jeee :D
Printable View
jeee :D
živi bili pa vidjeli!
Ela, kak 9000 kn??
vidi signaturu
Ela 2004 - 3.000 i Roko 2005 - 6.000 = 9.000 :D
...sigurno je mislila 6.000 :)Citiraj:
DanijelaHorvat prvotno napisa
...eto meni su jednom "pogrešnom" odlukom "ukrali" ni manje, ni više nego 9.100 ...pa i nije tako strašno-mogli su nam i nedati ovih 6.000 :P
...aha takoCitiraj:
Ela2004 prvotno napisa
:mrgreen:
ups
a u vodnikovoj kažu da će tek za mjesec dana znati kada ide isplata :roll:Citiraj:
Ela2004 prvotno napisa
Mi dobili!
Danas!
9000 Kuna!!!
:D
Odmah sam išla proveriti na e-zaba
SJELO 3000 KN :D
Mislim da će mamma sanici biti jako drago što ovaj put nije bila u pravu.
Sad ću joj javiti da može potrošiti malo više novčeka.
a ja još ni rješenje nisam dobila :( ...
čestitam vama 'oparenima'!!!
opa,moram provjeriti svoj račun.
Ni meni još nije stiglo niti rješenje
stvarno i mi dobili, jučer
3000
I mi dobili jucer :D :D
ni meni, annie, supatniceCitiraj:
Annie prvotno napisa
ja dobila 12000kunića :D
evo meni upravo stiglo riješenje. valjda će i lova uskoro...
mio vec skoro potrosili svojih 3000..cipele za klinca i odosmo na more za 1.svibnja ;)
Meni je rješenje stiglo prije 10-ak dana. Kad mogu očekivati novce?
izgleda da se drze togaCitiraj:
Ela2004 prvotno napisa
stigli novci prije par dana :D
...zapravo skužila sam u subotu, tako da pretpostavljam da je prije par dana.
jučer mi u poštanskom sandučiću osvanula obavijest o prispjeću preporučene pošiljke
odem u poštu dignuti, ne daju, jer je na MMa
e sad, on je na terenu i ne dolazi tako skoro
u pošti sam uspjela saznati da je pošiljka od gradskog ureda za zdravstvo, rad_i_tako_redom pa pretpostavljam da se radi o rješenju o tom jednokratnom dodatku od grada za dijete
pitanje glasi: treba li nešto poduzimati / postupati po tom rješenju ili novac automatizmom sjeda na račun ? ako da, onda se neću zamarat s tim rješenjem, doći će već nekako ...
Ne zamaraj se s rješenjem. To je samo obavijest da ti novac stiže na račun. :)Citiraj:
Kejt prvotno napisa
p.s. Kad ćete u Sali? ;)
ela i ja u svibnju nekad, ne znam još točno, a MM ko zna kad, ah taj posao
nego, otkud znaš za sali? sad mi još reci da se i privatno poznamo ... ili da si iz sali?
Imaš PP :)Citiraj:
Kejt prvotno napisa
da, super. ako nije uvjet nek ga salju 4 puta dok me ne nadju doma. preporuceno slanje kosta oko 15 kuna. bilo bi super pokazati i malo odgovornosti prema nasim novcima.Citiraj:
Kejt prvotno napisa
a što mogu napravit kad meni neće dat pošiljku (bez obzira što sam došla s MMovom putovnicom, vjenčanim listom, elinim rodnim listom) a mm je na terenu u rijeci i baš nikad u radno vrijeme pošte nije u zagrebu ?!
da mi mm ide radit punomoć kod javnog bilježnika i da ju plati više od tih 15 kuna ? ili da mijenjam dokumente u gradskom uredu, tj. odjavljujem elu s mm-a i prijavljujem na sebe - koštalo bi više i uzelo više vremena
preostaje jedini igrat na sreću da će poštar drugi put doć kad sam doma s elom i dat mi papire (vjerujem da bi mi dao jer me pozna, ali ni to ne mora, možda i ne smije čak)
ako je ono rjesenje u pitanju ne uzrujavaj se..novci se sami sjest. rjesenjem te obavjestavaju samo da je tvoj slucaj rjesen.
a ako je nesto drugo u pitanju drzim ti fige da ti da. ja sam preuzimala stvari za starog iako se ni to ne bi smjelo.
Ja danas slučajno išla gledati stanje na tekućem, kad vidim da mi je sjelo 6000. :) :D :D :D :D :D
sjelo i nama!!! :D
jučer sjelo 3000 kn!!!!! Ljubim te Bandiću u čelo :D
i nama sjelo!
... i mi dobili 6.000 ... gdje da ih utopim ;)
Cure lijepo vas molim ako mi neka od vas može dati točnu informaciju u svezi ove love.
Naime, ja sam na trogodišnjem porodiljnom (Ira je rođena kao 3. dijete; prva beba je umrla u porodu ali imam rodni list) ) i tu ju je zakon priznao kao treće dijete, a u ovom slučaju na rješenju mi piše samo da sam roditelj dijeteta Ire rođene 02.06.2004. i za nju sam dobila jednokratno 6000 kn!?
Da li 9000 godišnje vrijedi za treće dijete ili sam po novom zakonu nešto propustila?
Please pomoć ako neko ima informaciju za ovakav slučaj?!
Da ne otvaram novi topic, dizem ovaj. Preugodno sam iznenadjena brzinom kojom Zagreb rjesava ovaj dodatak za novordjece :D . . . mi predali papire 27.06. Rjesenje doslo za 3 (slovima TRI) dana :shock: . . . a novcici sjeli jucer 11.07. :shock: :shock: :shock: . . .
Papire je nosila moja mama, dakle ne mora se uopce ici osobno, bila je gotova za 5 minuta, veli da zenskice tamo vrte palceve.
Samo info za one koji jos nisu predali :)
A ja sam opet preneugodno iznenađena načinom na koji dotične tete u Vodnikovoj rade svoj posao. Mi smo zahtjev za Tina predali u 11-tom mjesecu. U 3. mjesecu smo urgirali jer nismo dobili niti rješenje, pa se ispostavilo da su nam pola papira pogubili. Donijeli smo ponovno potrebne papire, a u 6.mjesecu smo konačno izgubili živce jer našeg zahtjeva i opet nigdje nema iako se MM-a svi tamo sjećaju jer je dva puta dolazio. Sad opet nosimo sve papire jer je obećano da će ih primiti iako teoretski više nemamo pravo jer je prošlo više od 6 mjeseci od djetetova rođenja.
Mislim, šta oni rade s tim papirima, igraju košarku??