crvenkapica ce dobit slom zivaca :-/
Printable View
crvenkapica ce dobit slom zivaca :-/
crvenkapioce srico sta je bilo? Ja sam danas rekla MM da cu prije postat luda nego ostat trudna:yes: ja isto izludi stomak boli pa ne boli stvarno cu poludit do 13. 05
Cure, oprostite što uletavam, ali želim nadodati svoje mišljenje u vezi rasprave od neki dan. Bila sam prekjučer na konzultacijama kod dr.P. u Citu. Vidjela sam tog čovjeka prvi put u životu, ali već sada sam uvjerena da je on LJUDINA nad ljudinama i da mu je dobrobit pacijenata daleko ispred novaca. MM i ja smo izašli iz njegove ordinacije u pozitivnom šoku od kojeg se nismo "oporavili" cijeli dan!!!
Iako nas je vidio prvi put u životu, na uzv-u (bio je slučajno 3dc) je zaključio da imam vrlo obećavajući ciklus koji nikako ne smijem propustiti i osobno zvao mog dr.-a u Zagrebu i dogovorio s njim da me odmah stavljaju na standardni Citovski polustimulirani protokol (femara + Menopur), a postupak će mi odraditi moj dr. u Zagrebu (u Zg je ovaj mjesec bio u planu femarski prirodnjak). S obzirom da je dr. u Zagrebu rekao da nema baš iskustva s tim citovskim protokolom, dr.P. mi je sve objasnio (iako već sve znam zahvaljujući forumu - prvenstveno Pinky :yes:) te još dao svoj broj mobitela da ga zovem nakon svake folikulometrije da potvrdimo daljnje korake. S tolikom strašću se angažirao da ovaj mjesec ne propadnu moji antralni folikuli (kojih imam začuđujuće puno, 4-5 na svakom jajniku, što je za mene ravno čudu) da smo MM i ja samo očarano gledali u njega. Još mi je pomogao da i što brže i jeftinije nabavim sve lijekove u Splitu u jedno popodne, prepisao recept za fragmin zbog mutacija na PAI i MTHFR, ...
Čak i kad sam ja pokušala razmišljati razumno i predložila mu da možda ipak sad odradim samo taj femarski postupak u Zg po planu, a njemu dođem na "pravi" postupak u 7. mjesecu i onda laganini sve odradimo kod njega od početka do kraja, on je i dalje inzistirao da nikako ne smijem propustiti ovaj ciklus i da ga poslušam.
A sav taj trud i angažman i savjeti da bih napravila postupak u drugoj poliklinici u Zagrebu! Dakle, za sve to sam mu platila samo jučerašnje konzultacije i UZV!!!!
Jedino što imam za reći je: Još jednom puno hvala od srca dr.P., a ako ovaj postupak ne uspije, i mi vrlo skoro stižemo po našeg malog Dalmatinca!!! :yes:
Miki76 :heart: , baš mi je drago!!!
Miki, prekrasan post! Bez riječi sam. Predivno... Držim fige za splitsko-zagrebački postupak! :)
Toliko čitam o vašim hvalospjevima za Cito da sam već pomislila da sa mnom nešto nije u redu. Ali potpisujem ovo gore, razna su iskustva, razni ljudi, pa im i različito odgovara. Ja sam nakon neugodnog iskustva u Cita otišla u Polikliniku Ivf i oduševila se i sa prof. Š. i sa dr. C. Osjetila sam kod njih puno osobniji pristup i puno veći angažman nego u Cita. Npr. prof. Š. je samim pogledom u naše nalaze automatski sve zapamtio o nama, dok dr. P. čas govori jedno, čas drugo, pa mi je htio napravit HSG koji mi je već napravio, itd.itd. U svakom slučaju, mislim da je jako važno da svak ide tamo di se najbolje osjeća.
Veliki potpis!! Mene upravo zvali iz CITA da je transfer u četvrtak u 10 sati ( dakle 5-ti dan), jeeeeeeeeeee...tako sam happy. Nisu rekli koliko se oplodilo, ali valjda dovoljno da se ide na blastice!!!
Sve vas ljubim i želim da ste mi sve čim prije trbušaste ( one koje nisu), a one koje su već trbušaste ili imaju svoje male anđele u rukama, neka uživaju u svakom momentu!!!!
Mury go go go :klap:
mury bravo curo:klap:
Hvala vam drage moje :love2:.
Ne rekoh vam, imala sam 6 j.s. ( potrošila 40 menopura :-( - baš sam nafilana hormonima), ali nema veze, nadam se da mi više neće trebati stimulacija:mrgreen:
A tijekom punkcije sam kao papagaj ponavljala i dr. Poljaku i biologu sve 3 mi stanice oplodite PICSI-jem i IMSI-jem:lol:,molim Vas nemojte zaboraviti:mrgreen:
ajme miki, mury, BAŠ MI JE DRAGO!!!
nadam se da će vam ovo biti zadnji postupak!
Miki, super! Držim palčeve tebi i svim CITOašima!
Crvenkapice draga, u mislima si mi. Nekako imam osjećaj da ti je ovaj postupak onaj uspješni, ma mora uspjeti!!! A što se tiče brljavljenja ( negdi sam pročitala da ga imaš), kada sam ja u 01/2011 ostala prirodno trudna brljavila sam 3 dana prije očekivane menge, bila ljuta što ne dolazi pravo, nego samo brljavi, jer sam se sljedeći ciklus spremala u postupak na SD, kad ono dan nakon kašnjenja menge i prestanka brljavljenja blaga druga crtica. E sad, drugo je to što mi nije trudnoća uspjela, vjerojatno jer tada nisam znala da mi treba heparin, ali hoću ti reći da ništa nije izgubljeno dok beta ne dokaže suprotno!!!
Drži nam se!
Ma ne mogu ni ja reći da je u Cita sve idealno.
Ipak su i oni su samo ljudi a pacijenata gomila, teško je sve popamtiti i prima svakome uvik biti savršen.
Ali, sve u svemu, ja bi ih uvik preporučila. :klap:
Slava, čestitam od srca!!! :-D
Mury, sritno ~~~~~~~~~ za savršene blastice
Crvenkapice, ~~~~~~~~~ za dobre vijesti
Miki76, sritno!
Crvenkapice drži se!! Mislim na tebe! Sretno!
super Miki i nadam se da će uspjeti
evo zvala sam svog dragog dr. Š. i rekla mu za vijesti...baš mu je bilo drago, osjetilo se to priko telefona :heart:
reka je da dođem na pregled kraj sljedećeg tjedna, i da sutra još jednom vadim betu ....
crvenkapiceeee di si , ne javljaš se
ma tu sam ja, ali nemam dobre vijesti, jutros sam radila test i pokazao je minus
brljavim i dalje , utrice sada samo pijem i ujutro ipak vadim betu, ja sam ovo vec juce otpisala skroz :(
samo me cudo moze spasit....
mury, bar nesto u ovoj tugi, cestitam od srca !!
planiram ić kod dr. Š. za nekih 10-15 dana...e sad ja bi najrađe da mi odmah napravi papu i briseve na sve beštije da budem mirna....sklona sam candidi za poludit...jel inače takva praksa il je to individualno i koliko bi me to koštalo, znači pregled, papa, brisevi?
crvenkapiceee :love2:
crvenkapice, nije gotovo dok ne vidiš negativnu betu. testovi su sraćkica.
slave, zašto pobogu to ne uradiš u svog socijalnog ginekologa??? mislim da će te to skupo koštati, a možeš odraditi na uputnicu.
pa ispalit ću...izgleda da me candida napala, vjerojatno od antibiotika....pa poludit ću...nikako je se ne mogu riješit....moram sutra pitat doktora šta smim koristit :cry:
kupi lactogyn i UVIJEK pij uz atb. a sad ga popij svakako. možeš u trudnoći.
Slava, i mene je bila napala candida, smiješ Nistatin.
Sretno.
[QUOTE=slava77;1885804]planiram ić kod dr. Š. za nekih 10-15 dana...e sad ja bi najrađe da mi odmah napravi papu i briseve na sve beštije da budem mirna....sklona sam candidi za poludit...jel inače takva praksa il je to individualno i koliko bi me to koštalo, znači pregled, papa, brisevi
U Poliklinici Analiza u Dugopolju ti pregled, UZV i papa dođu oko 400 kn, za briseve nisam sigurna, ali imaš negdje cjenik na njihovoj stranici. Brisevi se rade neovisno o papa testu, jer se te beštije u papi ne vide i ne znam kako ti je sestra to rekla. Briseve možeš napravit kod socijalca, moraš ić ujutro i odmah ih nosiš na Higijenski, ne košta ništa i gotovi su za tjedan dana.
Upadam kao padobranac, ali ispričavam se svima koji su me pokušali kontaktirati putem pp, a bilo ih je, a moj inbox krcat, uglavnom, sad sam ga ispraznila,pa eto..
Slava77,cestitam ti od srca na trudnoci i zelim ti da ti lipo i brzo prode jos ovih osam miseci..... I baci malo trudnickog praska za nas trudilice:-D
Slava, cestitam od srca:-D
Crvenkapice, jesi li vadila betu ???
Bog cure ne pisem ali vas svaki dan pratim.
Punoooo srece cekalicama na svim poljima i drzim fige da vas sta prije iznenadi trocifrena beta !!!:)
Evo mi guramo 34 ti tjedan i od danas na malo vise mirovanja zbog skracenog grlica ali jos sam zatvorena uhhhh
Crvenkapice, žao mi je :love2:
a joj baš mi je ža :-(:-(