Prokrvarila četvrtak noć, pa 2 dana ništa, pa danas oko 11
Prokrvarila četvrtak noć, pa 2 dana ništa, pa danas oko 11
Jesi li sigurna da nisi trudna? Ja sam u prvoj trudnoci tako, a samo je bilo krvarenje.
Kod biokemijske mi je uvijek krvarenje bilo kao jaka menga.
Trudna sam 6+2 danas
YM, molim te, ako mozes biti malo detaljnija s pretragama, napisati mi nalaze, mozda dobim koju ideju...
Vidiš bubekica zašto sam joj ono napisala? A i citirala sam prije svog odgovora. Ponekad, možda, treba pažljivije pročitati, prije nego se krene bezrazložno kuditi.
Napisala sam joj neka ne odustane, ako to ne želi. Za većinu žena ostati trudna nije pitanje znanosti nego sreće, opuštenosti, odbacivanja stresa... Ovo nije tema o potpomognutoj oplodnji, nego o običnom, svakodnevnom, zanošenju djeteta. Medicinu, iako je ja posve poštujem, nekad treba pustiti sa strane. I priroda zna što treba.
Treba biti otvoren prema raznim mišljenjima. I da, nekima to jest on-off switch...
Ne kudim, samo zalim sto nije tako jednostavno.
I nakon 4 biokemijske ne bih rekla da je rijec o "obicnom" zanosenju djeteta.
Pa veli da je bila na svim pretragama....isti slucaj kao i kod mene...kao sve ok...mos mislit nemaju dr pojma o puno stvari pa kao, sve je ok samo nemate srece...aha...
Samo kaj je ne mogu ostat t samo tako. Sto ne znaci da YM manje ili vise pati...svi smo na istim mukama.
I istina je sa stres ne pomaze...YM dr ti ocito zivi u ruzicastom svijetu...znas moju pricu...i znas da kad sam se rjesila velikog tereta sam ipak ostala t...bez obzira na ishod... stres ubija ali ga nitko ne moze izbjeci ako je prisutan konstantni pritisak bilo zbog posla ili obtelji...
Jesu ivana ali nije pravilo. I kod pusaca su pa moja sogi pusi 3 kutije i pusila je u cjeloj t i ima 3 t iza sebe sa 3 predivna zdrava sina Hvala bogu . Sve je to relativno. Kolike zene ni ne znaju da imaju PCOS dok ne ostanu t i ne rode. Nitko nije savrseno zdrav. Da idu kopat svakom od nas ce naci nesto, to je cinjenica. Ak malo procackas po forumima vidjet ces kolike zene sa PCOS ostvare uspjesne trudnoce i iznesu ih bez problema. To je samo prst sudbine.
Dobro jutro svima!
Savjet opusti se ne može vrijediti za ovo. To je isto kao kad ideš na važan ispit pa ti kažu, ma bit će sve ok. Svako od nas to procesuira na svoj način.
Inače, jučer sam kao dobila. Prestalo je nakon dva sata, tako da mi još nemojte pisat m. Danas ću napravit test.
Jutro curee...evo se izlezavam u krevetu uz mog pilica.
Nivesa kad ides na kiretazu ,sto je dokt rekao?
lista za 27.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Yummy draga baš mi je žao.
Ivekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!
Opet imam rozi iscjedak, ima li netko nešto slično?
Otišla bih po test, ali na poslu sam trenutno.
Jutro svima.
Yummi baš mi je žao. Pesek je uvijek dobra ideja. Mene moja toliko razveseli da sve ostalo bude lakše.
s obzirom da smo mi tek počeli pokušavati (pa eto došla klamidija i sad smo na antibioticima, šmrc tako da ovaj mjesec ništa)... jel mi može netko pojasniti biokemijsku?
Yummy - jako mi je žao!!!!!!!!! Molite se!
Mišice- ja bih rekla da ti O nije bila 17 dc - zbog cervikalne sluzi i zbog negativnih LH-testova tih dana. Imala jesi skok temperatura u taj dan ali temperatura ti može biti siguran pokazatelj ovulacije samo u kombinaciji s drugim parametrima. Dakle - slažem se s FeFe da ti je O prije bila 25 dc jer si tad - uz karakteristični pad i zatim nagli skok temperature - zabilježila i plodnu sluz. Općenito ti graf jako oscilira - pretpostavljam da je razlog mjerenje temperature u različito vrijeme. Kako bi doprinijela pouzdanosti grafa (kad već nisi u mogućnosti mjeriti tempicu svaki dan u isto vrijeme), predlažem ti da se bar potrudiš mjeriti temperaturu nakon istog intervala sna svaki dan - recimo svaki dan nakon 7 sati sna ili kolika ti je već praksa spavanja.
Yummy_mummy,žao mi je.. :love:
ivekica , :fige: za plusič!
nivesa, :-*
ivana.sky ,šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beticu!
Jel AdrianovaMamica danas na uzv-u!
Nek sve prođe super i da se konačno gledaju!
Napravljen test. Jako, jako, jako slaba crta. Budem popodne ponovila.
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da popodne bude lijepa!
:-D
Too,super!
Joooj hvala. U šoku sam,ne znam što očekivati
Znam da ti se sad sto stvari mota mislima :-),al nemaš izbora nego dan po dan... :mama:
Ponovi test i ako se krvarenje ponovi javi se svom dr. Samo laganini.
Bok cure, citam vas vec dugo pa sam se odlucila pridruziti na odbrojavanju. Samo me zanima da li spadam ovdje ili na potpomognutu ako idem na folikulometriju, ne uzimam nikakve tablete, pa ne znam gdje mi je mjesto :zbunj: i naravno, zelim vam (nam) sto prije ++ :)
ivana.sky :love2:
ivana.sky , žao mi je zbog minusa :love2: hočeš prije vaditi betu?
xavii ,ako ideš samo na fm,i niste u nijednom mpo postupku - dobro došla!
Naša MAMI te sutra stavi na listu,i želim ti da ne ostaneš dugo na njoj. :-)
joj, ivekica, mogu mislit tvoj šok. stigne, misliš da je gotovo, pa onda plus na testu! joj, ja za svaku mengu pomislim da je ona "lažna", tj. da je samo krvarenje u ranoj trudnoći koji je normalno uglavnom...no, ti zaista proživljavaš taj scenarij! mogu si misliti koja radost, zbunjenost...čestitam i nadam se da će biti sve ok! možda da odmah odeš vaditi betu i kod ginića...ja bi išla svakako.
YM, nivesa...grlim Vas, kaj drugo! Ali stvarno mislim da to pišanje prije vremena, pogotovo kad znaš da imaš veću šansu za biokemijskom, nema smisla. Bezveze se uzrujavaš, a ovako ne bi ni znala da si bila trudna...Mora naletjeti i to kvalitetno jajašće!! Bude, samo polako.
ostale cure, dobrodošle!
P.S. Meni je danas već 23dc, ovulacije je bila oko 17dc (nadam se jer smo se nakon toga razboljeli i ništa nismo pokrivali) i još uvijek me cice ne bole. Što mi je čudno ful jer mi obično krenu 2-3 dana nakon O. Moguće da je opet anovulacijski ciklus... :/
Imam PCOS, prosle god sam imala terapiju klomifenom i menopurom, u 1 mj. ove god ostala prirodno trudna dok sam se pripremala za Hsg, imala spontani u 5-6tt, od tada sama pratim ovulaciju, samo sam 2 mj. isla kod dok samo da mi potvrdi da je O prosla, znaci nije bas folikulometrija. Trenutno u fazi da mi se ne da ici kod dr, radi vise razloga, odmaram glavu :unsure:. Sorry na dugom postu, malo sam se ispuhala :D
Ps. hvala na dobrodoslici :pivo: Sutra mi je 25dc, O je bila 19dc. Nadam se da nitko od nas nece dugo biti tu :)
Xavii dobro nam došla i još prije otišla :)
Kudri, točno si opisala moje trenutno stanje. Ništa, sad čekamo :)
Ivekica hvala, drzim fige da sve bude u redu :):fige::fige:
Ivana Sky - :ghug:
Ivekica - tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast bete i tamljenje crtice!!!
Cure, napravila novi. Gravignost, pojavile su se dvije. Nakon 10 min je bila skroz jaka. Ajme panika me sad ulovila
zivio gravignost!
krvaris li? javi se sto prije ginekologu i miruj, vjerojatno ce ti dati neku progesteronsku terapiju, vise od toga ne mozete puno, pogotovo dok se na uzv ne vidi nista.
Ivekica, to je to! Identicna situacija kod moje uspjesne trudnoce. Dva sata krvarenja i gotovo, slaba crta. Ono sto mi je dr. savjetovala je da mirujem tjedan-dve i to je bilo to. Cestitam! Jedva cekam da sa trbuhom pocnes paradirati ispred svekrve, a njoj neka onda oci ispadnu. Sad sam malo zlocesta, ali neka!