moji bez problema popiju kim, tablete ne žele.
Inače te barake već dugo ima 1+1 u mercatoru.
Printable View
moji bez problema popiju kim, tablete ne žele.
Inače te barake već dugo ima 1+1 u mercatoru.
I pijem i mazem ali ima dana kada zaboravim, nikako postroziti tu moju (ne)redovitost
tek neki dan doznah za ovu kremu i taman ju mislila kupiti od iduće plaće............ a ja nedavno čula kako j neka časna isto radila neku mrak kremu za AD... i sad isto se proširila priča da je u njoj bilo kortića da ju je neko dao testirati............malo su mi preslične ove priče
koja je to časna iz bosanske posavine ili južnije?
mašnica, hvala na odgovoru za crni kim!
Sredit ćeš ti to i vrlo brzo postati redovita - sigurna sam :)
Jesi bolje što se psorijaze tiče?
jelena.O, hvala ti na inform.za ovu akciju u Mercatoru za Baraka kapsule :)
Na starim mjestima rane se povuku ali se onda par milimetara dalje pojave novi "rezovi", doslovno kao da se nožem porežem i tako na 3,4 prsta i koža oko toga je suha, ljuskava, svrbiii :-(
mašnica, zbilja je to gadno ali sigurno još malo i počinje djelovati
prirodna medicina!
I nema više dosadne psorijaze!
Ma znaš da će biti tako - imaš već takvo, dobro iskustvo :) !
Hvala Teica na podršci, nadam se....
mašnica, jel bolje :) ?
U bolnici sam pa mogu samo kratko na internet i ne uvijek, ali mislim na vas tu!
si ti dobro?
Jučer sam došla iz bolnice!
Javim se pa se nađemo, dobro :) ?
Sto je na koncu s Eutenom? Ima li kortica ili ne?
Mi smo ocajni, mala ne spava vec mjesec dana od svraba, rane ima... najedanput krenulo i vec mj i pol agonija.
Bili privatno kod dermatologice, dala nam beloderm i jest se smirilo na 2 tjedna, al sad je gore... zvala homeopaticu i ona sugerira euten dok cekamo termin...
Jel ostalo kome mrva da ipak jedemo ovaj mj?! :-)
i mene zanima, što je na kraju sa eutenom?? isto muku mučimo
MM je svojevremeno rekao da "novi" Euten nije tako efikasan kao što je bio stari. Prestao ga je kupovati. On sad koristi Linola Fett po potrebi. Ovdje je sastav: http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisn...tt-krema-upute
To sam ja za starijeg sina koristila još dok je bio beba i godinama kasnije, donosila iz Njemačke u vrijeme kad još tu nije bilo lako dobaviti. Danas svi krademo mm-u tu kremu kad zatreba (dečki zimi protiv zanoktica i hrapave kože na rukama, ja za kožu na stopalima).
* * *
Samo da dodam - rekla je jelena:O da Linola Fett nije pogodan za osobe koje su osjetljive na kikiriki jer sadrži ulje kikirikija, pa o tome treba voditi računa.
Ima li ta krema kortikosteroida?
Misliš li na Euten ili Linola Fett?
Linola Fett nema kortikosteroida. Ovdje je sastav: http://www.krenizdravo.rtl.hr/korisn...tt-krema-upute
Evo i malo više: http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/...09-07-03-5.pdf
Ima bazu kikirikijevog ulja, pa se ne smije koristiti kod ljudi koji su alergični na kikiriki ili općenito orašaste plodove.
Ja bi probala s eucerin atopic linijom, mojima je bila ok i još uvijek ju upotrebljavam kod klinca kad treba, linola mi baš nije sjela i dosta je masna koliko se sjećam od pred 8 godina