Prekrasni ste bili! :) Na zalost vidjela sam vas samo na tv-u,maleni je tek ozdravio pa ga nisam po tramvajima htjela nosit.. druge godine vas dolazimo podrzati!
Printable View
Prekrasni ste bili! :) Na zalost vidjela sam vas samo na tv-u,maleni je tek ozdravio pa ga nisam po tramvajima htjela nosit.. druge godine vas dolazimo podrzati!
evo link sa RTL-a za one koji su propustili vijesti
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/11...ma-sa-zacecem/
Hvala Palčice!
Vidjela neke stare,upoznala nove ali opet nismo mogli dugo ostati zbog Marije.Djindjo tebe sam vidjela ali nisam bila sigurna jesi li to ti. Vatra M je odusevljena baloncicima :-)
Meni je bilo prvi put da sam na setnji.. Cure moje bilo je predivno, upoznala sam jako puno cura.. Jako emotivan susret s linalenom, OKNP me je odusevila, isto tako teta doktor, ma joooj pa splicanke, ma ima vas stvarno puno da ne nabrajam.. Nekima nisam ni ime zapamtila, bila sam u pozitivnom soku. Stvarno jako jako lijepo. Puno hvala nasim organizatoricama!!! Vidimo se i slijedece godine!! Ljubim svih! Maloj M od nase Sonje najveci :-*
drago mi je da je ovogodišnja setnja bila ovako brojna i da se konacno pojavio lijepi broj muzeva, partnera...
meni je ovo treca setnja, ali sam prvi put setala, jer sam prethodno bila na standu
drago mi je zbog novih kojje sam upoznala, ali malo zaboravljam pa ce mi neki i na godinu biti novi jer smo se prekratko druzili
u svakom slucaju nemojte sad zaboraviti do nagodinu kako nam je lijepo i dodite svi
bilo je jako jako lijepo :) meni je ovo bila prva šetnja...atmosfera i broj ljudi koji su došli su me oduševili, obavezno dolazim na slijedeću :)
drago mi je da sam upoznala neka nova i vidjela poznata mi lica, pogotovo OKNP :*
do iduće šetnje ili kave :bye:
Cure moje drage, i dečki! Meni je bilo predobroooo! Toliko poznatih, ali i novih lica, toliko pomladaka, toliko muževa/partnera još nije bilo na šetnji! Vrlo pohvalno! :-D Sadf već s nestrpljenjem čekam iduću godinu i novu još veću šetnju! Hvala Vatri i Kiki30 za ugodnu vožnju i odlično društvo! Splitu i svim ostalima šaljem jedan veliki mahmah do nekog idućeg druženja!
Maloj M šaljem veeeejiku pusu! Pusa svima
I molim da uđe u zapisnik da smo lavko i ja oboljele od PTSP-a i da smo iduće godine u koloni a ne na Trgu :mrgreen:
Imala sam noćnu moru u kojoj sam cijelu noć lovila testove za ovulaciju i trudnoću po gradu :lol:
Tiks jesu se penzići trgali za testove? ;-)
Prošle godine su nas rasturili za majice - presmiješno je bilo
bile smo pametnije ove godine, majice smo držale pod štandom i vadile samo prema broju koji je trebao :mrgreen:
tiks je jednoj baki unaprijed rekla "nema ovdje ništa za vas", al se baka nije dala i morala je posebno pitati i popipati testove za ovulaciju i testove za trudnoću, da bi na kraju zaključila da to njoj ipak ne treba...
a puhalo je baš onako...pravo...nosilo je sve sa štanda, sve pribadače kojima smo pričvrćivale natpise i plakate su same od sebe ispadale sa štanda!!! bile smo luuuuude
jedno vrijeme
bilo je predivno! hvala svim curama koje su sudjelovale!
svake godine, u svakom pogledu sve više napredujemo :)
meni je bilo drago vidjeti da je desetak osoba iz zagreb pride udruženja došlo nas podržati! mladi ljudi koji i sami imaju svoje borbe za boriti se došli su nas podržati, bez velike pompe, ali iskreno i solidarno. bravo i hvala! <3
Drago mi je da sam vas upoznala.Hvala našim organizatoricama.Cure baš ste se potrudile.Svaka čast.I kako sam već rekla, Dalmacija vas ove godine nije iznevjerila (iako smo putovale samo ja i Sara10 :), ali 2+2+2.....ma,bude se to skupilo za koju godinu.Šalim se malo.Bilo je super.Pozdrav svima; Zagreb i okolica,Istra,Bosna (hvala Sonja29 i šaljem poljubac za princezu).Ekipa vidimo se i sljedeće godine.
Cure drage, mi se tek sinoć kasno vratile iz ZG-a i bilo nam je predobro, tako mi je drago da sam bila dio te šetnje i što sam upoznala mnoge od vas. Dolazim i slijedeće godine ukoliko ne bude iznimnih situacija. Svaka čast organizatoricama i curama koje se svakodnevno bore za naša prava, ovoga ne bi ni bilo bez vas cure i zato svaka vam čast! Poseban pozdrav Istrijankama i Oknp :bye: