Kod naše pedijatrica se može do 14 godine. To mi je super, većina pedijatara u Splitu traži kod upisa u prvi razred da se prebaci, a to mi je stvarno prerano.
Kod naše pedijatrica se može do 14 godine. To mi je super, većina pedijatara u Splitu traži kod upisa u prvi razred da se prebaci, a to mi je stvarno prerano.
Očito nemate puno beba,i kad je veliki bio cca 7 - 8 morali smo otići,bez obzira kaj su svi moji specijalci.
Kod naše pedijatrice stoji pismena molba pacijentima da premjeste djecu stariju od 7 godina kod LOM, negdje u čekaoni. Ja sam ga premjestila sa možda 8 kod svoje doktorice, samo sam usput kad sam bila kod nje pitala hoće li ga primiti, i onda su oni riješili sve papire. Kasnije je pedijatrica (kod koje je još malena) rekla da nismo morali žuriti.
U svakom slučaju, meni konkretno svejedno, vrata su do vrata, obje su mi ok.
Naša obiteljska gdi smo mi veliki nije htjela ) mogla klinca i vaš mi je bilo teško naći doktora za njega,s njegovim doktorom sam zadovoljna,naravno čovjek je zgodan i mlad,što je jako bitno u nekim godinama,sestra je jako pristupačna što je najvažnije,imamo isti labos,a taj njegov je dva kvarta dalje.
Mozda misli da malo dijete koje se boji doktora lakse prihvati mladog i zgodnog[emoji2]
Ali vjerovatno kad nam objasni ce biti skroz neko trece objasnjenje.
Ma nije bitno kak izgleda,ali silom prilike u zadnje dve godine su bas zapali mladi i zgodni doktori:-D
Nakon onih koji su pred penziju malo olakšanje,a opet jako stručni