Kad se mogu pocet davat probiotici? Malac mi je opet sav crven oko usta, poceli smo s dohranom nedavno i sad ga muci neredovita stolica. Mozda bi probiotici pomogli ako ne kod AD-a a onda barem kod probave.
Printable View
Kad se mogu pocet davat probiotici? Malac mi je opet sav crven oko usta, poceli smo s dohranom nedavno i sad ga muci neredovita stolica. Mozda bi probiotici pomogli ako ne kod AD-a a onda barem kod probave.
S obzirom da smo radila ne samo intoleranciju već i ostale pretrage za stanje metabolizma..
Dobili smo terapiju od nutricionistkinje, ne znam koliko se sikavica slobodno ovak uzima. To si ti saznaj.
Mi koristimo ovu:
http://www.vital.hr/Natrol/Proizvodi/Liver/liverf.html
Svako jutro nakon jela sadržaj kapsule rastopimo u vodi ili sa mrvu soka.
ok a kolko je to staro bilo dete kad je to uzimalo? i dali dalima u sebi limunsku kiselinu?
to je nutricionistica iz bolnice ili? i kolko dugo traje ciklus, ste ponovno nekaj ispitivali nakon tog?
sory oka,ali zanima me dal postoji uz to NEpreporučena hrana, tak da vidim kad idemo kod nutričke dal bi to išlo.
vegetarijanski proizvod. Ovaj proizvod ne sadrži: kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob Sikavica, ekstrakt sjemena (Silybum marianum) 525 mg Sylimarin 420 mg Maslačak (Taraxacum officinale), korijen 85 mg Đumbir (Zingiber officinale) (korijen) 60 mg Čičak (Arctium lappa) (korijen) 60 mg Rotkvica (Raphanus sativus) (korijen) 60 mg Peršin (Petroselinum sativum) (korijen) 35 mg
Ovo ti je sastav, dijete staro 5,5god, nutricionistkinja iz poliklinike simbex, 60 kapsula znači 60 dana,
dok smo pili antibiotik napravili pauzu.
Ima toga i u bio bio za kupiti, s obzirom da je tako u slobodnoj prodaji ne bi smjelo opasno ako se pridržavamo uputa.
ali i ja se ne bih sama to usudila uzimati, svakako uz mišljenje nutricioniste.
Još dva mjeseca smo na eliminacijskoj dijeti, a tek nakon toga planiram u Slo na onaj jeftiniji pregled stanja organizma.
idete tam gdi i sss, rogašku?
Prije dva tjedna pojavio nam se kao lisac crvena suha flekica na jednoj strani, dan kasnije na drugoj stranici lica, promjera 1.5cm. Doktorica nam je dala Maxitrol kremu s kojom smo mazali 3 dana po 2 puta. Bilo je dobro par dana, ali vidim da je lice ko smrgl papir hrapavo na bradici i oko usta, i da s3 mozda na jednom mjestu ooet takva mrlja pojavljuje. U subotu imamo krstitke, htjela bi da nije takav na slikama, a Aderma nam ocito ne pomaze...u ljekarni kaze moze ooet ta kremica Maxitrol dan dva, a mene je strah zbog tih prica o losem utjecaju. Moze neki savjet?
Do subote zaliječi Maxitrolom, ako ti je bitno zbog krstitka i slika, a onda dalje probaj prirodnijim varijantama..nisam te čitala od početka ako si nešto još pisala. Samo mi upalo u oko da su ti bitne slike na krstitkama, pa bolje da ne isprobavaš dok krstitke ne prođu, možeš napravit gore crvenilo. )i meni je išlo na živce tuđe ispitivanje i objašnjavanje ljudima šta mu je..
Ah bitne ili ne bitne...bitnije je zdravlje u svakom slucaju. Ne zelim to stavit pod svaku cijenu na njegovo lice, ali obzirom da je ovo tek druga upotreba vazem izmedu koristi i stete. Prirodne varijante pokusala sam samo s kamilicom ispiranjem danas tijekom dana cu tako, a mazanje dosad je iskljucivo samo Aderma ako je nesto, a ako nije liceko mu ne mazem.
Maxitrol ti je najblaže što si mogla dobit. Budi sretna dok mu to još pomaže.
Bolje da ti ne navodim koliko dugo smo se mi mazali Elocomom i sl. jer ništa drugo nije pomagalo.
Kamilicom ćeš mu samo dodatno isušiti a koža mu je već suha.
uh dobro onda ništa od kamilice..čini mi se da ću popiti ovu skuhanu haha :)
što prirodno vi koristite?
Mi smo sad već veliki i stanje po koži je manje više ok.
Kad smo bili mali osipe smo tretirali razrjedjenim Elocomom, kortic jer nista nije drugo nije pomagalo, a neutralna krema za održavanje vlaznosti bila nam je krema sa Srebrnjaka, kupljena u njihovoj ljekarni. Njom bi mastili kožu.
Od ostalih koja je bila ok krema, sjecam se Gaveza iz dm-a..
Al mi smo imali zdrave kože koliko vi imate osipa, pa se ne moraš "ravnat" prema nama..
a koji je sastav te srebrnjačke kreme,znaš li?
Ne znam sastav, al baš je izrazito masna i nama je odgovarala.