:-D:njam::love::dancingfever::joggler:
hvala Nano
sorc hvala tebi na trudu
ja sam nekada kavu, žvake, čokse kupovala u giulia-i
Printable View
:-D:njam::love::dancingfever::joggler:
hvala Nano
sorc hvala tebi na trudu
ja sam nekada kavu, žvake, čokse kupovala u giulia-i
nanoibeba - nisu jaja bila za mene :lol: ...
kaj misliš da bi ih tako revno tražila? :mrgreen:
Čekaj, alex ti je naručila kindere? Nemrem to vjerovati?,!
vidim da ću s njom morati ponovno na kavu, barem za primopredaju nutelle ;)
nano a kaj je u čašama?
nano a kaj je u čašama?to su čaše od nutele?
joj jelena, pa u čašama je nutella - oni izdaju dvije tri kolekcije godišnje - znaju imati i prigodne oko božića. promijenili su stranicu pa sada ne mogu naći stare kolekcije (moja najdraža je na Kremenka), već samo aktualnu
http://www.nutella.it/it/prodotti/co...rsonalizzabili
http://www.nutella.it/it/prodotti/co...ne-tartallegre
pobjedila si, ja skupljam od kada su kod nas krenule kornjačice
preko 20 godina
Nano koju čašicu si mi uzela, kornjačice?:-D
nemoj se prerano veseliti. Kornjačica nema, to je stara kolekcija. stavila sam link kako bi se vidjelo da su ipak prvo buili dječji motivi a onda su proširili kolekcije.
zapala te personalizirana čaša žute boje- sve tri trebamo biti sretne da sam išta našla jer tamo gdje smo mi bili ili nema dućana, ili nema čaša ili sam dućan pronašla ujutro i onda cijeli dan morala nositi te čaše u torbi, uz sve ostale stvari. Zadnji slučaj je moj. Na kraju smo se vratili do istog dućana i kupila bih još, ali je bio zatvoren zbog dvokratnog radnog vremena.
:-D:joggler::love: što si nosala čašu
i kaj je najveća fora - cijena je potpuno ista za oslikanu i neoslikanu čašu - samo tih oslikanih ne izbace puno.
ušla sam u supermarket veličine Interspara u Areni i nije bilo niti jedne oslikane, da čovjek ne povjeruje
rossa, tragedija cijele priče je da ja uopće ne volim nutellu. Volim samo čaše
Evo dobrog razloga za trknuti do Trsta ;)
Gledam jesu li moji starci na ovim slikama :mrgreen:
Ajde oni nisu švercali traperice, ali se sjećam priča o tim legendarnim šopinzima sedamdesetih - to se išlo na dva dana u Trst, sa spavanjem.
To je bilo kao ono Luigi i Bepina - Roko ajde zagasi taj radio, što je bilo lijepo kad smo išli prema Trstu, dok ga nije bilo.
ma daj - a kada je bilo par nepar - tada si fakat morao prespavati jer ti registracija auta nije odgovarala (ovisno koliko se zadržavalo)
Da idete na koncert u Trst iz Dalmacije, kako biste se organizirali (kojim prijevoznim sredstvom, ako autom - gdje biste ga ostavili, gdje biste spavali u Trstu...)? Neki moji poznati voze natrag nakon koncerta, ne vjerujem da bismo mi tako.
Mjesto je Nereo Rocco Stadium.
Hoteli i smještaj najbliži stadionu ne radi mi link...
Volim preko Booking.com rezervirati, jer sve vidiš unaprijed i smještaj i parking i cijene, a ništa ne moraš platiti unaprijed.
Hvala, Beti!
nadjite sve na B-comu a onda direkt kontaktirajte hotel i skoro cete uvijek dobiti povoljniju ponudu bez placanja unaprijed! :)