Na platou? Gdje točno?
Printable View
postavljen je novi mljekomat na jarunskom placu, i to van placa, tamo u kucicama kraj cvjecarki.
nisam probala mlijeko.
Imate mljekomat u kauflandu na jaruscici... 6kn litra (nisam probala)...
Zenica zna cesto biti pored automata i prodavat sir... 20kn komad...
Kod poste i slasticarne, ulaz 31.
Ovo se odnosilo na plato Mamutice.
Jel jos postoji mljekomat na trznici Spansko i gdje se nalazi?
Naravno da postoji nalazi sena kraju mliječnig odjela
to ti je tam od vode prema onim birtijama na sjeveru placa, velika limena kutija, ne možeš pogrešiti, radi do 22 sata, a cure rade do 14 sati
Nisam citala dal ej vec netko napisao, ali sam nki dan u novom Kauflandu kod Arene Centra otkrila mljekomat. Yeeeee. Dobri stričeki i tete iz OPG-a su čak i flaša ostavili za nas koji smo zaboravljivi.
podižem;
da li netko ima friška iskustva s Mlijekomatom u Garden Mallu?
htjeli bi počet uzimat tu mlijeko, ali me kolegica malo zabrinula s informacijom da je čula da se već dosta ljudi otrovalo od njih, da ih se ne čisti redovito.
to je govorila općenito o Mlijekomatima, ne samo o ovom u GM.
Hvala.
Mi kupujemo redovito u GM.
Uvijek je sve čisto i uredno, a mlijeko svježe..često oko 12-13h više niti ne bude mlijeka..
E da..ja mlijeko obavezno prokuham i procijedim, stavim u staklene boce i u frižider
Nama stoji bez problema 3 dana. Ne znam dal može dulje od toga jer popijemo. Uvijek uzmem za 20 kn (ne vraća ti kusur) što je skoro 3 litre..mislim da je litra 7 kuna.
Boce (plastične) uzmeš tamo besplatno..stoje pokraj na polici..ima različitih volumena..
Prije cca 1 mj. sam kupila mlijeko na mljekomatu, bilo je OK, nista spektakularno, ali mi je u nesici imalo jaaaako cudan okus, ne mogu ga opisati. Sad opet. Znaci da je do mlijeka. Itko slicna iskustva?
Kod nas je 6kuna litra flaša 4kuna
Imam jedno pitanje. Mlijeko iz mljekomata uvijek nakratko prokuham. Redovito radim domaći kefir, a dosta njih mi je reklo da mlijeko za kefir ne moram prokuhavati. Ja se to nekako ne usudim...
Što vi radite ako ga kiselite za kefir, jogurt ili kiselo mlijeko?
U kefir ide friško nekuhano mlijeko
A koliko je to sigurno?