Moj je i inače nejedač, ali za doručak i večere ima iste menije. Radije bih da mi i to pojede nego da smišljam i ostane gladan
S malom lakše, ali isto vrtimo stvari...jaje, sir i vrhnje, žgance, griz, pohani kruh...ništa specijalno
Printable View
Moj je i inače nejedač, ali za doručak i večere ima iste menije. Radije bih da mi i to pojede nego da smišljam i ostane gladan
S malom lakše, ali isto vrtimo stvari...jaje, sir i vrhnje, žgance, griz, pohani kruh...ništa specijalno
Moja kikiriki maslac i pekmez. Nekad spečem one američke palačinkice.
Moja svako jutro jede zobenu kašu i tako gooodinama.
Ona zadovoljna. Ja se ne sekiram.
Nakon 6 godina i dalje svako jutro jedem i pijem isto. I još mi nikad nije dosadilo.
Voćni smoothie - baza je banana, uz nju najčešče šumsko voće, cimet, žliica meda i pola voda pola sirutka. To uz doručak popiju u većini slučajeva.
Jaja na kajganu
Pečenica svinjska na tavi oečena na naglo uz domaći kruh
Jaje kuhano
Palačinke
Pohani tost s nutellom ili pekmezom
Mlađa još maslac i med na kruhu, starija samo marmeladu na ugrijanom tostu
Kad nema smoothie onda čaj
Tuna namaz
Jogurt s home made energetskim pločicama za stariju
Kukuruzne pahuljice s mlijekom za mlađu.
Mi ko Flopica, svašta nešto, raznoliko.
Jedino što mi je bitno da nije svaki dan isto.
Tanči,
Čak ako je rani trk trčim natašte :mrgreen:
Inače ako je neka dužina, kriška dvije kruha s maslacem i medom (nekad kruh i pekmez), limunada, banana. Znam uzet i kruh pa namažem onim President kajmakom (obožavam ga).
Uglavnom moram ugljikohidrate prije treninga.
Al meni ne smeta i ne sjedne mi teško ako prije treninga pojedem pancete i čak suhe čvarke :lool:
Inače za doručak volim svježi sir, vrhnje, dodam lan ili sezam i bućino.
Tuna pašteta (bez konzervansa)
Omlet
Uštipci
Prženice (s abc sirom)
Smoothiji i domaći voćni jogurt su mi piće :-)
Ujutro najviše volim popit limunadu ili čaj. Mlijeko izbjegavam. Kefir, jogurt, sireve jako volim.