Da i mene je strah i definitivno neću raditi test prije nego mi kasni makar 10 dana jer teško mi je sada živjeti sa činjenicom da se moja mrvica pokušala uhvatiti ali nije uspjela. :(Citiraj:
curly prvotno napisa
Printable View
Da i mene je strah i definitivno neću raditi test prije nego mi kasni makar 10 dana jer teško mi je sada živjeti sa činjenicom da se moja mrvica pokušala uhvatiti ali nije uspjela. :(Citiraj:
curly prvotno napisa
Curly ispričat ću ti svou priču.
Napravila sam test na 27. dc. pokazao se bljedi +, ali je bio +. i sljedeći dan odem kod svog gin. na uzv. ništa, napraim test kod njega - ko kuća. ali za svaki slučaj poslao me u bolnicu jer imamo salktosalpinx koji se povećao pa da mi tamo to prekontroliraju. Izvade mi betu kad ono 42,3. (imaj na umu da se svakih nekoliko dana ona povećava dvostruko). Dakle trudna sam definitivno, ali na ultrazvuku još uvijek ništa. Da skratim bila sam 14 dana, beta skočila na 1542, ali se plod još uvijek nije vidio. nakon 4 dana koliko sam bila kod kuće poičelo je krvarenje. Pravo pravcato menstrualno krvarenje. ujutro lagano smeđe, do 12 sati već je curilo ko ludo. Sva u panici opet se spremim u bolnicu. Trudnoća je bila prisutna, embrijo 5,4 mm a krvaila sam iz hematoma.
Poanta ove priče je ta da ako ti je test pokazao bilo kakav + onda je to plus. samo ovisi o razini bete njegov intenzitet. a ovo krvarenje koje si dobila je moguće krvarenje iz hematoma i zato trk doktoru da znaš što je i da budete sigurne i ti i tvoja bebica.
:love:
Ajme meni sad sam stvarno u panici.
Uzas,i kako je dalje bilo sa tvojom trudnocom.Da samo znas koja mi je sad panika.Znam da to ne mora imati veze sa tvojom trudnocom,ali ako postoji mala sansa samo jedna sicusna tockica ja je nedam i nemam pojma sta cu dalje.
Koliko ti je to krvarenje trajalo?
Hvala ti sto si mi ispricala svoju pricu. :love:
Mislim da bi za početak trebala ići kod ginekologa!Citiraj:
curly prvotno napisa
Curly nije da te tjeram, ali svakako odi kod gonekologa. Nemoj misliti da je to bez veze, jer ipak se tableticama može pripomoći, a i znat ćeš što ti je. Možda ti i ginekolog kaže da je dobro da si došla i možda ti na neki način može spasiti trudnoću, a možda i ne. Možda je već sada ok, a možda ti je to biokemijska trudnoća. To može vidjeti jedino doktor, a mi možemo samo nagađati, podržati te i savjetovati da svakako odeš kod doktora što su ti već sve cure rekle. Ja ti želim sreću da sve dobro prođe :*
ivanabokulic nije mi jasno kako ti ginic nije vidio hematom. :/
Stvarno nemam riječi. U prvoj trudnoći sam prokrvarila zbog hematoma i bez ikakvog problema su utvrdili položaj i dimenzije. Opasno je ako je hematom veći od ploda (što i nije neka mudrost u niskim trudnoćama) a vrlo je česta pojava. Osim utrogestana ili sličnih lijekova obavezno je mirovanje a kod većih hematoma i hospitalizacija (ležala sam u Petrovoj dok se hematom nije povukao)
Curly nemaš što čekati - ako te nemože primiti tvoj liječnik odi privatno. Napravi i nalz krvi (betu) ako imaš veći hematom moraš u bolnicu - to je jedini naćin da sačuvaš svoju malu mrvicu.
ja sam isto prokrvarila u 5 tjednu trudnoce otisla kod doca strogo mirovanje i dabroston
pih nesto krivo stisnula ,isto je bio hematom ,tak da definitino curly odi kod doca pa ako treba i kod privatnog
Curly ništa se ne javljaš... Kako si?