:starac:
Printable View
:starac:
A sta Carmina ti si rodjena 406. ili imas 406 :-P
:lool:
ko ti je kriv
mogla si ostati na deja
Ja imam 17; pojma nemam o cemu pricate. :tele:
Kakav deda, 'ocu i ja vidjeti dedu?
[/QUOTE]Citiraj:
apricot;2641561
[QUOTE prvotno napisa
Obožavam kukuruz, no ovo mi nikad ne bi palo na pamet :) Ali, takve dobre ideje treba odmah uzeti pod svoje. Jučer pročitala, a danas, na putu, u Italiji, kupila tri male limenke kuhanog kukuruza, ( još je na limenki naglašeno da nema GMO ). Savršen snack!! Puno bolji od McD i daaaleko jeftiniji.
Pa gdje si bila prije s ovom idejom? Ili ja ne čitam gdje treba.
Kod kukuruza stajem, jer bi brokula na putu bila proglašena zlostavljanjem :) No, meni bi pasala, tako da, malim koracima...
Samo da prijavim da nam je kukuruz totalno otkrice. Kupila sam one klipice u staklenki i nosila maleckome na plazu - odusevljen je. Bas sam happy sto smo otkrili tako dobar snack!
Nisam sve čitala, ali moja teorija u grubo je "to su takva djeca" :D
Moja starija je pljvala sve, nikada nije pokazivala ikakvu naklonost jelu, osim cici, nije htjela piti samo cicati, a probala sam SVE i to bezbroj puta i danas je takva. Iako jede vecinu stvari uvijek su tu pregovaranja i objasnjvanja o važnosti hrane blabla, a kolicjnski mrvice, s druge strane mala je das-jede bez imalo muke, pa vidim da ne mogu pun napraviti, ali drago manje da ipak obje jedu zdravo, ali do toga je trebalo puno truda i vremena (gohorim o starijoj opet)