Elly prvotno napisa
Mi smo jucer podigli svjedodzbu (najbolja u razredu :heart:) i odmah knjige-vjezbenice za ljetne praznike: jedna iz engleskog, jedna iz matematike i jedna iz talijanskog. I iz prirode i drustva su dobili od druge nastavnice zadatak.
Odmah je navalila po vjezbenici iz engleskog (ona je na praznicima od 08.06. i vidim da se pomalo i dosadjuje, iako je imala pojacane obveze s baletnom skolom, generalnu probu koja je trajala 5 sati, i dvije velike predstave, a u medjuvremenu smo ubacivali puno druzenja, plazu, itd.), i po tome vidim da se pomalo i dosadjuje.
Pa me veseli da ce imati sto raditi kad ju uhvati dosada, iako su vjezbenice prilicno tanke knjizice.
Takodjer su dobili zadatak procitati 3 knjige po izboru preko praznika. E je to rijesila u prvih tjedan dana praznika, a sad nastavlja dalje s citanjem 'po svom gustu.
Od njene dosade me spasava jedino to - knjige-vjezbenice, slobodna lektira, i ljeto malo ovdje sa drustvom, malo u HR, pa nase putovanje, pa baletni stage....
Dosadno postane kad si stalno na jednom mjestu, jer su sva djecja druzenja organizirana, nema onog spontanog druzenja djece iz ulice/kvarta kao sto je bilo u nase doba.