Balkanski mentalitet mit ili istina = ISTINA nažalost, u njemu ima više onog lošeg nego dobrog, nismo svi pravi Balkanci, mislim da se iz generacije u generaciju popravljamo, ali to je ono što nas okružuje
Printable View
Balkanski mentalitet mit ili istina = ISTINA nažalost, u njemu ima više onog lošeg nego dobrog, nismo svi pravi Balkanci, mislim da se iz generacije u generaciju popravljamo, ali to je ono što nas okružuje
Ja sam se vratila nakon 2 god 6 mj i 6 dana :) Nitko me nije maltrao. Koristim stanku za dojenje (radim 6 h). Posao mi ne visi. Poštuju moja prava. Između dva porodiljska sam koristila go za dvije godine u komadu. Nisam dolazila na posao.
Kolege često naruče ćevape za gablec :) Pod puzom (30 min) se piju kave u birtiji :)
super, baš mi je drago. eto, ima i svijetlih primjera, nije sve tako crno :-)
Zaboravih napisati. Imam ozbiljan ptsp od pokušaja ostvarivanja prava koje mi omogućuje zor u kancelarijama hzzo-a.
Tu sam stvarno doživjela sve blagodati balkanskog mentaliteta.
Sad me i vrtići sa brdovitog Balkana, da prostite, penetriraju u zdrav mozak.
ako nam je za utjehu ima i gorih od nas, recimo rusi. jučer mi se prijateljica ruskinja izjadala do besvjesti provevši pola dana u ruskoj ambasadi. zaključni komentar joj je bio, nije čudno da nas njemci ne vole.
inače živi preko 15 godina ovdje i već je polako poprimila njemački mentalitet, toliko da svoj ruski mentalitet polako vidi njemačkim očima i srami se toga.