraspakirano je.prednost je ta sto ne morate cekati (mi smo cekali 2 mjeseca). javite se na pp. nadam se da post nije protiv pravila :/
zašto ne?Citiraj:
leonisa prvotno napisa
evo mene opet na ovoj temi :)
unatoč oštećenoj Flexi iz Lesnine, odlučila sam ponovo uzeti Flexu
stigla danas. MM ju je ispregledao i nije izbušena kao švicarski sir 8)
Jel ta nova iz Lesnine? Jesu počeli naručivati?
ivanche, iz Kike :bye:
Prijavljujem da nam je stigla Flexa . Naručili smo je 14.03. i već nam krasi sobu.Povišeni krevet, sa kosim ljestvama i rukohvatom i kućicom ispod - u kojoj bih ja provodila svo vrijeme samo da me se pusti .. :mrgreen:
Ajmo cure slikice vaših sobica!!! Please!
ja sam kod frendice vidjela flexu u punom sjaju kakvu smo mi mislili uzeti i stvarno je krasan krevet. zao mi je sto smo odustali :( da li je netko upoznat da li se u kiki mogu vratiti dijelovi uz povrat novca ili se mora nesto uzeti u zamjenu? mozda mi se smiluju kad me vide trudnu 8)
Možeš vratiti i dobiješ bon u vrijednosti robe. Rok mu je 1 godinu. Tak smo mi napravili kad smo dobili bicikl jer je već imala jedan. Netko mi je rekao da uz natezanje možeš dobiti i lovu.Citiraj:
šnapi prvotno napisa
enela bas ti hvala na info :* sljedeci tjedan to sredjujem!!
Fotke please!
Ja bi flexu ali MM kaže da mu se ne da čekati 10 tjedana na isporuku.
Ovisi što kupuješ. Mi smo prošli tjedan kupili krevet vulgaris jer mi je još premala za kat, tobogane i slične stvarčice. Uzeli smo ogradu duž jedne cijele stranice i na drugoj stranici prek pola duljine. Sve su imali na skladištu. Najbolje ti je otići i pogledati kaj imaju.Citiraj:
antigona prvotno napisa
Zanima me jel netko kupovao one zastore, tornjeve, tunele i tsl što se montira na krevete. Kolika je cijena tih đinđi?
I mi smo naš krevet čekali samo 2 tjedna.
Kupili smo kao i enela samo krevet sa dvije bočne stranice.
Prekrasan je i svi troje smo oduševljeni.
Na jesen ćemo kupiti i dodatke (tobogan, lojtre, zavjese) i podići ga za onih cca 50 cm.
cure, gdje se sve u RH može naručiti Flexin namještaj (ja sam u Istri)?