bugaboo ništa mi Dr. Bauman nije rekao....u ponedjeljak ču znati više, povećao mi je menopure s 2 na 3....... ja pijem od Elevita pronatal i sad neznam dali bi bilo dobro da uz to još i pijem folacin ili mi je to dovoljno?
Printable View
bugaboo ništa mi Dr. Bauman nije rekao....u ponedjeljak ču znati više, povećao mi je menopure s 2 na 3....... ja pijem od Elevita pronatal i sad neznam dali bi bilo dobro da uz to još i pijem folacin ili mi je to dovoljno?
Ne bih znala, ja uvijek prije i za vrijeme postupka pijem folic +, ali kako sam se tek vratila sa GO nisam jos nista kupila. Negdje sam procitala da treba piti 800 mg folne, pa ako ti je to sadrzano u pronatalu valjda ne trebas nista dodatno piti.
Hej bugaboo kako je proplo jutros? Meni je opet u srijedu biti na folikumetriji....za sada ih imam 10-tak...
Super za 10 folikulica!
Meni za sada sve o.k., u srijedu odleđuju moje mrvice i oplođuju ih, nadam se da ce bar 1 dozivjeti transfer...
Dobar dan, pridružujem se vlakiću sa SD, zapravo se nadam da ću se uskoro pridružiti trudnicama sa SD
Dakle, ukratko, mm i ja oboje 38, on OAT, ja valjda OK (operacija velikog mioma prije 2.5 godine), trudimo se skoro 3 godine, ove godine u 4mj biokemijska. Njemu nađena varikokela al s obzirom na naše godine preporučeno nam je da odemo na koji postupak pa tek onda on na operaciju i tako smo krenuli na SD, sutra idemo na prvi razgovor s dr. B.
Meni će sutra biti 13dc i joj frka strah
Kaj mi je za očekivati i može li koja biti tako dobra pa mi ukratko opisati korake? Ono od prvog ovakvog razgovora pa do postupka, vrijeme mjesto itd
Hvala puno na odgovorima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za sve kojima treba
linalena stvarno te ne treba biti strah :love2:
,sutra ces lijepo sa dr. razgovarat, pitaj ga sve sta te zanima, mozda ti kaze ajde prvo ineminaciju ( a to ti je maciji kasalj) ako ne, vjerovatno te upise odmah za lijekove, onda cekas doma da te zovnu da dođes po njih ( ca. 3-5tj) do tada moras sredit papirologiju , e to zivcira, trebat ces sve one papire napaviti sto traze: potvrde,pravnika , psihologa, nalaze hiv, hepatitisa, sifilisa, itd itd.to ce ti dr. sve napisati.odmah krenes u skupljanju nalaza....onda dođes po lijekove kazu ti sve kako dalje...cekas mengu ona dođe, pocnes se bockat...sve to ide onda brzo...i sve si blize svojoj bebici, NADAMO SE.:heart:..samo naprijed ....sutra je tvoj prvi korak do djeteta....SRETNO:heart:
i javi nam kako je prosao razgovor sutra , pozzz
hey curke,evo stigle i moje pikice i sutra idem po njih...:-D
joj kad sam vidla da pišete da nema lijekova i da je odobreno samo za 10 žena kosa mi se digla na glavi,no dobila sam ih čak i brzo s obzirom da sam na listi 3 tjedna...
e da,i s obzirom da mi sad dolazi M to bi sutra bio 1.d.c. pa bi mogla uletit i ovaj ciklus...:mrgreen:
linalena,corina,bugaboo i sve ostale curke SRETNO...:heart:
Kak to ide, s tim listama za lijekove? Nakon kojeg vremena mogu očekivati da dođem na tu listu?
Ja se uvijek malo nadam da će naše godine (38) malo ubrzati stvari
Inače mi imamo sve nalaze, njegove urološke i androloške nalaze stare od 3-4 mjeseca, ja imam nalaze hormona, UZV, briseve jedino kaj mi je to sve malo starije od 6-12 mjeseci
Prije smo krenuli na pretrage na VV
I ja sutra stižem po lijekove :-D , pa ako je koja od vas za kavicu....
Linalena, ja sam ti ljekove dobila super brzo....zvala sam početkom 7mj Sv.Duh i dobila termin 13.07( za ne faliti na točno taj datum prije godinu dana imala svoju prvu vanmateričnu i ostala bez jednog jajovoda) za konzultacije s dr.Baumanom. Ponjela sam sve svoje nalaze. Dr. Bauman me je kratko pogledao s obzirom da sam bez oba jajovoda i čak me je pohvalio kako sam se dobro opremila s nalazima i da imam sve potrebno te da se javim sestri da mi odmah da ljekove i da krajem 8mj mogu u postupak..... MM je napravio spermiogram kod njih jer oni vole imati svoje nalaze i nakon 2tjedna mi je stigao poštom na kučnu adresu......
Uglavnom doktor i sestre svi su super i imam samo riječi hvale za njih.....tako da nemaš straha vidjet češ da če sve biti ok...
Sretno sutra
Pokušavam pronaći ali nigdje se ne spominje dali se subotom i nedjeljom rade punkcije??
Drage moje, želim Vam, bezbolne punkcije i uspješne transfere, da ova jesen bude plodna, a na proljeće puno malih mirišljavih smotuljaka:zaljubljen:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!:-D
Pusa svima od nas dvoje!!!!:heart:
evo mene,ja bila i uzela svoje lijekove dobila sam 20 Gonala,i Ovitrele i Cetrotide ću si kupiti sama..
nažalost dr.nam je bolestan pa nisam ništ dogovorila morat ću ponovo gore...
uglavnom sestra veli da nije strašna frka za lijekove kak se priča...:roll:
tako da ćemo ipak čekati 10 mj.
Kaj nema danas dr Baumana gore???
Gdje se ide u ambulantu kod njega???
A joj valjda če ozdraviti do petka!!!! Tko če mi onda raditi punkciju!!!!
TeddyBearz jesi li ti uzimala šta protiv bolova prije punkcije ?
Kada inače dr B ima ambulantu gore? Da li svaki dan?
Nadam se da ja samo prehlada, glete kakvo je glupo vrijeme!!!!!
I još jedno pitanje: kada mm radi spermiogram, jel može donjeti uzorak od kuće ili se radi gore? I kak to gore zgleda, jel se trebaju naručivati
Moj MM je radio spermiogram kod njih .... mislim da se radi do 10.30........ ne trebaš se naručivati samo dodješ s uputnicom za MM- za spermiogram....(uputnicu daje njegova doktorica opče prakse)
Meni je MM radio spermiogram onaj dan kada sam i ja imala konzultacije.
ne stignem vas redovito pratiti,samo vam želim poželjeti plodnu jesen i da sve ostanete trbušaste i dočekate male smotuljke...
kaj nam je sa Sivkom? jel počela ići gore???
Nisam ja imala nedjeljom....ja sam samo jedna nažalost od rijetkih sretnica koja je dobila opću anesteziju....vjerovatno rade i nedjeljom...curke moje ja vam krećem u akciju sredinom 10.mj....baš se nekako veselim novom pokušaju...nadam se da će biti dobitni .... puse svima ....
Sorry nesto sam krivo pohvatala, zapamtila sam te vjerojatno po anesteziji pa sam to pobrkala.
Drzim fige za plodnu jesen!
Hej Bugaboo šta ima kod tebe novoga? Ja sam bila jutros, sutra opet moram...pa ču znati kada mi je punkcija...
Danas odleđuju i oplođuju moje JS, vidjet cemo sutra hoce li ista biti od toga...
Nemoj se brinuti za punkciju, meni je dr. T oba puta radila i bilo je cisto o.k., popijes nesto protiv bolova i malo stisnes zube:mrgreen:
Netko je vec pisao da ne pijete ketonal jer se na uputi za lijek pise:
"PRIMJENA KETONALA NE PREPORUCUJE SE ZENAMA KOJE ZELE ZATRUDNJETI ILI KOJE SU NA PRETRAGAMA ZBOG NEPLODNOSTI, JER KETOPROFEN MOZE SMANJITI PLODNOST"
Radije si popij nesto drugo protiv bolova.
Da, to znam najvjerovatnije da ču popiti koji voltaren rapid + neku tableticu za smirenje...
Meni su na SD rekli Ketonal + Normabel, ali sigurno može i nešto drugo. :)
a zasto onda kazu na SD da se popije ketonal ? valjda to znaju, a ta jedna tableta i nece sad toliko naskoditi,ja sam je popila prije punkcije, a tko voli nek izvoli
mislim da bolje djeluje od voltarena,
Evo mene s folikumetrije...sutra opet.....folikuli 14-15mm, punkcija najvjerovatnije u ponedjeljak
ja krecem krajem 10mj-pocetkom 11mj ali ne na SD, :(( ali i drago mi :) jer mi je Split puno blizi , kako sad rade preko HZZO ja sam u CITA.
ali vas pratim i zelim vam svu srecu u postupcima :heart:
Nažalost ni danas nije bio Dr.Bauman...sutra jutro sam opet gore pa se ja nadam da če ozdraviti....sestra mi je rekla da ga je srpala neka prehlada...