Moja iskrena sucut... :(
Printable View
Moja iskrena sucut... :(
:cry:
mamicežao mi je. iskrena sućut cijeloj obitelji, Neka ti Bog da snage.:love2:
Moja iskrena sucut!
Mamice divim se tvojoj velikoj hrabrosti sto stojis cvrsto na nogama u ovakvom tenutku,ali kako sto si i sam a rekla tvoj andeo te cuva sada kao sto te cuvala dok je bila s tobom...sada si dobila preljepog andela koji sigurno ne zeli da patis vec da budes uvijek dobra i nasmijesena mama kao sto si do sada bila,a maleni andeo ce uvijek biti u tvojoj prisutnosti svojim malenim duhom...
Jako mi je žao. :cry:
Iskrena sućut!
Iskrena sućut.
Iskrena sucut *mamice* <3 tebi i tvojoj obitelji!
Divim se tvojoj hrabrosti i snazi :heart:
Strašno mi je žao radi tvog gubitka.
Iskrena sućut.
hrabra, hrabra mamice <3
iskrena sućut cijeloj obitelji :cry:
divim se snazi koju osjećaš, i mogu reći da znam taj osjećaj prisutnosti svoga djeteta! nije šok, ona je s tobom i tu će i ostati...
... anđele mali snivaj nam najljepše snove... :heart:
moja iskrena sućut *mamice* :-(
:cry::cry:
:heart:
:heart:
Iskrena sućut!
iskrena sućut!:love2:
iskrena sućut draga *mamica*
:heart: :heart: :heart:
Iskrena sućut :-(
Iskrena sucut!
Neka vam Bog da snage u ovim teskim trenucima, a malenoj pokoj vjecni!
Iskrena sućut.:heart:
Iskrena sućut :-(
moja iskrena sućut :heart:
iskrena sućut
ti si primjer svim majkama koliko žena može biti požrtvovna, koliko može biti vezana za svoje dijete i poslje svega hrabra i snažna
volimo te
tako mi je zao *mamice* :( :(
moja sucut.
odavno me nije bilo na forumu i ovako ružnu vijest nisam očekivala :(
primi moju iskrenu sućut
nemam riječi
nedavno sam postala mama i ne mogu niti zamisliti tu bol
utjehu ti draga mamice ne mogu dati jer riječi su prazne ,a srce puno :-(:heart:
ipak,saznanje da ti je darovano da je i dalje osjećaš tješi,tješi mene,a mogu misliti kako tješi tebe.:love2:
nevjerovatno mi je kakva smo mi bića.tijelo ode u zemlju,duh u drugu dimenziju,a ljubav ostaje.i daje se i dalje.
:cry::cry::cry:
Moja iskrena sućut
Iskrena sućut cijeloj obitelji.
Najiskrenija sućut :cry:
Draga *mamice*, iskrena sućut :cry:
S vama sam u molitvi
jako mi je žao :cry:
Iskrena sucut.
iskrena sucut :cry:
Drage cure, hvala na tako lijepim riječima, iznenadile ste me.
Kako sam smogla snage? Jednostavno, toliko puta sam se već opraštala od nje i ponovo se dizala da nemam više snage. Tijekom njezine bolesti isplakala sam sve suze, prošla sve strahove, neprospavane noći, tako da sam ostala totalno prazna.
Kada sam shvatila da je njezina patnja postala prevelika, počela sam i sama priželjkivati kraj. Zbog nje, zbog njezinog mira. Kada je otišla, osjetila sam mir i radost - zbog nje.
Suze su došle poslije, suze dođu svaki dan, ali velim, to nije bol koja vlada mnome. To je trenutni osjećaj gubitka, nedostajanja, želje za njom i onda se sjetim da je ona sada sretnija nego ikada - anđeo, u nebeskoj sreći, uz dragog Boga i svoju mamu. Ja joj ovdje nikada ne bih mogla pružiti tu sreću i mir. Ona je došla do onoga za čim svi težimo - barem mi vjernici.
Moja vjera je bila debelo poljuljana i na kušnjama za vrijeme bolesti. Još uvijek se pitam zar je morala baš ona kroz sve to proći. Ali sa njezinim odlaskom, došla je i vjera nazad.
Ne želim se više svađati s Bogom. Ne želim više osjećati ljutnju i gorčinu. Ona je našla svoj mir, vrijeme je da i ja nađem svoj.
Osjećam posljedice - tankih sam živaca, smetaju me prevelika buka i gužva. Kada se nađem u tome, osjetim potrebu da se povučem i isplačem, jednostavno se osjetim nekako ranjivom, ne znam opisati taj osjećaj. To i učinim, čak sam bila odšetala do njezinog groba, isplakala se i vratila nazad.
Ali sve ostalo se nekako vraća u normalu - imamo podršku prijatelja, obitelji i uživamo u njoj. Lagano se vraćamo poslu, druženjima, ali sve do granice dok ne osjetimo umor i potrebu za samoćom. Onda se brzo povučemo.
Eto, ne znam što bih još pisala...
Divim se, doista "mamica", ovakvoj tvojoj unutarnjoj snazi, žao mi je radi vašeg gubitka, ali s druge strane drago mi je da ste uspjeli u silnoj tuzi naći blagoslov mira. Uz vas smo u mislima.
:-(draga mamica :love2::love2::love2: