~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak!
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart:
Ozdravi,zmajcek!! :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: za malog hrabrog zmaja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je svakim danom sve bolje i bolje...
Za brzi oporavak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za brz oporavak i da je sve ružno iza vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Za brzi oporavak:
Za brzi oporavak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak
Što brži oporavak hrabrom dečku :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je zmajić?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo,da vam se javim,mali zmaj napreduje...
Odlično priča i jede.Pomalo i hoda,al je još uvijek nesiguran.Jedino ga muči to škiljenje al bi se to trebalo unormalit kroz mjesec dana.
I ponekad se nemože sjetit naziva nekih stvari al budemo to polako izvježbali.DOktor kaže da je to i očekivano i da sada samo treba vremena.
Bitno da je on moj stari zmaj koji evo voli još uvijek slagat legiće i stalno se zezat.
To je to,samo pozitiva i sa humorom lakše ide...
Pozdrav svima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo za zmajčeka!
:-D:-D super za brzi oporavak!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka je sve ruzno sada iza vas!
Legofanu puno pusa ozdravilica od moga legofana
Super, ma oporavit ce se on brzo-djeca su nevjerojatna kak oni to prebrode ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibrica za dalje...
:-D
Bravo za malog zmajića :sp:. Nek sve dalje ide u najboljem redu..
Bravo zmaju!
Ma bravo!!! :-D
Bravo za hrabrog zmajića!!! Tako si me beskrajno razveselila ovim postom! Prolazila sam to sve nažalost sa svojim tatom, pa znam koliko je teška svaka minuta, sekunda koju provedeš u neizvjesnosti, a sa silnom željom da sve bude kao prije... Neka vam dragi Bog bude u pomoći i čuva vas, a u mojim ste molitvama svaki dan :heart:
Super :heart:, samo hrabro naprijed!
Hvala vam svima na lijepim rječima i ohrabrenjima...
Mi idemo samo naprijed i znamo da sve možemo i hoćemo..
Peterlin:Baš me je netko neki dan pitao za toplice da li idemo,pa sam se malo zamislila,to bi za njega bilo odlično.
Nitko mi jos to nije predložio od doktora,pa cu morati pitati.Samo neznam kakva je to procedura,to ti sam tražiš ili te doktor upućuje,opće prakse ili neurokirurg.?