A da probate s "OOVISNIK O MAMINOM MLIJEKU" - eto cica!Citiraj:
renata prvotno napisa
Ako ostane koja viska s rasprodaje, recimo br.68, za ljeto, jel' bi netko, lijepo molim, mogao staviti na stranu da nas priceka? :heart:
Printable View
A da probate s "OOVISNIK O MAMINOM MLIJEKU" - eto cica!Citiraj:
renata prvotno napisa
Ako ostane koja viska s rasprodaje, recimo br.68, za ljeto, jel' bi netko, lijepo molim, mogao staviti na stranu da nas priceka? :heart:
I mi se pridružujemo jednoj majčici za bebača br.74.Do daljnjeg nema?Bumo se strpili :D
mali Roman 27.12.2004.
Možemo li gdje na netu vidjeti kakvih sve majica ima? Nama nije baš usput otići do Savske da vidimo, a jako smo zainteresirani za majice za cijelu obitelj. ;)
Super,super,suuuupeeerrrrr,čujemo se u petakCitiraj:
ivarica prvotno napisa
A i ja bi jednu majicu za mog malenog švrću!!Ok, on je još uvijek u bolnici, ali izaći će on vanka!A naravno papa moje mlijeko i jako mu se sviđa!Pa kad bude veličina recimo 60
Ja bih jednu majicu za nas velike.
Npr. da je na njoj znak od Superman-a, al da piše Supermama ili Supermom, whatever.
Imam par prija ( mame blizanki, 3 djece) kojima bih ih htjela pokloniti, a... možda poklonim i jednu sebi ;)
I ja bi mamino čudovište ali malo veću ako ima: 116 a može i veći broj. Sve mi odgovara samo da je dobijem. Ivarice javim ti se na tel. jer ako ih ima onda bi poslala nekoga po nju.
to su ti majice dugih rukava.
znam da imamo dvije sestice bež i maslinasto zelenu.
ako bi htjela osmicu, javit cu ti sutra ujutro ima li ih
kakvih će majica biti na rasprodaji?
kratkih.
natpisi isti
ah, nešto ćemo sigurno tržiti... :namig:
Samo da se javim da se vidimo u tvornici pa ću se onda poluknuti za majice,u totalnoj sam gužvi a ionako stižem u tvornicu
znam da kasno palim :mrgreen: , ali i ja bi majicu...
80 za dečka
onu addicted...
kako nisam iz Zg, ja bi poštom.
ajde mi javite kada ih bude bilo...
Šestica maslinasto zelena. Rezerviram. Javim ti kako ću ih preuzeti.
ok
Ova plava majica je super! I ja bih majicu veličine M ! Pliiiiizzzz!
nema majica za odrasle
I mi bi po jednu majicu addicted ....68 i 74... :D
Al ne znam jel se novi clanovi racunaju :?
Bojim se da dok stignemo do tvornice vise ne bu bilo...a siiigurno cemo kupiti!!!!
Moze se nekak rezervirati bar do nekog doba da budemo sigurne da ce nas cekati?
Pliiiiz....
trenutno nema tako malih, ali bit ce dan dva pred rasprodaju, nazovi za tjedan dana na 0915863717
upravo sam otkrila web shop, jeee!
(i vidjela dvobojno "sunce" koje još ne mogu prežaliti, šmrc i plač)
hoće li na rasprodaji biti "malih ljudi" na kratke rukave ili samo ovo što je na webu? da se ne guram bezveze...
Mi ovdje imamo (usa)
BREASTFED BABE! majice.
Bas su cool.