Čuj, ima djece koja u počecima dohrane jedu malo, i sama to možeš vidjeti na forumu. Pretpostavljam da će u nekom trenutku dohrana krenuti s većim količinama, daj mu vremena.
Ako i dalje cica, ja se do godinu dana na tvom mjestu ne bih brinula - cica + upoznavanje sa svijetom hrane (pa ga time DOhranjuješ), to je poanta prve godine. Nekome se omili prije, nekome kasnije, netko jede manje, netko više. Ni mi odrasli nismo svi isti.
Gle, moja je odlično prihvatila dohranu, ali nije 15 mjeseci nikako spavala, sad malo bolje, trenutno priča manje od nekoliko curica s kojima je vršnjakinja, ali razumije više, motorički je napredna. Tebe je zapala druga kombinacija.
Kad budu imali, šta ja znam, 4 godine, velika većina će otprilike isto spavati, jesti, pričati i trčati :)
Mali p.s.
U parku sam danas gledala jednu majku kako hoda za svojom jednogodišnjakinjom koja je tek prohodala, s komadom pizza cuta na kartonu iz obližnje pekare, dakle, miješana pizza s gljivama, to sam uspjela vidjeti kad su došle do nas... Uzrujala sam se onako u sebi i sjetila se ovog i sličnih topica na ovom forumu, ono, mi tu važemo hoćemo li ovakvu ili onakvu brokulu, što je bolje za večeru, mliječno-žitno ili povrće-meso itd., brojimo žlice i ml, a neke majke svoje bebe hrane fast foodom :(