pa ono u Apricot je djeciji model :P
Printable View
pa ono u Apricot je djeciji model :P
ma joj!
sve ja to tako jedem: i doručkujem, i raznovrsno...
ali, na to gomilam ogromne količine slatkog.
i, šta? kod mene nema "smanji obroke", "dugo žvači", "uzmi mali tanjur"...
ili sve ili ništa.
trenutno je... "ništa"!
Eh da, čitam Seni i želim nadoštukati....
S dijetom ne rješavate problem. Problem ćete riješiti sa promjenom navika. Nije poanta u brzinskom mršavljenju, jer nakon razdoblja gladovanja (na to se svode ove ili one dijete), pojesti ćete dva normalna obroka i kile se vraćaju!
Dakle, cilj mora biti ostvaren kroz malo duže vrijeme. Iskreno bih preporučila nikada ne skidati više od 2-3 kg mjesečno.
Promijenite samo navike oko klopanja! Ubacite šetnje, promijenite držanje, kontrolirajte mišiće, provozajte se na bajku i na kraju:
PITI VODU! A ne sokove, mineralne gluposti, itd itd....
I opet vas :*
salim se ja...
Nego, sad je MM gledao fotke bicikla od Apricot i kaze da nije los. A on pored stalnog posla dodatno zaradjuje na biciklima. Rastavlja, sastavlja, popravlja, prodaje i sl.
Kaze da je sad moda ti hipi fazoni na biciklu. ;)
Apri, ti uzmi SVE, ali stvarno promijeni tanjur, uspori klopanje, i makni višak hrane sa vidika!Citiraj:
apricot prvotno napisa
Pregladnjivanje ti neće riješiti stvar!
I na kraju, te tvoje gluposti oko dijete...pa ti izgledaš ko curičak!!! :love:
dakle, gdje su cure koje su započele topic?
evo, počinje vikend, iskušenja će biti veća: ja upravo krećem na promociju, sutra kod Mukicinih klinaca na rođendanu, a prekosutra od Roze na roštilju... :/
u ponedjeljak se prijavljujemao sa rezultatima.
pa kom obojci, kom opanci!
a kom - mali tanjuri!
:mrgreen:
Seni u tome i jest stvar... ti si oduvijek na istoj kilazi i zato nemas problema...i nemas pojma kako je to kad naguras kile,pa ih skines,pa ih vratis,pa opet skines al ne do kraja,pa opet isto....jednom kad restegnes te masne stanice one samo cekaju priliku da nabujaju..I nije toliki problem skinuti kao to odrzati...
I ja jedem otprilike tako, skroz zdravo, samo sa velikom kolicinom cokolade.
A ta kockica cokolade poslije rucka "malo morgen", ili sve ili nista,pa i ja k'o apricot NIŠTA. Ta kockica mi nista ne znaci samo me nervira.
I otkud vam pravo da mi tu spominjete slatko :evil:
kate, reci ti njima!
ajmo, cure, na postrojavanje u ponedjeljak ujutro.
kikicu redovno obavještavam o ovom topiku :mrgreen: , i ona vam preporuča da pročitate knjigu:
zašto se francuskinje ne debljaju
:lol:
(košta 160 kn :? )
i ja imam feštu kod mojih u subotu, ali bar se neću prežderavati obećajem. Onda ću u nedjelju pripaziti.
Potpisujem postrojavanje u ponedjeljak.
To s postrojavanjem u ponedjeljak mi je klimavo jer u nedjelju imamo feštu...
A evo sad jedem integralnu rižu i mogu vam reći da je treba žvakati i žvakati i žvakati ... (inače je baš nisam šmekala).
Jel netko rola po Dubravi? Ima li neka normalna ruta, da se ne rola uz tramvaje, u slalomu između parkiranih i vozećih auta?
I da, zašto se francuskinje ne debljaju?
hmm to za Francuskinje :/
Malo sam šmeknula tu knjigu u knjižari, a gledala sam i Opru kad je autorica bila gošća.
Sve to tako super izgleda i zvuči, one jedu malo i fino, pa još s vinom i naravno nešto slatko nakon obroka. Navodno šetaju, nikakvi aerobici ili bože sačuvaj teretane, one pješače svuda, vuku vrećice s pijace... kao da mi to ne radimo!?
Uživaju u hrani, serviraju je tako da je ugodno oku.. skroz hedonistički pristup. Nema patnji, gladi, kvrčanja crijeva, napada prežderavanja i sl...
Možda bi se mogli okrenuti ovoj NAŠOJ OZBILJNOJ djeti baš tako u nekom smjeru jer čini mi se da je indikativno što je topic otvoren na receptima. To nas prilično određuje zar ne? A kad smršavimo, objavimo neku knjigu "dijeta-ozbiljno" created by Roda i uložimo lovu od autroskih prava u ????
:shock:
pa ja sam francuskinja.
samo debela.
valjda takve izvoze.
I ja idem na festu u subotu. Bas smo nasle vrijeme,ali nema odustajanja
Ivarica debela?Da,fakat jesi, uopce mi ne stanes u naocale. E ljudi kak je ta zena debela,nemate pojma.Kak si je to uopce mogla dozvoliti? Kak je nije sram. ;)
znate da onaj tko nije debel, a misli da je, ima poremećaj =
ivarica je bolesna u glavu !¨ :mrgreen:
(vidi je kako se smije)
priznajem, ko i pola foruma.
ako nisu anoreksicarke onda su ortoreksicarke. ili oboje.
ok. sa 70 kg na 168 nisam debela, ali sam blize debeloj ivki nego mrsavoj.
ja nijedno, ali da sam barem ovo drugo, onda ne bi bila na ovom topicu, jer bi bila prezgodnaCitiraj:
ivarica prvotno napisa
ja se u francuskoj nikad nisam zdebljala :D ...
jednom sam iza ručka pojela sve kolače - jer su gosti rekli da su se najeli, pa da više ne mogu ni zalogaja.
kolača je bilo 12 (DVANAEST), finih kremastih, s nasjeckanim bademima... slurp.... :/
ja sam obavezno jela doručak (oni baš i nisu). za ručak smo jeli brda hrane, uz to pili vino.
večera je bila laganija...
ja sam imala i užinu :oops: ...
i nikad nisam dobila ni grama...
NADOĆE, SORCI, NADOĆE :D :PCitiraj:
sorciere prvotno napisa
ako nije u prvih pedeset bas je briga za drugih.
ko o čemu one o slatkom :evil: dabogda bile debele
:PCitiraj:
MajaMajica prvotno napisa
jutros sam imala 59,5 (inače imam 60,5-61) :mrgreen: .
uf.... :roll: ...pa šta ona ima razgovarat o ovome, nek se priprema za drugi život :Hihihihihihihihihihi:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
još 755 dana do 50 :mrgreen:
i s celulitom :evil:
:PCitiraj:
kate prvotno napisa
ja se vooooooolim, lalalalaaaaaa...
s celulitooooom il' bez njegaaaaaaa...
trbica moja ne pati od gladi
nisu ju snašli dijetni jadi
IHAAAAAAA!!!!! :D :D
to sam si dopustila malo pjesnicke slobode, znam da nemas 50 8)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Šic šic zvrc zvrc ode on druuugooooj
Afrika paprika
Pukla ti štikla
Apri, koji mrak bicikl.
Ja nisam u konkurenciji jer sam trudna, a nikad ni nisam imala problema s kilama. Dobar metabolizam, valjda. na tatu. On muku muči ako hoće dobiti koju kilu. Tj. mogla sam ja dobiti koju kilu, ali bi brzo i otišla dolje
Stvar je u tome što sam dosad dobila 11 kg :shock: (počela s 54) i imam osjećaj da je to puno i da ću do kraja još dobiti puuuuuuuno, a onda ću se i ja trebati priključiti ovdje.
U prvoj trudnoći 15 kg (počela s 53), 8 otišlo odmah. ostatak nisam ni primijetila kad.
branka ajd lijepo uzivaj u cokoladi kad ti je bog dao
Da čokoladi. Nisam ja toliki ovisnik. Ali u drugim stvarima...Npr. u ovo gluho doba noći si znam ići napraviti neki masni, kalorični sendvič pa na forum i navali. U početku trudnoće sam tako tamanila na poslu da me spremačica samo gledala, niš nije komentirala......... i tako :)
nego, sta bi sa frizurom? Je li narasla fudbalerka :?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Jel se mogu i ja prijaviti :roll: imam 68 kg na 168 cm.Iz rodilišta se vratila sa 72,ispočetka fino krenulo ali nekako se sad stalno vrtim oko 68,skinem dvije vratim tri pa skinem jednu itd.Donedavno sam redovno vježbala aerobic ali sad nemam vramena.Orbitrec imam ali skuplja prašinu.
Ja bih da imam 60 kg ili bar 62,onda bih se uvukla u svu svoju divnu ljetnu robu koja sad samo smeta po ormarima.
Vaganje kod mene, 12.6., vrijeme birajte.
Imam i digitalnu vagu i ravan pod.
I dobar fotoaparat :P
(i instaliran photoshop. ali ne za uljepsavanje fotografija. naprotiv!)
Ako sam rekla da u 3 mjeseca zelim skinuti 6 kg, to bi onda bile 2 kilice do 12.06. jeeel daaa? :mrgreen:
Ja se ne važem :beljlj:, kad sam obukla stare hlače - izletili šlaufi - ja kupila dva broja veće, malo ispadaju, izgledam cool reperski i osjećam se zgodnom :beljlj:. a šlaufi se raskravili i sad imaju prostora za skakutanje,hihihih
snoopy, i ti šic odavde!
ovo je topic za one koji vikende ne koriste za veličanje svojih šlaufa!
mamasita, hm... čini se da sam sebi dala najteži zadatak i da bi jedino moja fotka mogla krasiti ove stranice :lol:
a, ne... nećeš se tako lišo izvući (2kg se skinu za točno 48 sati dijete od po 500kcal).
zadajem ti 4! to je još uvijek manje od kilograma tjedno, a to je zdravo mršavljenje.
sebi zadajem 5!
E pa ako ti mozes 5, mogu i ja!
Sreca, pa volim izazove... :P
Ajmo onda svi skinut peticu do 12.06!
Tko je sve u igri???
pa nemam vremena ni pošteno se najest a kamoli držat djetu.....