Citiraj:
mamazika prvotno napisa
Kantarionovo ulje u kombinaciji sa suncem može i na najzdravijoj koži napraviti ekcem.
Evo nove zabrinute mame. Andrija mi je u 7. tjednu života. Već tjedan dana crven je po licu (ono je puno malih bijelih prištića od kojih su neki požutjeli). Mislila sam, to je od mojih hormona i sl. Međutim, jučer sam bila kod pedijatrice i ona mi izazvala suze u očima rekavši mi da je i Andrija, kao i moj stariji sin, izgleda alergičar. Rekla je AD. Ja ga isključivo dojim, ona smatra da bi moglo biti na kravlje mlijeko pa da prestanem, za probu, uzimati sve mliječno. Još uvijek nismo, nakon par kožnih i krvnih testova utvrdili na što je stariji alergičan.
Što bi to značilo izbaciti mliječno, zna li tko? Preporučila mi je Exomega A derm kremu. Je li ona i za lice? Čime čistiti takvu kožu?
Već dosta toga znam, ali osjećam se kao na početku. Stariji sin ima već 3 i pol godine i još NE ZNAMO. :?
Je li stelatopia i za lice? Nju nam je preporučio dermatolog za starijeg sina. Ako je netko prokljuvio ovaj nered, neka se javi. Zahvalna majka dvojice lijepih, ali osjetljivih.