Skulirana :fige: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tang, i tebi vibrice da se što prije oporaviš ~~~~~~~~~
Ja nisam mjerilo, ja imam mg deficit pa ga i inače pijem, a kad vježbam je to dupla doza, a kad idem na Sljeme onda je trodupla. A i tad zna biti problema s grčevima.... Uvijek imam sa sobom onaj brzinski u granulicama sa sobom, ako me bilo gdje uhvati slabina da ga krknem, posebno na bike-u. I odmah mi je bolje. Pijem i Donat i on mi je super mjerilo kako stojim s mg u organizmu. Naime, primijetila sam da ako mi nema nikakav okus nego mi je kao gazirana voda, imam manjak, a ako ima onaj fuj okus, znači da ga imam dovoljno i spremim flašicu :) Mekanu stolicu od mg sam imala jednom i to ono kad sam pričala da imam užasne grčeve stalno pa sam se "predozirala" :mrgreen:
Bilo bi super kad bi neki od naših kemičara usporedile adaptirano mlijeko i whey. Tvrdi se da je to gotovo pa isto... Ja sam u trudnoći izbacila casein, ali whey sam pila tu i tamo, po potrebi. Kad sam počela jače vježbati nakon carskog, počela sam piti i whey što bi reć negdje 3mj je mali ima. Casein mislim da nisam pila do odvikavanja..