ja imam i utege i gume
a spremna sam priložit i za put u mađarsku ili gdje god
drž' se
i znaš da si na pravom mjestu
ja imam i utege i gume
a spremna sam priložit i za put u mađarsku ili gdje god
drž' se
i znaš da si na pravom mjestu
Marival,
dadoh ti svoj mali doprinos, molit ću Boga da pobijediš sve nevolje...pred tobom su teški dani, ali izdrži...bit ćeš pobjednica!
Marival, nadam se da će sve proći dobro, treba se boriti svim snagama. Drago mi je da ti naši financijski doprinosi mogu olakšati barem jedan dio cijele situacije.
Drži se, i ne daj se!
Divna akcija. Izuzetno sam počašćena što si nam se obratila.
Moj skroman doprinos je na putu k tebi :)
Moje molitve su usmjerene zdravlju i sreći!
Živjela nam 100 godina bar!
Ako postoji neki devizni racun ili mogucnost za susede , napisi
Draga Marival, ZNAM da ćeš pobijediti u ovoj bitki, imaš hrabrost i vojsku, svoje dječake, a to je najvažnije.
Moje srce je uz tebe, i molitve...pomoći ćemo ti da ne razmišljaš barem o novcima, jer snagu sada moraš usmjeriti na drugu stranu.
Drži se! :heart:
I daj napiši šta klinci trebaju, vole, s čim se igraju i sl., da barem njih zbrinemo koliko možemo.
Draga marival, nastavi dalje hrabro kao i dosad - čvrsto vjerujem u tvoju pobjedu!
A u usponima i padovima na tom putu - bit ćemo u ovoj virtualnoj vezi...u mislima i molitvama - uz tebe.
Istresi nam što te bude mučilo kad osjetiš potrebu za tim.
Hvala ti što si nam se obratila.
Draga Marival, iako su ti cure već sve rekle imam potrebu i ja nešto napisati. Duboko me dirnula tvoja priča i hrabrost koja treba da se ona napiše. Iskreno vjerujem da ćeš izaći kao pobjednik! Nastavi se boriti kao i do sada, a što se tiče financija vjerujem da će se sakupiti, one te sada najmanje trebaju zamarati.
Da li tvoji dečki imaju možda otvorenu dječju štednju? Naime, vjerujem da bi im bilo drago kada bi vam i oni mogli pomoći na način da vam nešto kupe ili daju. Vjerujem da bi se na njihovim računima sakupilo dovoljno barem za te želje koje trenutno imaju.
Sretno Romana!
Stiže mali prilog i od mene čim sjedne plaća.
Drži se!
Draga Marival, svako dobro ti želim i da što prije izađeš iz ove priče kao pobjednik!. Šaljem ti i ja mali prilog.
Sretno:heart:
:naklon:Dragi moji,
Puno mi se cura javlja iz inozemstva ... evo kako dobrotvorstvo ne poznaje granice :heart:
danas sam zvala u banku i pitala podatke od mog deviznog računa kojeg
sam davno otvorila ali nisam ga koristila :roll:
pa da ne odgovaram svakome na pp evo podataka koje su mi iz
banke poslali
IME : ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
ADRESA : Jadranski trg, 3a 51000 Rijeka
MB 3337367
OIB 23057039320
Swift ESBCHR22
REUTERS ESZH
UGOVOR O DEVIZNOM RAČUNU BR. 7702062396
IBAN : HR8124020063203963181
:love2:
:naklon:Dragi moji,
Puno mi se cura javlja iz inozemstva ... evo kako dobrotvorstvo ne poznaje granice :heart:
danas sam zvala u banku i pitala podatke od mog deviznog računa kojeg
sam davno otvorila ali nisam ga koristila :roll:
pa da ne odgovaram svakome na pp evo podataka koje su mi iz
banke poslali
IME : ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
ADRESA : Jadranski trg, 3a 51000 Rijeka
MB 3337367
OIB 23057039320
Swift ESBCHR22
REUTERS ESZH
UGOVOR O DEVIZNOM RAČUNU BR. 7702062396
IBAN : HR8124020063203963181
nemaju draga dječju štednju :(
I od mene danas uplacen mali doprinos... Sretno! :heart:
marival sretno na putu do zdravlja, nažalost jako dobro znam kroz šta prolaziš jer se i ja nalazim u sličnoj situaciji kao i ti, nemogu ti nažalost financijski pomoći ali ti šaljem bezbroj molitvi i vibri da se izvučete iz svega i da za koji mjesec stanete na noge...
i samo jedna mala preporuka, list mlade pšenice je jako dobar antioksidan i ubija sve negativno u organizmu, probaj nekako nabaviti sjeme, posaditi si i konzumirati, vjeruj mi pomaže...
Draga Marival, uz tebe smo :love2:
Uplatim na plači, drž se mlada si , želim ti svu sreću svijeta, držim fige, znam žene koje nakon užnih prognoza žive svoje najlijepše snove zdrave i u društvu najmilijih, bilo je teško ali s nekima sam bliska pa sam čula svašta i predpostavljam da ti je koma, reci kaj dečki vole, puno pozdrava njimajer znam da je i njima koma. Velika pusa
Kaj se tiče dječje štednje, u ovoj situaciji možda nije dobro rješenje, jer navodno od prije par mjeseci - roditelj smije bez obrazlaganja dići neku malenu cifru, a za sve drugo treba ići na Centar za socijalnu skrb, platiti im nekih 150 kn da ti daju rješenje da možeš dići više. Ovo nisu skroz točne informacije, ali moja mala je imala stambenu pa nisam trebala previše brinuti, ali znam da je buraz dignuo galamu u Zabi - da zakaj ga nisu obavijestili - da digne novac prije toga (to je država donjela zakon, kojeg banke moraju poštivati, ali trebali su obavijestiti klijente o promjeni u svom proizvodu).
Uglavnom, poanta je kao da se zaštite djeca... ali o tom, potom. Da ne zachatavam ovaj topic temom koja stvarno nimalo ne priliči, morala sam ovo reći, da se ne bi dogodilo da uplatimo klincima na novotvorenu štednju, a da oni ne mogu dić novce za svoje potrebe :((((
Draga Marival,
tako me dirnula tvoja priča. Vjerujem da ti je bilo jako teško obratiti se nekome za pomoč, uvijek je lakše dati, nego primiti, ali napravila si pravu stvar što si se obratila svima nama. Mojoj kolegici s posla prije 4 godine, u 30 godini života, na rutinskom pregledu otkriven je rak dojke. Nakon 2 godine teške borbe s beštijom, izašla je kao pobjednica. Jučer sam ju vidjela, sjala je od sreće, upravo se spremala na obranu doktorata.
Pred tobom je teška borba, ali sigurna sam da ćeš i ti pobijediti, jer okružena si ljubavlju i pozitivnim vibracijama koje ti svi mi šaljemo.
Cijeli život je pred tobom:love2:
:love2::heart:
je to stoji, od jeseni se može bez pitanja mjesečno po djetetu dignuti cca 950 Kn, mislim da je za starije i pinku više. No.......razmišljam da bi im sigurno bilo drago. S tim novcima bi mogli npr. kupiti sitnicu roditeljima za Božić ili si sakupiti dovoljno za neku sitnu želju.
marival :love2::heart:
tako sam sretna što sam neke od Vas vidjela danas ... neka mi oproste sve cure i dečki koje ne poznajem ... i razmišljala sam stati na onu binu i reći koliko sam Vam zahvalna ... ali nisam imala snage ... vjerojatno bi se samo rascmoljila ... ovako iz prikrajka držala sam se hrabro, ali emocije su krenule kasnije ....
hvala još jedom svima ... :love2:
:heart::heart::heart:
Jel' bi ovako nešto razveselilo tvoje dečke?
http://www.iskon.hr/za_kucu/ovih_bla..._iskon_daruje2
Ako si za, ajmo svi glasati! :-D
Dalm@, odlična ideja!
Drago mi je da si bila! :heart:
Marival, vrlo si hrabra. Drži se i dalje tako, mali prilog i od mene stiže.
Marival nekad si pisala recepte na rodinom portalu. Ovo ti je zakašnjela plaća.
Pusa i drži se!
Samo hrabro dalje i uspjet ćeš pobijediti bolest!I naša mala obitelj ju je pobijedila tako da znam kroz što prolaziš.MM je bio bolestan.Čak je doktor rekao da nećemo imati djece a to smo uspjeli!
Šaljemo ti pozitivnu energiju
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://smileys.sur-la-toile.com/repo.../champion1.gif