-
evo izvinite sta se dugo nisam javljala. hvala dobrim mamama na savjetima,a ovim nekim bezobraznim pojedincima sta znaju samo pametovat jer se ne sjecaju kako im je bilo mogu reci sam ovo..beba nam sad ima 3 i po mjeseca,vec 2 mjeseca prespava cijelu noc od 11 navecer do 10 ujutro. kao da ni nemamo bebu. vasi savjeti bili su nam korisni, mada mi je zao sta su nas neke odmah napale..ja imam 20 godina,suprug 23,tako da smo jako mladi i ovo nam je prvo dijete i nismo znali sta da radimo..umorni i neispavani..ali eto zelim da znate da je sad sve u redu..trebali smo se samo naviknut jedno na drugo
-
Bas lijepe vijesti! Bravo za vas, uzvajte puno pricajte bebi i igrajte se s njom. Prva godina je tako intenzivna, a tako brzo proleti i odjednom vise bebe nema, postala je dijete koje ide u vrtic skolu...
-
Baš sam si i mislila dok sam čitala ovaj topic da ste sigurno jako, jako mladi.
Želim vam sreću i puno strpljenja. Znam da se neke stvari čine duge ko desetljeće, ali sve to prođe sa tren. A vas dvoje ste toliko mladi i imate svo vrijeme ovog svijeta za sve nadoknaditi. Još se i naizlaziti i natulumariti i zabrijati sa društvom, stvarno. Sretno i sve će doći na svoje mjesto.