majko mila, ne znam što bih napisala... držite se kako god možete... beskrajno mi je žao :cry::cry::cry:
Printable View
majko mila, ne znam što bih napisala... držite se kako god možete... beskrajno mi je žao :cry::cry::cry:
Nitko to ne bi smio doživjeti :cry:
Draga Adrianova mamice, i ja ti želim svu snagu ovog svijeta :heart:
Prestrasno. :cry:
Zelim ti svu snagu svijeta; ovakve tragedije se nikada nikome ne bi smjele dogoditi :heart:
joj, što god napišem odmah izbrišem, sve mi se čini tako... ne znam ni sama, nedostojno ove tvoje boli. kad bih išta mogla učiniti da bar malo umanjim tvoju bol, učinila bih to odmah, kao i većina ovdje prisutnih. mogu samo :love2: .
Ajme,koja tuga:-(
Ne mogu prestat plakat..ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazis..
Maleno zlato,daj roditeljima snage i cuvaj ih
o bože dragi pretužno..........svaka riječ je suvišna.........:love2:
Jako mi je žao, nema riječi... samo tuga i suze...
Minutu po minutu, samo diši i hodaj. Vrijeme ne pomaže, jedino će biti podnošljivije da ne misliš svaku sekundu na njega... Moje molitve su uz tebe i tvoju obitelj, i uz malenoga
Ajme strašno, suze same teku, nema veće boli od ove:( strašna tragedija. Zapravo svaka riječ je suvišna:(
:cry::heart:
:cry:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Iskrena sućut
pretužno, srce mi se kida :(
želim vam svu snagu ovoga svijeta :love2:
draga Adrianova mamice, tako mi je žao što vam se ovo desilo :cry:
Ajme kako sam se naplakala, ne mogu ni zamisliti kako vam je. Nema gore tuge od nego li izgubiti dijete, i to ovako nenadano, naprasno, tisuću pitanja je ostalo neodgovorenih...
Nek vam dragi Bog da snage da preživite ovu tragediju.
Danima čitam ovu temu i ne znam što bih rekla. Jako, jako mi je žao ...
Čitam,suze teku ko lude. Neizmjerno mi je žao. Nadam se da ćete skupiti snage za dalje :-(
:cry: nemam riječi. Molit ću za vas
suza suzu goni...
zelim vam snage.....
Pretužno.... :( :( Nema riječi utjehe... AdrianovaMamice, primi iskrenu sućut..... :-(
ne mogu prestati plakati
:heart:
iskrena sućut... :cry: želim ti svu snagu ovog svijeta...
:cry::heart:
Ajme, suze mi teku, strašno...
Moje saučešće.:cry::cry::cry:
Primite moju iskrenu sućut :cry:
neizmjerna tuga :(
plačem plačem zbog vašeg malog sinčića, zbog vas.. nepravedno i pretužno
adrianovamama, samo piši, izbaci tugu iz sebe
ali stvarno ti preporučujem da i ti i tvoj muž potražite stručnu pomoć. jer nema veće boli od ove vaše.
strašno :cry:
želim vam svu snagu da ovo preživite
moja sućut :cry:
moja iskrena sućut :cry:
Ovo je prestrašno... Samo plačem i plačem, čitam, gledam svog pingvinića, gleda on mene, tješi me...
Tako mi je žao, ne mogu vjerovati da se to ikome može dogoditi... :cry::cry::cry:
užas... :cry:
Adrianovamamice, grlim te...srce mi se para zbog vaše boli...miš mali...:cry:
znam da te nikakve rijeci ne mogu utješiti, to je prestrašna bol koju preživljavate
držite se, vaš vas Anđeo čuva :love2:
moja sućut Adrianova mamice, neka tebe i supruga čuva ta mala zemaljska duša, ali najveći Anđeo među velikima, čuvaj ih maleni..:cry:
plačem i molim se za VAs dragi ljudi
:cry: moja iskrena sućut
prestrašno, pretužno...nikad se ne ponovilo nikome.
držite se.
Ovo je prebolno citati,kamo li dozivjeti..neka vam vas mali andjeo dadne snage kako bi mogli nekako krociti dalje kroz zivot do ponovnog susreta s njim :heart: :love2: