A ja sam bila trudna kad sam se priključila Forumu i čekala sam bebu.A svi me zovu Boba.Tako me prozvala jedna mala curica prije par godina-tako joj je bilo lakše nego moje pravo ime.I sad me ama baš svi tako zovu!
Printable View
A ja sam bila trudna kad sam se priključila Forumu i čekala sam bebu.A svi me zovu Boba.Tako me prozvala jedna mala curica prije par godina-tako joj je bilo lakše nego moje pravo ime.I sad me ama baš svi tako zovu!
Bila sam trudna i čekala sam bebu :P -kaj se još može čekat kad si trudna :lol:
A mene je inspirirao film koji je bio na TV-u upravo u vrijeme moje registracije na forum, a dio radnje je bio smješten na Jamajku. To mi je dalo ideju budući da sam tada bila friška i jako ponosna mama.
JaMajka, tvoj nick mi je jedan od najboljih!
o joj, svasta!Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
cevape, pizzu, punjene lignje, krempite, buzaru, sveps, tripice... ju nejm it ;) :D
hej litala, jel se ono tvoj avatar vrti na blogu lutonjičine sestre??
ne :) moja se ne vrti, ima koncentricne valove od sredine prema van ;) ko zna, mozda jednom opet ozivi :mrgreen:
Ja sam jednostavno uzela nadimak našeg miša, bio je jako sićušan pa smo ga prozvali Nikolica Pikulica, danas je najviši u svojoj vrtićkoj grupi :angel:
Nikola 27.10.2001.
Bebač 25.05.2006.
:lol: :lol:Citiraj:
andrea prvotno napisa
Ma daj?! Baš ti hvala.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
znam za curu koja se stvarno zove jamajka
i da, nick ti je stvarno :raznjež:
Ja svoj ni neću komentirati
... i onda mi u pola sedam ujutro zvoni mobitel i piše tweety, mm mi ga zblenut nosi u kupaonu: ko je ovo??? ovo je krivo..?? :DCitiraj:
anek prvotno napisa
ne tbog "tweety", već zbog vremena!
u pol 7 ujutro?!?!?!?!?!
bila je hitna situacija i tweety je pristojno prije poslala poruku i pitala da li može nazvati. :)
a zna se da se mi budimo prije kokoši...
Annie, :love:Citiraj:
Annie prvotno napisa
iskon?Citiraj:
yavanna prvotno napisa
i ja san se htjela zvati po tolkienu ali mi je onda bilo malo neprikladno za ovako ozbiljni forum pa san uzela nick iz svih mojih mail account-ova
dakle, skracenica imena i datum rodenja
moja dva nicka koja inace upotrebljavam su ovdje zauzeta :(
btw. jedan mi maznula frendica (registrirala se prije mene)
a inace mrzim izmisljati te nickove tako da su to 3 od 5 slova mog pravog imena
:love:
moj nema veze nikakve ni sa cim, niti me ko tako zove, niti ga koristim jos negdje. skroz bez veze.
a ne....Citiraj:
luce2006 prvotno napisa
nisam baš na nekim našim forumima, više strani
i meni :heart:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Nick sam počela koristiti otkako sam počela švrljati po netu prije deset godina, nešto sam brijala na bajke pa sam se pronašla u 'Maloj sireni' i otuda nick. Saživjela sam se s njim i nekak mi je nezamislivo biti netko drugi.
Inače, nisam niti mala, a niti sirena :mrgreen:
:lol:
a meni je nick JaMajka strašno militantan, možda se zato sviđa ivarici :mrgreen:
I kod nas je ista stvar...sve ste mi upisane sa pravim imenom a umjesto prezimena je nick.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Tako je i tweety bila uvedena u tel.imenik (svi telefoni) kao D. Tweety, i moj mužić se toliko razočarao kad je skužio da se žena ne preziva Tweety....Tweety kao prezime mu je bilo baš onak cool... :lol:
I vaša djeca su mi sva: Vid Anek (obavezno tako kažemo), Fran Tweety, Andrej Ajvić, itd.... :mrgreen:
:lol: .Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Lijepo ti piše seka, baš me nasijala, a malo i raznježila
P.S. nemrem vjerovati koje sve ideje imate za nickove, čovječe, ja sam totalno nemaštovita, ali sada je prekasno za mijenjanje nicka, svi me znaju po ovome . Na jednom drugom forumu u avataru imam sliku šrtumpfete i rekli su mi da promjenim nick u štrumpfeta jer i onak ima 100 Ana, ali kaj ja znam, nekak me i tamo s ovog foruma neki znaju pa sam ostala isto. Mada je štrumpfeta super ideja!
ma nije, mamma, on ti je andrej minji! ;)Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Hvala Luna! :)Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Ja znam osobno 2 zenske Vanje (s jednom isao u razred, mozete si misliti koja je to bila zabava: "Vanja, na plocu!", "Koji/a Vanja, muska ili zenska?") i jednog muskog.
Ali zato znam 20-tak Ana, Ivana, Marijana, Luka, Sinisa itd. ... cak i 5-6 Vedrana i isto toliko Zrinki.
Ali zato samo jednu jedinu Dašu (MŽ)! :heart:
MODA me nasmijala do suza :D
baka ruskinja me tako zvala :heart:
Aprikot se stalno izvlači i neće reći odakle nick! ;)
Što se tiče mog nicka, stvarno nema puno filozofije. Inače sam Ana, ali su me svi uvijek zvali Anči, Ančica, Anuška i sl. bedastoće...
anchi, jedno od tih bedastoća je i moje ime.
pola života sam ga mrzila, a sad mi je baš 8)
ja isto spadam u sferu bezveznih, ime djeteta i moje tadasnje godine
nekakva moja izvedenica od Zrinka (mada se ne zovem tako)
jednom me frendica upoznavala sa svojom frendicom i kaže meni cura: bok, ja sam Zrina! Ja sam skoro pala u nesvijest, pa kaj se netko stvarno tak zove?!
Na kraju je ispalo da sam krivo čula:cura je bila Azarina... :P
pa naravno da postoji ime Zrina ;)
kao što postoji i Zinka, i Zrnka.... a sva 3 su mi lijepa
Zrina mi je ljepše od Azarina 8)
Off topic: Ja radim u prehrambenoj idustriji i trenutno se mijenju logotipi, a uvodimo i robne marke. Jedna robna marka će biti ZRIN (bio je prijedlog da bude ZRINA - ali muško je muško ;) )Citiraj:
Zrina prvotno napisa
Vidiš...ko bi to rekao.
Ja nikad čula do sad,bila uvjerena da ga ja izmislila. :lol:
Jedina veza između mog nicka i mene je građa tijela.... :lol:
Točkica zato jer smo gledajući slike sa utz-a Leu zvali točkica.
Malo off topic: sad sam tek stigla procitati blog Lutonjicine sestre - totalno sam odusevljena -->
skroz razumijem razmisljanja mladje sestre kojoj roditeljstvo nije ni na kraj pameti :lol:
Sutra nastavljam...
Pa on topic, iako bas i nemam previse za rec, ko sto se vidi iz prilozenog, jel :smajli slijeze ramenima: i salje jedan namig