-
Joj sto ljudi,sto priča...meni recimo gin. uopće nije ni spominjala čuvanje trudnoće,iako sam krvarila do skoro 18tt a do 20 pila Duphaston. Nikakvo bolovanje niti mirovanje,samo laganiji ritam...čak 3 doktora su mi rekla da mini hematomi u ranoj trudnoći nisu indikacija za otvranje mirovanja, dok mi je samo 1 doktorica rekla da u tom slučaju ona postavlja dijagnozu prijetećeg pobačaja ( i to naravno privatnica), a ako se ne smiri i rizične trudnoće. Mislim, ja bi ih ubila ponekad... Očito to ovisi o doktorima, samo vi navalite po svoja prava i ne dajte se smesti...koliko sam shvatila iz vlastitog iskustva to ovisi isključivo o doktoru koji vam vodi trudnoću-ako kod njega ne ide-mijenjajte ga/ju. Osobno sam imala sreće jer mogu raditi od doma i iz kreveta,ali da sam svaki dan morala putovati na posao i raditi po 8-10 sati, i još posao nositi doma mislim da bi sigurno otvorila bolovanje/mirovanje.
Što se komisija tiče-navodno odobravaju trudnicama sve što trebaju iako naravno da postoje primjeri u kojima je to bilo malo teže-ali neka vas ne obeshrabre.
:peace:
-
Ja sam bila na komplikacikama sve tri trudnoce i kao sto sam i napisala nije bilo nikakvih problema s komisijom.ali moje su dijagnoze i bile za strogo mirovanje.supruga su samo pitali gdje sam ja, rekao im je da doma mirujem i to je to.mislim da sam u prvoj slana dva ili tri puta na komisiju.bila sam na bolovanju u svakoj vise od pola trudnoce.sa zadnjim djetetom od 16 tj
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk 4 Beta