Svimbalo prvotno napisa
Emso :dancingfever:
Baš sam se uklopila u ovu cvijetinu priču, s tim da sam ja one nevidljive postove bila odlučila zamijeniti jednostavnim slaganjem s tim glavnim zvijezdama, a u moje su početničko vrijeme to svakako bile ivarica i emsa.
Ali sam onda shvatila (preko slične priče kakva je Betina), da je ipak bolje sam reći što misliš, ma koliko to bilo slično onome što i ti forumski idoli mislili.
Moj je problem uvijek bio u tome što mislim (tj. sigurna sam) da se ne znam tako lijepo pisano izražavati kao gorespomenute, pa čemu onda reći isto, ali šturije i manje slikovito?
Nevermind, svi smo mi tu da rastemo, baš je ovaj forum meni u tome jako puno pomogao. Od početne totalne zaluđenosti, s vremenom sam uspjela postići kritički odmak i shvatiti da nije sve što se ovdje piše sveto pismo. Naučila sam više vjerovati sebi, svom instinktu i svojim procjenama što je dobro u roditeljstvu, ma koliko to ponekad bilo udaljeno od vizije "rodastog odgoja" .
Što se samog pisanja i ovakvih topika tiče, već sam na onom prošlom istog tipa bila rekla da smo na početku svi opterećeni tim odnosom novi/stari, umišljenim (ili stvarnim) klanovima, pa malo divljamo, ali onda s vremenom dođe sve na svoje.