puno,puno ti hvala broj moba je 0959078079
Printable View
puno,puno ti hvala broj moba je 0959078079
imam 15 tableta pa ako nekome treba neka me nazove na 0912277229
Ja sam ih sebi nabavila u BiH, Bihać tamo koštaju nevjerovatnih 6,58 km dakle *4,00 kune bi iznosilo = 26.32 od Belupa i vrijede mi do 07 2012g..
A često putujem tamo pa ako nekom treba da mu kupim neka mi se javi na mail: pudonja@gmail.com....
Evo moj mali doprinos velikom isčekivanom + kod svih Vas :zaljubljen:!!!!
Cure, ja imam 7 klomfena, također ostalo od postupka, pa ako si neko može skombinrat rado poklanjam.
sara38 puno ti hvala,volila bi ti nekako javit kad primim da ti jos jednom zahvalim....
Trebam 10 tabletica klomifena ... ako netko ima ...!?!
Tražim 5kom klomifena,ako netko ima,
Unaprijed hvala! Tel:091/790-2061
Cure ja sam nova ovdje pa se baš ne snalazim molim vas ako netko ima 7 klomifena ili ako mi može reći gdje oh mogu kupiti
Hvala
Draga edi možeš ih kupiti u privatnoj ljekarni u vuk vrhovcu u zagrebu. Šalju ti ih poštom. Javi se ako te interesira naći ću ti njihov broj telefona.
Evo još jedne nove kojoj je dr rekao da nabavi klomifen. Pod nabaviti sam mislila - otići po recept i kupiti u ljekarni! Slučajno sam otvorila ovu temu, kad ono:-o Eh, moj tajming...
Cure, ako neka ima kutiju na zalihi koja joj više ne treba, pliz neka mi se javi - bila bih do neba zahvalna!!!
Klomifena ima u pravilu uvijek i u privatnoj ljekarni Kuharić u A. Žaje, kod Doma sportova, kutija oko 120 kn. Može se dobiti uz privatni recept ili samo uz povijest bolesti.
Bok curke, ja sam nova ali pošto vidim da se i vi mučite s klomifenima evo od mene jenda informacija; Klomifen se vrlo lako nabavi u Srbiji i BH, cijena mu je nešto malo manja od tri eura. Bila sam neki dan u Srbiji i kupila četiri kutije bez ikakvog problema. Nadam se da sam nekome pomogla. Pozdrav!
Pozdrav! Hitno mi treba klomifena pa ako ima netko bila bih zahvalna. može dogovor na mail kordica@yahoo.com ili sms na 0996546774
imam klomifena 2 kutije (kupila u bih), ako nekom treba slobodno mi se javite na pp
mishica, spojeni su svi lijekovi ovdje, u jednu temu: http://forum.roda.hr/threads/65433-O...lijekove/page2 , a nemaš još dovoljan broj postova da bi ti se mogao posati pp.
Mishica,meni bi trebala 1 kutija ako jos imas....ne mogu ti poslat pp.
najbolje je da se ovaj topic ključa sa linkom na topic o lijekovima, evo vidim da se i dalje ovdje piše umjesto tamo
klomifen je na listi u Hrvatskoj od 28.05, ide na recept i besplatan je.