Citiraj:
ninoslava prvotno napisa
Cure, kako vam izgledaju grudi nakon X mjeseci dojenja? L i ja smo sada u 27. mjesecu te predivne price, no ja postajem besprsna mama, tj sa broja 85 b sam dosla do takve ravnine poprsja da si prakticki ne mogu kupiti grudnjak. Mlijeka, hvala Bogu, ima i dalje na pretek, ali mi ovo "izravnavanje" uopce nije drago. Kakva su vasa iskustva?
moram priznati da nisam čula za ovakav slučaj, da se grudi smanje, nego samo suprotno - da se povečaju i s vremenom malo objese prema dolje. malo ili više, kako kod koga ;-) tako da mi se tvoja opcija čini puno bolja :*
ja nakon 39 mjeseci dojenja (i još uvijek vrlo aktualnog) imam grudnjak za broj veći nego prije trudnoće (imam jedno dijete). sa 75b sam skočila na 80b.
ja imam recimo jednu interesnatnu situaciju, a ta je da moj sin doji samo lijevu, a desnu ne želi ni vidjeti ni čuti. to je počelo sa oko godinu dana njegove starosti. ja sam onda neki krači period podvaljivala desnu po noći, izdajala se, jer sam se bojala da će mi nestati mlijeka i u lijevoj. no nije. tako da je desna van funkcije već dvije godine :lol:
ima li tko slićnu sitazuciju kao ja?
:heart: