http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan..._smrt,13588.jl
Printable View
Uh Tea smrzla sam se kad sam vidjela naslov topika,kad god bi te vidjela na tv ili novinama mislila sam kako si neopisivo hrabra i jaka,primite moju iskrenu sućut
Tea, jako mi je žao :cry: :heart:
Iskrena sućut cijeloj obitelji.
Jako mi je žao :cry: Iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji
neka ju čuvaju anđeli ,najiskrenija sućut
U mislima smo s tobom i tvojom obitelji. Iskreno saučešće.
:(
Draga Tea!
Iskreno saucesce tebi i tvojoj obitelji!
Tako si mlada, a tako hrabra i jaka.
Hvala ti sto si nam pokazala sto znace majcinstvo i ljubav, pusa andjelu Karli i zelim joj sretan put u drugi svijet u kome vise nece osjecati patnje i boli.
Tek sad vidim ovu stravičnu vijest...
Nema tih riječi koje bi u ovom trenutku mogle umanjiti tvoju bol, nepojmljivu svakome tko nije i sam izgubio dijete. Nadam se da ćeš pronaći utjehu u svojoj obitelji i uspjeti i dalje biti hrabra i jaka za svoju drugu curicu i bebicu koja vam dolazi... :heart:
Neopisivo mi je žao što nema više male Karle.
Iskrena sućut tebi i cijeloj tvojoj obitelji.
A malom anđelu sretan put...
žao nam je, jako
:heart:
Otkad sam prvi put saznala za Karlu nisam mogla prestati misliti na to malo prekrasno biće. Neizmjerno mi je žao što je morala toliko patiti i prerano otići. Ali od svoje je obitelji primala više ljubavi nego mnoga druga djeca.
Idem sada suznih očiju ljubit i prekrižit svoju usnulu dječicu.
Draga Tea, zbog njezina je postojanja bilo više dobra na ovome svijetu, vi ste bili i jeste sustvaratelji toga dobra i njezin je križ vaš blagoslov.
Po vama i vašoj curici proslavila se Ljubav.
Primi moju iskrenu sućut i želim da vam nakon vremena suza dođe vrijeme radosti zbog još jednoga anđela u krilu Gospodnjem.
jako mi je žao!
moja sućut :cry:
Moja iskrena sucut obitelji :(
Žao mi je... :cry:
Najiskrenija sućut :cry:
Iskrena sućut obitelji.. :cry:
Tea iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji :cry:
Karla je sada s malim anđelima i s utjehom gleda na svoje voljene....
Ne mogu si predočiti kako Vam je, ali ovo što ja osjećam kao osoba koja nije bila uključena u Vaš život, prestrašno je....
Iskrena sućut...
Posljednji pozdrav maloj Karli, a obitelji iskrena sućut.
Neka mirno spava...a mi ćemo je se sjećati...
zao mi je
zao mi je
Iskreno saučešće
Tako mi je zao. Božji blagoslov cijeloj obitelji u ovim teskim trenucima.
iskrena sucut
mala Karla ce svim salserosima uvijek biti u srcu
beso
:love:
Moja sućut
:(
Tek sam sada vidjela ovu tužnu vijest :cry: Žao mi je, šaljem podršku cijeloj obitelji, a anđelku Karli sretan put na mjesto gdje joj je sigurno lakše.
moja iskrena sucut.
uzasno mi je zao, zapravo nedostaju mi rjeci u ovim trenucima.......
Iskreno saucesce :cry:
Mirno spavaj :angel: mali,živjet ćeš u srcima svih nas čije si živote dotakla.
Iskrena sućut cijeloj obitelji!
Iskrena sucut cijeloj obitelji :cry:
Znaš da je ona sad s anđelima i zauvijek će paziti cijelu svoju obitelj :angel: .
Primi moje iskreno saučešće :cry: .
draga Tea,moja najiskrenija sućut....zapalila sam svijeću za tvojeg andjela....
mnogo nam je žao :cry: :cry: :cry:
iskrena sucut. :cry:
Sve riječi su suvišne. Primi moje saučešće i drži se. Nek te vodi misao da je ona sada mali nebeski :angel: , kakav je bila i na Zemlji. Drži se, jer tvoj je tuga najveća! Mi se molimo za nju i uvijek će biti u našim srcima!!!!
velika pusa podrške i od nas :(
samo hrabro-sad imate svog anđela koji pazi na vas sa neba :cry:
Iskrena sucut!
Stvarno mi je zao :cry: i nema rijeci koje bi mogle opisati bol koju prozivljavas sad, ali zelim ti da budes hrabra i budi ponosna jer si malom andelu Karli bila najbolja i najhrabrija mama