-
Draga valiant, šaljem Ti najiskrene čestitke.
Pročitala sam tvoju divnu priču u jednom dahu.... i tako sam sretna zbog Tebe
Tvoja priča uljeva mi nadu... mi smo upravo završili obradu i u ponedjeljak šaljemo molbe u sve centre...
"nadam se još jednoj lijepoj priči ..."
-
Dragi članovi foruma udruge RODA, pročitala sam mnoge Vaše postove, neke su priče učinile da me stegne u grlu, neke su mi izmamile osmijeh na lice. Divno je da postoje ljudi koji žele posvajati djecu koja su, ne svojom krivicom, bez roditeljskog doma i ljubavi.
Moje je ime Maja Šimunić i studentica sam treće godine novinarstva na fakultetu političkih znanosti. Zajedno sa kolegicom odabrala sam temu posvajanja djece u Hrvatskoj za radijsku reportažu. Izabrale smo tu temu jer smo svjesne da je jako teško posvojiti dijete u Hrvatskoj, a isto tako smo svjesne da se o tome premalo priča i zna. Osim što ćemo kontaktirati neke nadležne službe i domove za djecu, voljele bismo čuti i priču nekog roditelja koji je posvojio dijete ili koji se još bori sam ili sa svojim partnerom da posvojenje uspije. Bila bih Vam jako zahvalna kada biste bili susretljivi i odgovorom na ovaj post prihvatili ispričati svoju priču u nekolilo rečenica.
Imena zaista nisu bitna, tako da možete ostati anonimni. Kolegici i meni zaista biste puno pomogli :) Unaprijed Vam puno hvala :)
-
Maja, budući da si novi korisnik Rode, ne možeš još pisati i slati pm-ove, pa budući da si pisala na "mojoj" temi, ako ti mogu pomoći nekim odgovorima javi mi se na mail valiant234@yahoo.com.
-
samo da vas pozdravi i posaljem pregrst poljubaca tebi i tvojoj princezi...pusaaaa
-
Draga moja. sjetim te se svaki dan i zaželim ti što prije ovu sreću!:love2::kiss:
-
Pročitala sam postove od prvog do zadnjeg u jednom dahu i sa suzom u očima (radosnicom) i ne mogu ni zamisliti kako ste ti i TM sretni i ponosni! Čestitam od :heart:!