dg astme nismo ni dobili prvi put na srebrnjaku , tam sus talno pisali bronhoopstrukcije ponavljajuce, onda nam je dr u crikvi napisala dg astma..
Printable View
dg astme nismo ni dobili prvi put na srebrnjaku , tam sus talno pisali bronhoopstrukcije ponavljajuce, onda nam je dr u crikvi napisala dg astma..
osim toga netocno je da za bronhitis nemozes dobiti i bolnicko lijecenje jer to ovisi od grada do grada, od komisije do komisije... bronhitis ko bronhitis jest dg za koju se ide tamo. kao i sinusitis. opcenito je zagreb problem.. tvoja dokica ako ti ne da uputnicu za ambulantno rec i joj nek nazove u talasoterapiju pa pita sama ako ne vjeruje da moze i s bronhitisom tamo na ambulantno ..
dalkle ovo je sa str talasoterapija..Citiraj:
ndikacije za liječenje kod nas :
• alergijske bolesti dišnog trakta
• bronhalna astma i alergijska upala nosne sluznice
• recidivirajuće respiratorne infekcije praćene bronhopstrukcijom
• sindrom nepokretnih cilija
• bronhiolitis
• cistična fibroza
• bronhiektazije
http://www.thalasso-ck.hr/home.asp?l...&idtorender=40
ti tamo mozes kao i svud drugdje u hrvatskoj obavljat i fizijatra, ili bilo sto sto tamo ima. ja si uvijek obavim usput i orl pregled, fizijatra itd... kaj god trebam od kontrola obavljam tamo ...
isto tako ni mi - dijagnoza astme nam je postavljena tek na rebru, otprilike godinu i pol dana nakon brojnih opstrukcija, bronhitisa, dnevnih bolnica po srebrnjaku...
to su samo priče da tak alome se ne može napisati dijagnoza, ima tu cura koja je dobila istu dijagnozu s 6mjeseci, ok,. možda je kod drugog doktora, ali zna se koji je uvjet za tu dijagnozu, to kaj svako tupi svoje, je sasvim druga priča.
a komisijama neću jel imam jaaako puno i dobrih i loših iskustava s njima.
Ja bi otisla drugom dr.
Hvala vam svima na podrsci I informacijama, narucit cemo se na.Rebro za drugo misljenje.
Kod rihtera ces odma dobit dg astme s takvim nalazom ;) sto je i u redu.
Vidio je već naše nalaze ali je rekao da želi vidjeti i dijete pa ćemo se naručiti ALI rekao je isto tako da se djeci ispod 5 godina ne može dati dijagnoza astme.... MA dobro, ne da mi se boriti sa sustavom, svatko priča svoje i tumači različito zakone... uh..
Ma svejedno , velim u crikvu mozes ambulantno ;)
mi smo kod dr. R. lani dobili dijagnozu astme, sa 3,5 god. (a prije toga smo se vukli po Srebrnjaku od negdje 1,5 god.)
Nije zapravo niti problem otici u Crikvu problem nam je malo u financijama, ali nekako bi zgurali to jer ipak ja ne radim. Poslala sam im mail jos prije 2tj ali nitko ne odgovara, morat.cu ih zvati.
kam si slala mejl? koji e-mail. ak hoćeš ambulantno onda direkt zoveš naručivanja!
Meni odgovore isti tren.ZA AMBULANTNO ISTO SALJEM MAIL
da ali je ona vljad slala na krivi
Moja z jos kaslje, puna dva tj je na ventolinu a tjedan dan i na atroventu i pojacanom flixu 2x2. Zvala srebrnjak oni vise nemaju astmafon kazu.. Steta. Ne znam dokle smije ventolin uopce. Koliko najduze ste vi davali ?
Sent from my iPad using Tapatalk
sad moj klinac je pred 3 hodine s nepunih 10 mjeseci bio skoro mjesec dana na ventolinu, naravno tu su se doktori jako prepucavali kaj bi , a kaj ne bi pa dobio par sodumedrola, posle se smirio uz flixotide.
pojačani flixo je 2x2x125?
Da. Da ju skinem s ventolina. Samo taj suhi iscrpljujuci kasalj . Po noci je ok. Do nikog nisam uspjela doci od dr.
ak je po noći ok onda bi bilo dobro je skinuti ventolin, daj više vode, flixo drži na visini.
Ok, tako cu dalje.
Pričekat' ću sada termin na Rebru i kontrolu pa ću zvati ovisno o nalazu i uputama doktora.
Pa ti slobodno uzmi termin da si ga rezerviras, lako otkazes. Ja termin za 6 i 7 ,uzmem u 3 mj uvijek.
z. je bolje ali sada je l. pocela kasljat. ajmeee. stavila sam ju na seretide. jooj kraj godine...
Evo i nas. Jucer smo odradili testiranje. Na ruci nije nista pokazao. Tj.negativno! Vadili smo krv, cekaju nas kloridi u 9mj. I tada cu znati kakvi su nalazi iz krvi.
Od jutros smo opet smrkavi i sve ostalo znate
Ide neko u crikvu prek ljeta? Mi smo od drugog tjedna Tamo!
Kakav je postupak kad idu djeca sama na bolnicko u crikvenicu? Isto prvo rezerviram termin s njima u talasoterapiji pa komisija il kako ? Htjela bi ih nagodinu poslat same zadnja dva tjedna ?zavrait ce druge godine 6 razred pa bi mogle same ostat a onda kad ja dodem jos bi mozda ambulantno tjedan uzela.
prvo komisija, onda po odobrenju ak dobite šalješ dole mejl pa ti oni uzvrate kad imaju mjesta . Dobije se ovisno o komisiji 2 ili 3 tjedna.
Ok onda mi to najbolje rjesavat mozda cim dodem iz crikvenice ha? Odmah u 7 mj za nagodinu?
Kad ti trazis za ljeto
Teoretski možeš čim se vratiš
Traži da ti dole napišu da se preporučuje bolničko lijećenje
To mi uvijek napisu , a imam i iz srebrnjaka napisano.
Masem vam iz zbrckane crikve.. Svake godine nam hzzo priredi novo iznenadenje nove gluposti.. Dosli u 8 a do pol 12 obavljali salterske gluposti, amo tamo amo tamo ... Ah.. Uglavnom dosle su u dobrom stanju hdb pa imamo samo redovne inhalacije .
možda idemo dole iza četvrtka u susjedno selo, daj mi pšošalji broj telefona u pp da ti se javim
Prodaje netko mozda pef metar za odrasle? Meni z pocela puhat preko do 400 pa trebamo veliki.
najjeftiniji novi pefovi su bilina knežiji u predstavništvu nebula
Sutra idemo na Rebro, prestali smo sa singularom sad ćemo vidjeti da li ćemo dalje sa flixotide-om.
Bebać će u 9.mj. 2 godine i upao mi je posao i sada na ho ruk sam njega i starijeg upisala u vrtić. Bojim se kako će to ići s obzirom na već 3 bronhitisa ove godine u kratkom vremenu...
Da li imate za preporučiti nešto za imunitet, da li bi mu pomoglo domaće kozje mlijeko, citrofit, imunoglukan da malo ojača recimo.... naravno pitat' ću i pedijatra (na godišnjem je) a i sutra Richtera..
meni veli šef da se njegov oporavio nakon imunoglukana
ak možeš do domaćeg mlijeka samo napred