Ajme, baš se veselim da će nam doći novopečene mamice s bebicama!!! Imamo dosta vremena za dogovor. Možda bolje Zamet radi veće terase i kolica?
Printable View
Ajme, baš se veselim da će nam doći novopečene mamice s bebicama!!! Imamo dosta vremena za dogovor. Možda bolje Zamet radi veće terase i kolica?
i ja stižem može Zamet da sva kolica stanu.....možda i Dani i Taru dovedem......21.4.je malo bolji datumić i meni.....za sad....
Meni Zamet isto paše :mrgreen:
meni paše bilo kad i bilo gdje!
Hop ;-)
Pa ajde onda 21.04 u 17 sati na zametu jel može??
1. tigrical
1.Tigrica L
2.Vita 22
1. tigrical
2. vita22
3. sara38
(Cranky, poljubi mi imenjakinju za prvi rođendan! :zaljubljen:)
jok, pir :(
1. tigrical
2. vita22
3. sara38
4. cranky i Sara
Ja ovaj put preskačem :(
eto i nas dvoje :), osim ako se otvori nebo, onda nam je malo teže popakirat se u auto
5. Vojvođanka i Alex
Dižem!
Ajmo cure...
drage moje ja vas opet neću upoznati! svaki put kad vi dogovorite kavicu ja završim na strogom mirovanju. sad samo wc-kauč-krevet-stol... do nekih mirnijih vremena u kojima ću vas valjda konačno sresti želim svima sve najbolje i lijepo mi se provedite!
6.innu
7.argente
8.nos ti posran! ma stižem, naravno
Cure, preskačem. Čekala sam da vidim kako će se razviti boleština (pokupila gadnu upalu grla), a razvila se tako da od jučer kašljem k'o konj. Nema šansi da se takva vrtim oko bebica i trudnica.
Lijepo se napričajte i guštajte, a ja čekam sljedeću priliku :* .
Šta ako pljusne kiša? S obzirom da smo izabrale terasu... Odgađamo u tom slučaju ili...nisam sigurna da stanemo unutra?!
Jos cu ja rec da dodjete do mene :) Bas sam te htjela pitati sta ako bude kisa, nekako s kolicima bas i nije prakticno ici unutra, skuceno mi previse.
Javite kakav je plan da ne dođem baš s bodulije za niš.......:-)
Ma, razmišljam... ako kiša bude padala u ________ sati, onda otkazujemo? Budite svi pri netu, fejsu ili mob-u.
Ok šefice...ja krećem oko 15 30....do tad ćemo znat.....
A da nađemo neki objekt gdje ima mjesta i unutra i vani, ne znam - bazen na Kantridi, Korzo, Ri? Pa onda neka i snijeg padne...
Nda, hebem ti vrijeme. Po mogućnosti u tom objektu se ne bi baš trebalo pušit....
Ja imam prijedlog. Malo prije dvorane je Metropolis sa natkrivenom terasom, ako ne bude previše hladno. Ok, par stepenica ćemo prenjet kolica. Ne znam, bubam....
Javite mi pliz jer nisam sigurna da ću stić do neta sutra :-(
Ili da odgodimo za tjedan dana? Kakva je prognoza???
ja ovog puta preskačem. Bartol mi je imao trodnevnu groznicu a i MM ima neke obveze pa mi je malo na knap s autom.
moze i metropolis sto se mene tice...mercator? tower u bicicletti kod pitarella?
Meni svejedno, samo recite mjesto i ja dolazim!
Ajmo ostati kod dvorane na starom mjestu. U slučaju da bude baš jako padalo u neko vrijeme kad se spremate i pripremate za kavicu se čujemo za dalje ili otkazujemo, ili se pak prebacujemo unutra - neću pušit majke mi ili u Metropolis. Ja imam mobitele od većine vas..u stvari od svih osim lucije83, ali netko valjda ima njezin. Luce javi mi mob tu u poruku ili na fejs.
Vidimo se na idućoj kavi. Ne osjećam se putovati. Tata mi je u Lovranu operiran, pa ne idem jer me sve nešto zeza stomak. Popijte jednu kavicu za mene, bez kofeina, već sam kofeinsku popila, izljubite mi sve one male slinavce koji će doći! Pusa!
Vremenska prognoza: sija sunce, trava mirišeeeee!
da, al na mom balkonu u mom selu je za bundu :(
možda proletimo, ako ne, vidimo se drugom toplijom prilikom
Oćemo onda u Toweru? Danas u 7 počinje i "late night shoping" pa tko hoće usput spoji i ugodno s korisnim ;-) a i baš nas briga za prognozu.
Samo recite u kom bircu, ja nisam baš doma u Toweru ;-)